Close
Zangles Jacobiberg Arnhem, Zangdocent

Zangles ná de zomervakantie op Popcentrum de Jacobiberg!

In september begint het nieuwe schooljaar, en begin ik aan alweer mijn zesde jaar ‘Zangles geven’ op de Jacobiberg in Arnhem!

Afgelopen schooljaar zat mijn rooster helemaal vol, maar een paar van mijn leerlingen zijn inmiddels gestopt, bijvoorbeeld omdat ze gaan studeren in een andere stad. Ik vind het altijd  jammer om  afscheid te moeten nemen, maar het leuke is wel dat er nu, na de zomervakantie, weer plek is voor nieuwe leerlingen!

Inschrijven kan via de website van de Jacobiberg , hier vind je ook meer informatie. Wil je niet wachten tot september, of wil je maar af en toe zangles op tijden die je zelf kiest? Dat kan ook, je kan er meer over lezen of meteen contact met me opnemen!

Liefs, en geniet van de zomer!

Anne

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *