Zangles in Breda

Momenteel geef ik nog geen zangles in Breda, maar, dat zal niet lang meer duren! Begin Maart ben ik verhuisd en komende tijd ga ik een mooie locatie zoeken voor mijn lespraktijk.

Wil je een bericht ontvangen wanneer ik begin met het geven van zangles in Breda? Laat hieronder je emailadres achter, dan laat ik het weten als er meer duidelijk is en kunnen we wellicht binnenkort een proefles afspreken!

Als je meer wil weten over mijn lessen kan je hier de meer informatie lezen over de zanglessen. Daarnaast kan je op deze pagina de ervaringen van leerlingen lezen.

Enne, heb je al een idee voor een leslocatie? Een plek die goed bereikbaar is én waar mijn leerlingen en ik lekker voluit kunnen zingen? Dan hoor ik het heel graag!

Hierboven hoor en zie je een fragment van leerling Gwen. Het is opgenomen tijdens het leerlingenconcert afgelopen jaar, waarbij leerlingen – als ze dat wilden – konden optreden voor hun eigen publiek. Gwen was overigens een van mijn jongste leerlingen: ik geef les aan mensen van verschillende leeftijden. 

Info

Hier komt informatie over de tarieven van mijn zanglessen in Breda. Daarnaast ook een routebeschrijving, foto’s van de locatie en misschien een quote van een leerling over de lessen. Deze tekst wordt zichtbaar gemaakt als het 100% zeker is dat ik een eigen lespraktijk start.  (Er is een kleine kans dat ik toch bij een muziekschool ga werken omdat dat een mooi begin is om een netwerk op te bouwen in een nieuwe stad.)

Wanneer

Naar verwachting starten de lessen op 1 mei 2019. In de zomervakantie geef ik ook gewoon les, je kan dus het hele jaar terecht. Lessen kan je zelf inplannen, dus als je zelf op vakantie wil is dat geen probleem.

Info

Hier komt informatie over de tarieven van mijn zanglessen in Breda. Daarnaast ook een routebeschrijving, foto’s van de locatie en misschien een quote van een leerling over de lessen. Deze tekst wordt zichtbaar gemaakt als het 100% zeker is dat ik een eigen lespraktijk start.  (Er is een kleine kans dat ik toch bij een muziekschool ga werken omdat dat een mooi begin is om een netwerk op te bouwen in een nieuwe stad.)

Wanneer

Naar verwachting starten de lessen op 1 mei 2019. In de zomervakantie geef ik ook gewoon les, je kan dus het hele jaar terecht. Lessen kan je zelf inplannen, dus als je zelf op vakantie wil is dat geen probleem.