"When words fail, music speaks..."

Hans Christian Andersen​

Zingen op je eigen Bruiloft

Zingen op je eigen bruiloft of verloving, romantisch kan haast niet, toch?

Op zo’n speciaal moment wil je echter niet verrast worden door een verkeerde karaoke-versie, slechte geluidstechniek of een overslaande stem.

Om je optimaal voor te bereiden én de voorpret te vergroten werk ik daarom graag met je mee, om te zorgen dat je jouw lied op een optimale manier kan zingen én daar ook nog eens veel plezier aan beleeft.

Een traject hiervoor is altijd op maat gemaakt en begint dan ook met een vrijblijvende kennismaking. 

Ik werk met je aan

De Zang-Techniek

Om een goed optreden te geven, hoef je geen Adele te zijn. Wel krijg je tips om bijvoorbeeld je ademhaling onder controle te houden, ook wanneer je zenuwachtig bent.

De Audio-Techniek

We bespreken hoe je zorgt dat je te horen bent, ook wanneer je bruiloft buiten is. In mijn praktijk is professionele apparatuur aanwezig om vast mee te oefenen.

Je Performance

Ik vind het belangrijk dat je lol hebt in het zingen en op je gemak bent op het 'moment suprême'. Op die manier is het niet alleen leuk om naar je te luisteren, maar ook leuk om naar je te kijken.

De Begeleiding

Samen onderzoeken we wat de beste optie is om je lied te begeleiden, a capella, in samenwerking met een muzikant of met een karaoke-versie. Bovendien zorgen we dat het lied op de juiste toonhoogte staat, zodat het zo comfortabel mogelijk zingt.

Zij gingen je voor

Lees verder
Dit gedeelte van de website is nog in ontwikkeling.
Lees verder
Dit gedeelte van de website is nog in ontwikkeling.
Lees verder
Dit gedeelte van de website is nog in ontwikkeling.
Previous
Next

Ja, ik wil

Hoe het werkt
  • Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op.
  • We plannen een advies-afspraak in mijn praktijk in Breda, of – in overleg – op jouw locatie. Van tevoren raad ik aan om een aantal optionele liedjes uit te zoeken en naar me te mailen. 
  • Je hoort of en hoe je je zang en performance kan verbeteren en ik ben goudeerlijk, óók wanneer ik denk dat je het publiek op je bruiloft misschien geen groot plezier doet door te zingen.
  • De advies-afspraak kost 50 euro inclusief btw en duurt drie kwartier.
  • Na deze afspraak stuur ik je een offerte en advies voor coaching richting je optreden, daarna besluit jij zelf of en hoe je je plannen voort wil zetten.
Laat je gegevens achter

Under Construction

Deze website is momenteel een beetje onrustig. Binnenkort verandert dat: dan verhuist alle informatie over zangles naar www.zanglesinbreda.nl.

Kan je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met me op!