Over Zangles

“Een valse noot, overslaande stem of een onverstaanbare tekst; leren doe je met vallen en opstaan. Als docent staat bij mij daarom centraal dat elke leerling, op elke leeftijd, zich veilig voelt om te kunnen ontwikkelen en met plezier naar de zangles komt.

Tijdens de lessen richt ik me er daarnaast op dat je je stem op een gezonde manier leert gebruiken en je je vocale mogelijkheden ontdekt, zodat je deze in kan zetten in het genre dat jij wil zingen. Bovendien ga ik ook in op de interpretatie van een lied.

In de les doen we dus niet alleen oefeningen, maar leer ik je ook om alles toe te passen in een lied, waarbij ik je begeleid op de piano. Ik maak in mijn lessen onder andere gebruik van ‘Estill Voice Training’ en andere methodes waarin ik cursussen en masterclasses heb gevolgd.”

Workshops/Coaching op Maat/Koorcoaching

Regelmatig word ik benaderd door mensen met specifieke wensen, zo hielp ik bijvoorbeeld:

  • Willem, die wat zanglessen wilde omdat hij op de bruiloft van zijn dochter voor haar wilde zingen.
  • Joke, die graag wat wilde opnemen tijdens de zanglessen voor op haar eigen website.
  • Een koor dat wat enthousiaster over wilde komen tijdens hun optreden. 
  • Gijs, die wilde zingen tijdens zijn huwelijksaanzoek. Niet alleen hielp ik hem met het zingen, ik zorg ook voor de pianobegeleiding op het ‘moment suprême’!
  • Iris, die wat extra lessen wilde met het voorbereiden van haar auditie op een musicalopleiding.
  • Drie zussen die een lied wilde opnemen voor hun ouders, en vooraf een workshop wilden. 

Wat anderen zeggen