Share on email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

10 jaar Eigen Bedrijf & Win-actie: Zangpakket t.w.v. €90,-

Lang zal mijn bedrijf leven! Deze maand bestaat ‘Anne Ermens Muziektheater’ 10 jaar en dat laat ik natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Hier zie je de impulsieve video die ik opnam ter ere van deze gelegenheid (aan het einde zitten wat bloopers voor de liefhebbers). Ook lees je in de maand november meerdere blogs over mijn 10 jaar als ZZP’er, zoals bijvoorbeeld een blog over 10 dingen die ik leerde als ondernemer. Daarnaast leek het me leuk om een winactie te doen!

‘De impulsieve video die ik opnam ter ere van deze gelegenheid (aan het einde zitten wat bloopers voor de liefhebbers).’

 In de maand november lees je daarom meerdere blogs over mijn 10 jaar als ZZP’er, zoals bijvoorbeeld 10 dingen die ik leerde als ondernemer. Daarnaast leek het me leuk om een winactie te doen:

De Win-Actie

Je maakt kans op een ‘Zangpakket’ t.w.v. €90,-, bestaande uit:-

  • Een bon voor een gratis Zangles in Breda inclusief opnamesessie
  • Speciale thee voor je stem (dat is natuurlijk pure marketing, maar hij is echt lekker)
  • Keelsnoepjes (altijd goed)
  • Chocola (want als je chocola eet voel je je gelukkiger en als je je gelukkiger voelt kan je beter zingen)
Wat moet je doen

Natuurlijk is het slim om jullie te ‘dwingen’ mijn site te delen, dingen te liken, mijn bedrijf te promoten, of te vragen naar jullie meest geweldige herinnering aan mijn bedrijf. Maar daar ga ik niet aan beginnen. Als je je enthousiasme over me wil delen, ga ik ervan uit dat je dat in de toekomst nog wel een keer doet op eigen initiatief.

Ja maar, wat moet je dan wél doen?

Simpel: om mee te doen aan de win-actie kan je voor 30 november een mailtje sturen naar ‘info@anneermens.nl’. Zet daarin ‘ik wil winnen’, en je maakt kans op het pakket!

En tot slot

Bedankt, alle leerlingen, opdrachtgevers, studenten, collega’s, betrokken Facebook-volgers, enthousiaste Instagramkijkers, Blog-reageerders, YouTube-likers, nieuwsbrieflezers en noem maar op. Het waren 10 leerzame, leuke en soms ook heftige jaren. Ik had ze voor geen goud willen missen.

Liefs,

Anne

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anne ErmensAudrey Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Audrey

Gefeliciteerd! Het filmpje is echt heel leuk 🙂 Ik heb een mailtje gestuurd!

Vraagje

Omdat ik de laatste tijd nogal veel blog en me ongemakkelijk voel als ik de hele dag loop te spammen wil ik graag weten wat jouw voorkeur is om op de hoogte te blijven!

Dus… welke manier van communicatie m.b.t. nieuwe blogs heeft jouw voorkeur?

Gelukt? Klik dan hieronder om door te gaan naar mijn website.

Under Construction

Deze website is momenteel een beetje onrustig. Binnenkort verandert dat: dan verhuist alle informatie over zangles naar www.zanglesinbreda.nl.

Kan je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met me op!