Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Zeevrouwen, de Musical, Achtergrond

En toen had ik ineens een rol in een Musical…

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Soms komen er dingen op je pad die je niet aan ziet komen. Dat was deze maand het geval. Meerdere keren zelfs, en zoals jullie weten was dat zeker niet altijd leuk. Gelukkig waren er ook nog leuke verassingen: ik werd namelijk benaderd voor een rol in een musical.

Zeevrouwen, De Musical

Ja lieve lezers, deze zomer speel ik de rol van Angelique in Zeevrouwen, de musical. Een productie ter ere van het 50-jarige bestaan van het Lauwersmeer*, die twintig keer wordt gespeeld in het Noorden van het land.

Hoewel ik vroeger de ambitie had om een grote musicalster te worden, merkte ik gaandeweg dat ik het – ondanks mijn liefde voor musical zelf – eigenlijk niet zo zag zitten om het leven van een musicalspeler te leiden. Een kleinere productie als deze is dan ook ideaal voor mij!

Wil je er meer over weten, bekijk dan ook de website van Zeevrouwen.

*Toen ik hoorde over ‘het Lauwersmeer’ gingen er bij mij overigens echt geen belletjes rinkelen. Je hoeft je dus niet te schamen als je de behoefte voelt het even te googlen!

Hoe komende tijd eruit gaat zien…

Tot aan de premiere in Augustus staan er nog een aantal repetities gepland en in Augustus en September zal ik me de meeste weekenden in het Hoge Noorden bevinden voor de voorstellingen.

Dit is gelukkig goed te combineren met de optredens die ik doe als Zeemeermin en met Guilty Treasure, en daarnaast het geven van workshops en zanglessen.

Wat die zanglessen betreft: ik ben nog maar net gestart in Breda, dus zit daar ook echt nog in de opbouwfase. Dat komt nu dus eigenlijk prima uit!

Kijk, dit is mijn lesruimte in Breda, mooi he?!

Tot zover het grote nieuws! Ben je van plan om te komen kijken? Laat het me dan even weten, leuk!

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
nicole
3 juli 2019 10:52

Gefeliciteerd zeg! Dat lijkt me heel bijzonder om aan mee te doen.

Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

2
0
Ga naar de reacties!x