Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Mijn Bedrijf bestaat 10 Jaar + Win-actie

10 jaar Eigen Bedrijf & Win-actie: Zangpakket t.w.v. €90,-

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Lang zal mijn bedrijf leven! Deze maand bestaat ‘Anne Ermens Muziektheater’ 10 jaar en dat laat ik natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Hier zie je de impulsieve video die ik opnam ter ere van deze gelegenheid (aan het einde zitten wat bloopers voor de liefhebbers). Ook lees je in de maand november meerdere blogs over mijn 10 jaar als ZZP’er, zoals bijvoorbeeld een blog over 10 dingen die ik leerde als ondernemer en tips voor apps en websites voor muzikanten. Daarnaast leek het me leuk om een winactie te doen!

‘De impulsieve video die ik opnam ter ere van deze gelegenheid (aan het einde zitten wat bloopers voor de liefhebbers).’

 In de maand november lees je daarom meerdere blogs over mijn 10 jaar als ZZP’er, zoals bijvoorbeeld 10 dingen die ik leerde als ondernemer. Daarnaast leek het me leuk om een winactie te doen:

De Win-Actie

Je maakt kans op een ‘Zangpakket’ t.w.v. €90,-, bestaande uit:-

  • Een bon voor een gratis Zangles in Breda inclusief opnamesessie
  • Speciale thee voor je stem (dat is natuurlijk pure marketing, maar hij is echt lekker)
  • Keelsnoepjes (altijd goed)
  • Chocola (want als je chocola eet voel je je gelukkiger en als je je gelukkiger voelt kan je beter zingen)
Wat moet je doen

Natuurlijk is het slim om jullie te ‘dwingen’ mijn site te delen, dingen te liken, mijn bedrijf te promoten, of te vragen naar jullie meest geweldige herinnering aan mijn bedrijf. Maar daar ga ik niet aan beginnen. Als je je enthousiasme over me wil delen, ga ik ervan uit dat je dat in de toekomst nog wel een keer doet op eigen initiatief.

Ja maar, wat moet je dan wél doen?

Simpel: om mee te doen aan de win-actie kan je voor 30 november een mailtje sturen naar ‘info@anneermens.nl’. Zet daarin ‘ik wil winnen’, en je maakt kans op het pakket!

En tot slot

Bedankt, alle leerlingen, opdrachtgevers, studenten, collega’s, betrokken Facebook-volgers, enthousiaste Instagramkijkers, Blog-reageerders, YouTube-likers, nieuwsbrieflezers en noem maar op. Het waren 10 leerzame, leuke en soms ook heftige jaren. Ik had ze voor geen goud willen missen.

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn website

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt?

Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Audrey
6 november 2019 08:46

Gefeliciteerd! Het filmpje is echt heel leuk 🙂 Ik heb een mailtje gestuurd!

2
0
Ga naar de reacties!x