Zangles in Breda

Wil je leren zingen? Je stem en performance ontwikkelen? Op een leuke manier je kwaliteiten verbeteren, zónder dat je het plezier in muziek maken verliest? Bij mij ben je aan het goede adres. 

Niet alleen elke stem, maar ook elk mens is uniek. Daarom zorg ik ervoor dat mijn lessen aansluiten bij jouw wensen en jouw manier van leren. Daarbij maak ik gebruik van dik 10 jaar ervaring en de kennis die ik op mijn opleiding en verschillende cursussen heb opgedaan. 

Of je nou een beginner bent en twijfelt of je überhaupt wel enig gevoel voor muziek hebt, je al meer ervaring hebt en je voor wil bereiden op een auditie voor een opleiding, of gewoon lekker voor de lol wil zingen, iedereen is welkom. 

Op deze pagina kan je meer lezen over de tarieven, de locatie en tevens een inschrijfformulier aanvragen. Is er iets niet duidelijk, wil je een aanvraag op maat doen (zoals deze) of heb je een vraag, neem dan contact met me op!

Misschien vind je dit ook interessant:

Coaching op Maat

Over Anne Ermens

In het bezit van een HBO Conservatorium Diploma
Is bekend met 'hippe' methodes als EVT en CVT
Heeft al dik 10 jaar ervaring
Staat bekend om een originele, speelse en persoonlijke aanpak
Werkt ook makkelijk met mensen met faalangst
Kan héél veel liedjes begeleiden op de piano

Meer weten?!

Voor een compleet overzicht van zakelijke activiteiten en ervaring kan je het beste terecht op de LinkedInpagina van Anne.
Klik voor de LinkedInpagina

Wat anderen zeggen

Tarieven

Prijzen zijn exclusief btw. Lesduur is 45 minuten.

Losse Les

€35
-
Per Les
  • Na je inschrijving zoeken we samen een moment voor de les. Je komt op het gekozen tijdstip naar de leslocatie, en zit verder nergens aan vast.

10-Strippenkaart

€29,75 Per Les
  • Na je inschrijving voor een strippenkaart heb je recht op 10 zanglessen. Deze kan je via de website flexibel inplannen, zo weet je zeker dat alles perfect aansluit op jouw agenda.

20-Strippenkaart

€28,25 Per Les
  • Na je inschrijving voor een strippenkaart heb je recht op 20 zanglessen. Deze kan je gemakkelijk online inplannen en - indien gewenst - zelfs op een vaste dag en tijd.
Populair

40-Strippenkaart

€26,75 Per Les
  • Na je inschrijving voor een strippenkaart heb je recht op 40 zanglessen. Deze kan je - indien gewenst - plannen op een vaste dag en tijd, zodat je lekker gestructureerd aan de slag kan.

Locatie

De leslocatie in Breda is te vinden aan de Odilia van Salmstraat 25

Betaald parkeren kan tegenover de locatie en op ongeveer 10 minuten loopafstand kan je gratis parkeren.

Kom je met het OV? Pak dan bus 19 naar Breda Centrum, of bus 1 of 5 naar Breda Tolburg. Vanaf de bushalte is het een paar minuten lopen naar de locatie.

 

Inschrijven

Als je je gegevens hiernaast achterlaat stuur ik je per mail een inschrijfformulier op.

Heb je nu nog geen tijd voor zangles, maar wil je wel op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Schrijf je dan in voor voor mijn nieuwsbrief, of volg me via Social Media.

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op!