"When words fail, music speaks..."

Hans Christian Andersen​

Zingen op je eigen Bruiloft

Zingen op je eigen bruiloft of verloving, romantisch kan haast niet, toch?

Op zo’n speciaal moment wil je echter niet verrast worden door een verkeerde karaoke-versie, slechte geluidstechniek of een overslaande stem.

Om je optimaal voor te bereiden én de voorpret te vergroten werk ik daarom graag met je mee, om te zorgen dat je jouw lied op een optimale manier kan zingen én daar ook nog eens veel plezier aan beleeft.

Een traject hiervoor is altijd op maat gemaakt en begint dan ook met een vrijblijvende kennismaking. 

Ik werk met je aan

De Zang-Techniek

Om een goed optreden te geven, hoef je geen Adele te zijn. Wel krijg je tips om bijvoorbeeld je ademhaling onder controle te houden, ook wanneer je zenuwachtig bent.

De Audio-Techniek

We bespreken hoe je zorgt dat je te horen bent, ook wanneer je bruiloft buiten is. In mijn praktijk is professionele apparatuur aanwezig om vast mee te oefenen.

Je Performance

Ik vind het belangrijk dat je lol hebt in het zingen en op je gemak bent op het 'moment suprême'. Op die manier is het niet alleen leuk om naar je te luisteren, maar ook leuk om naar je te kijken.

De Begeleiding

Samen onderzoeken we wat de beste optie is om je lied te begeleiden, a capella, in samenwerking met een muzikant of met een karaoke-versie. Bovendien zorgen we dat het lied op de juiste toonhoogte staat, zodat het zo comfortabel mogelijk zingt.

Zij gingen je voor

Gijs
Lees verder
"Ja ik wil was het antwoord van Anne toen ik haar vroeg om me te helpen bij mijn huwelijksaanzoek. Dat was het begin van een superleuke ervaring en samenwerking met Anne. Ik kan niet zingen dus gespannen ging ik naar mijn eerste zangles, Anne wist me, door haar prettige persoonlijkheid, op mijn gemak te stellen en we gingen direct aan de slag. Met knikkende knieën en onzekerheid begon ik te zingen, Anne gaf al snel aan dat het prima klonk en ze me kon helpen om het een succes te maken.

Op de tweede les heb ik Anne gevraagd of ze me tijdens het aanzoek op de piano wilde begeleiden, ze was direct enthousiast! Elke zangles was een feestje en door Anne begon ik in mezelf te geloven. Het aanzoek was fantastisch, voor aanvang hebben we het nummer nog een keer geoefend. Tijdens het aanzoek kon ik volledig vertrouwen op Anne, als ik te langzaam of te snel ging corrigeerde zij dit voor me met haar pianospel. Het aanzoek is geëindigd met een volmondige JA!

Anne, heel erg bedankt voor je support en enthousiasme. Mede dankzij jou is het aanzoek onvergetelijk geworden. Ik kan het iedereen aanraden!"

Ja, ik wil

Hoe het werkt
  • Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op.
  • We plannen een advies-afspraak, online of op locatie. Van tevoren raad ik aan om een aantal optionele liedjes uit te zoeken en naar me te mailen. 
  • Je hoort of en hoe je je zang en performance kan verbeteren en ik ben goudeerlijk, óók wanneer ik denk dat je het publiek op je bruiloft misschien geen groot plezier doet door te zingen.
  • De advies-afspraak kost €50 inclusief btw en duurt drie kwartier.
  • Na deze afspraak stuur ik je een offerte en advies voor coaching richting je optreden, daarna besluit jij zelf of en hoe je je plannen voort wil zetten.
Laat je gegevens achter
75%

Mijn website is nog nét niet zoals ik ’em hebben wil en ik wil het je graag laten weten als-ie af is!

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief (maximaal 10x per jaar) blijf je op de hoogte: ik stuur je niet alleen de laatste nieuwtjes over mij, maar ook tips waar jij zelf wat aan hebt.