En toen had ik ineens een rol in een Musical…

Soms komen er dingen op je pad die je niet aan ziet komen. Dat was deze maand het geval. Meerdere keren zelfs, en zoals jullie weten was dat zeker niet altijd leuk. Gelukkig waren er ook nog leuke verassingen: ik werd namelijk benaderd voor een rol in een musical.

Zeevrouwen, De Musical

Ja lieve lezers, deze zomer speel ik de rol van Angelique in Zeevrouwen, de musical. Een productie ter ere van het 50-jarige bestaan van het Lauwersmeer*, die twintig keer wordt gespeeld in het Noorden van het land.

Hoewel ik vroeger de ambitie had om een grote musicalster te worden, merkte ik gaandeweg dat ik het – ondanks mijn liefde voor musical zelf – eigenlijk niet zo zag zitten om het leven van een musicalspeler te leiden. Een kleinere productie als deze is dan ook ideaal voor mij!

Wil je er meer over weten, bekijk dan ook de website van Zeevrouwen.

*Toen ik hoorde over ‘het Lauwersmeer’ gingen er bij mij overigens echt geen belletjes rinkelen. Je hoeft je dus niet te schamen als je de behoefte voelt het even te googlen!

Hoe komende tijd eruit gaat zien…

Tot aan de premiere in Augustus staan er nog een aantal repetities gepland en in Augustus en September zal ik me de meeste weekenden in het Hoge Noorden bevinden voor de voorstellingen.

Dit is gelukkig goed te combineren met de optredens die ik doe als Zeemeermin en met Guilty Treasure, en daarnaast het geven van workshops en zanglessen.

Wat die zanglessen betreft: ik ben nog maar net gestart in Breda, dus zit daar ook echt nog in de opbouwfase. Dat komt nu dus eigenlijk prima uit!

Kijk, dit is mijn lesruimte in Breda, mooi he?!

Tot zover het grote nieuws! Ben je van plan om te komen kijken? Laat het me dan even weten, leuk!

Liefs,

Anne

Deel deze post op:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Foto Anne Ermens 2021

Over de schrijfster…

Dit stuk schreef ik: Anne Ermens. Bloggen doe ik naast mijn ‘normale werk’. Of nou ja, normaal… ik vind mijn werk als zangeres, actrice en docent nog elke dag bijzonder.

Wil je wat muziek van me horen, een (online óf offline) zangles of workshop volgen, of gewoon meer over me weten, klik dan zeker even verder op mijn website. Lees je liever wat andere mensen over me zeggen? Kan gewoon: hier vind je een hoop reviews.

Op de hoogte blijven kan ook, bijvoorbeeld via de gratis ‘1-minuut-mails’ met exclusieve tips en acties, of via de social media iconen onderaan de website!

Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
nicole
1 jaar geleden

Gefeliciteerd zeg! Dat lijkt me heel bijzonder om aan mee te doen.

Foto Anne Ermens 2021
Een foto, zodat je een beetje een beeld hebt van de schrijfster van dit stuk.
MuziekMuziek
Op deze blogs ben ik best een beetje trots:
Zoek op maand
Recente Blogs: