Start Schooljaar 2018/2019

Anne Ermens, Zangeres, Vocal Coach, Zangles Breda, Blogger

Na een mooie zomer te hebben gehad met heel veel zon, vrije tijd en een aantal leuke optredens als Zingende Zeemeermin en met Charmony, is het nu tijd om weer aan de slag te gaan.

Niet alleen start ik binnenkort weer met lesgeven op de Opleiding voor Moderne Dans en bij theatergroep Jabber, ook start ik weer met het geven van Zangles in Arnhem.

En, zoals elk jaar moest ik ook dit jaar weer afscheid nemen van een aantal leerlingen, omdat ze gaan studeren, verhuizen, of omdat ze na 6 jaar zangles besluiten dat ze ook wel eens willen leren gitaar spelen. Dat is altijd jammer, maar daar staat tegenover dat er ook weer ruimte is voor nieuwe leerlingen!

Heb je interesse, neem dan zeker een kijkje op deze pagina, waar ik je alle informatie over mijn lessen geef. En, leuk om te weten: ik maak inmiddels gebruik van een online reserveringssysteem. Op die manier gaat er geen lestijd verloren aan het overleggen over nieuwe afspraken. Superhandig!

(Misschien ook leuk om te weten, er zijn plannen om te verhuizen naar Brabant, waarschijnlijk geef ik vanaf 2019 ook zangles in Breda!)

Uiteraard ben ik naast het lesgeven ook nog ‘gewoon’ aan het werk als zangeres, sterker nog; ik ben bezig met iets heel leuks waar ik hopelijk volgende maand meer over kan vertellen. Wil je niks missen? Volg me dan, door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief of me te volgen via Facebook of Instagram!

Wie weet tot gauw,

Groetjes,

Anne

P.S.

Vorig jaar hebben we het schooljaar geweldig afgesloten: op 1 Juli vond het Leerlingenconcert plaats bij Molenplaats Sonsbeek. Hierboven zie je een van de optredens, gezongen door Gwen, en begeleid op piano door mijzelf.

Dit bericht werd in 2018 als ‘zakelijk’ nieuwsbericht geplaatst op mijn website, die destijds puur bedoeld was om mensen te voorzien van informatie over mijn bezigheden als zangeres en zangdocent.

Leuk om te lezen?

Share on whatsapp
Deel via whatsapp
Share on facebook
Deel op facebook
Share on email
Deel via email
Share on twitter
Deel op twitter

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Anne Ermens
Anne Ermens

Andere bloggers plaatsen hier een kort stukje over zichzelf. Dat vind ik moeilijk, dus je kan beter terecht op de 'over mij' pagina.

Veel plezier met lezen en ik zou het tof vinden als je een reactie achterlaat!

Uitprobeersel

Hier probeer ik even iets uit met affiliate links.

Communie/Lentefeest 2019
Categorieën
Op de hoogte blijven?
Ik schreef eerder:

Overig

Wil je op de hoogte blijven van mijn plannen, mijn werk en de blogs die ik schrijf? Schrijf je dan gratis in voor mijn nieuwsbrief!

Natuurlijk heeft deze site ook een disclaimer en privacyverklaring.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met me op via deze pagina.

© 2019 Copyright Anne Ermens