Close
Plaatje Microfoon, Promo Zangles in Arnhem, Zangles in omgeving Bemmel, Huissen, Driel, Zevenaar, Westervoort, Duiven, Elst, Velp, Oosterbeek en Rheden. 2

Start Nieuwe Schooljaar

Na een mooie zomer te hebben gehad met heel veel zon, vrije tijd en een aantal leuke optredens als Zingende Zeemeermin en met Charmony, is het nu tijd om weer aan de slag te gaan.

Niet alleen start ik binnenkort weer met lesgeven op de Opleiding voor Moderne Dans en bij theatergroep Jabber, ook start ik weer met het geven van Zangles in Arnhem.

En, zoals elk jaar moest ik ook dit jaar weer afscheid nemen van een aantal leerlingen, omdat ze gaan studeren, verhuizen, of omdat ze na 6 jaar zangles besluiten dat ze ook wel eens willen leren gitaar spelen. Dat is altijd jammer, maar daar staat tegenover dat er ook weer ruimte is voor nieuwe leerlingen!

Heb je interesse, neem dan zeker een kijkje op deze pagina, waar ik je alle informatie over mijn lessen geef. En, leuk om te weten: ik maak inmiddels gebruik van een online reserveringssysteem. Op die manier gaat er geen lestijd verloren aan het overleggen over nieuwe afspraken. Superhandig!

Uiteraard ben ik naast het lesgeven ook nog ‘gewoon’ aan het werk als zangeres, sterker nog; ik ben bezig met iets heel leuks waar ik hopelijk volgende maand meer over kan vertellen. Wil je niks missen? Volg me dan, door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief of me te volgen via Facebook of Instagram!

Wie weet tot gauw,

Groetjes,

Anne

P.S.

Vorig jaar hebben we het schooljaar geweldig afgesloten: op 1 Juli vond het Leerlingenconcert plaats bij Molenplaats Sonsbeek. Hierboven zie je een van de optredens, gezongen door Gwen, en begeleid op piano door mijzelf.

Een reactie op Start Nieuwe Schooljaar

  1. Pingback: Films van de Afgelopen Tijd #6 (met o.a. Bohemian Rhapsody en A Simple Favor) - Anne over...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *