Zangles in Breda

(Beter) leren zingen in Breda, zonder jarenlang geploeter met suffe oefeningen en saaie lessen.

Vanaf 45,80 per les.

Zangles in Breda

(Beter) leren zingen in Breda, zonder jarenlang geploeter met suffe oefeningen en saaie lessen.

Vanaf 45,80 per les.

Wat je voorgangers bereikten...

(een selectie)

 • Eva haalde de halve finale van een tv-programma.
 • Erik playbackte vroeger bij ‘Lang zal ze leven’, maar zingt inmiddels backing vocals in een band.
 • Noa, die zingen in het begin mega-spannend vond, nam afgelopen december voor de lol een album met kerstliedjes voor diens partner.
 • Stephanie zingt meer lef en zelfvertrouwen dan ooit op de zangtentamens van haar acteursopleiding en is na het zingen niet meer hees.
 • Robin, die soms nog flink vals zingt en amper oefent, heeft gewoon elke twee weken een moment voor zichzelf om voluit te kunnen zingen. (En ook dát mag je doel zijn!)

Wat je van mag verwachten...

"Niet gedacht dat ik dit in zo'n korte tijd zou kunnen bereiken"

Zangles in Breda is iets voor jou...

als je dit soort dingen denkt…

"In staat om opgeslagen spanning met gerichte oefeningen op te lossen"

'Wie ik wel niet denk dat ik ben'

 • Anne, een trotse Brabantse van 35 met een Conservatoriumdiplom aan de muur
 • Grote liefde voor Bugles met kaas uit een tube, kat Kroepoek, muziek, stem, theater en vooral ook: een liefde voor mensen.
 • Inmiddels werk ik zo’n 17 jaar met stem. Ik treed op, werk als voice-over, maar geef vooral ook zanglessen, stemcoaching en zang, stem en muziekworkshops.
 • Ik heb zelf flink wat zangdocenten verslonden. Er waren zanglessen waar ik me niet veilig voelde, zangdocenten waardoor ik het plezier bijna kwijtraakte én mensen die altijd maar van die vage tips gaven. Inmiddels weet ik dus ook goed hoe ik het niet wil doen, haha.
 • Ondertussen heb ik zelf inmiddels 2426 mensen met hun stem geholpen. (En ik heb 3 uur van mijn leven verspild om dat uit te rekenen.)
 • Mijn leerlingen variëren van vaders die moeite hebben met toon houden bij ‘in de maneschijn’ tot deelnemers van talentenjachten en auditanten voor het Conservatorium.
 • Mensen noemen me naast ‘stemtovenaar’ ook wel eens ‘entertrainer’, want naast dat ik inhoudelijk goed ben ik wat ik doe (tja, dat kan ik natuurlijk niet ontkennen), sta ik bekend om mijn openheid, humor en aanstekelijke enthousiasme.

(En mocht je denken ‘leuk, maar ben jij eigenlijk wel bevoegd en goed opgeleid’, dan kan ik je geruststellen met deze enorme lijst aan certificaten en diploma’s.)

"Ik had een heel concreet doel en ze heeft me super geholpen!"

Veelgestelde vragen over Zangles in Breda

"Ik zie mijn dochter elke keer vrolijk en vol energie thuiskomen"

3x wat ik kei-belangrijk vind tijdens jouw Zangles in Breda

...dat lessen naast leerzaam ook heel erg leuk zijn.

Het is mijn ultieme missie om ervoor te zorgen dat jij je ontwikkelt én het plezier in het zingen behoudt. Geen urenlange saaie toonladders dus, maar inspirerende uitleg, originele oefeningen en een afwisselende, speelse en persoonlijke samenwerking.

...dat jij je veilig genoeg voelt om te durven experimenteren. 

Leren fietsen ging ook niet zonder op je snuit te vallen; ook tijdens zanglessen zal er wel eens iets misgaan. Je stem slaat over, je moet ineens huilen of je raakt gefrustreerd. Ik zorg voor een veilige sfeer, zodat je op je gemak bent, juist ook op de momenten dat het even wat minder soepel verloopt.

...dat het om jou draait.

Ik wil dat mijn lessen aansluiten op jou. Heb je een logopedie-achtergrond en vind je het fijn als ik woorden gebruik als ‘cartilago thyreoidea’? Doen we. Zangauditie in aantocht en wil je een dubbele les? Geen probleem! Last van faalangst en vind je het eng als ik kijk terwijl je zingt? Je zal niet de eerste zijn die me vanaf de gang toezingt. Geen mens is hetzelfde en dus is elke zangles in Breda op maat. 

"Just a few lessons made all the difference"

Zangles in Breda - Zo doen we dat

Mijn leerlingen vertelden waarom ze juist bij mij zangles in Breda kwamen volgen...

"Je bent zeker niet de goedkoopste, maar ik hoor na één les bij jou, meer verschil dan na een jaar bij m'n vorige zangdocent!"

"Ik vind het echt een groot voordeel dat ik flexibel kan plannen en als ik in het buitenland ben, ook online les kan volgen!"

"Fijn dat je op de hoogte bent van methodes als UVS, EVT en CVT en je mijn 'taal' als logopediste spreekt!"

"Ik kom net zo blij thuis van mijn zangles in Breda als van een dagje Efteling!"

"Het is ook zo leuk dat je dat jaarlijkse leerlingenconcertje organiseert, zo heb ik echt iets om naar toe te werken!"

"Bij docenten op mijn vakopleiding was ik nooit op m'n gemak en bij jou voel ik me helemaal veilig."

Tarieven voor Zangles in Breda

Voor zangles in Breda werk ik met een grandioos systeem met ‘credits’. Jij bestelt credits, waarbij natuurlijk geldt, ‘hoe meer je bestelt, hoe goedkoper ze zijn’. Met die credits reserveer je gemakkelijk een plekje in mijn agenda en is het ook geen probleem om zonder gedoe af en toe een XL-les van 90 minuten te plannen of er een duo-les van te maken.

 • Zangles Basic

  10 credits

  Individuele les van 45 minuten.

 • Zangles XL

  20 credits

  Individuele les van 90 minuten. (Ook perfect voor het voorbereiden van een auditie of het maken van opnames.)

 • Een extra deelnemer aan de les

  0 credits

  Gewoon gratis bij de prijs inbegrepen. (Net als alle andere dingen, zoals gebruik van opname-apparatuur, weekje lenen van een ukelele, lax-vox-buisje, enzovoorts.)

Twijfels? Geen probleem.

Als je wil, stuur ik GRATIS de ‘6 Adviezen die Zangers krijgen (en niet op zouden moeten volgen)‘ naar je digitale brievenbus*.

Kan je mij(n manier van werken) vast wat beter leren kennen!

*Ik stuur je daarna nog maximaal 5 mailtjes met handige tips rondom ‘zingen’. Met o.a. een advies waarvan mensen zeggen ‘oh jeetje, zo had ik er nog niet over nagedacht, wat een goeie tip’.