Close

Over Zangles

“Een valse noot, overslaande stem of een onverstaanbare tekst; leren doe je met vallen en opstaan. Als docent staat bij mij daarom centraal dat elke leerling, op elke leeftijd, zich veilig voelt om te kunnen ontwikkelen en met plezier naar de zangles komt.

Tijdens de lessen richt ik me er daarnaast op dat je je stem op een gezonde manier leert gebruiken en je je vocale mogelijkheden ontdekt, zodat je deze in kan zetten in het genre dat jij wil zingen. Bovendien ga ik ook in op de interpretatie van een lied.

In de les doen we dus niet alleen oefeningen, maar leer ik je ook om dingen toe te passen in een lied, waarbij ik je begeleid op de piano. Ik maak in mijn lessen onder andere gebruik van ‘Estill Voice Training’ en andere methodes waarin ik cursussen en masterclasses heb gevolgd.

Leuk om te weten; op mijn leslocatie in Arnhem heb ik apparatuur staan om met microfoon te kunnen zingen en eigen opnames te maken! “

Anderen over zangles in Arnhem:

Lees hier meer ervaringen.

Tarieven

Lesduur: 45 minuten

In het het bezit van een Gelrepas? Dan wordt tot €405,- vergoed!

Locatie

Anne Ermens

Velperweg 25a

6824 BC Arnhem

@: info@anneermens.nl

T: +31612639757

Er zijn 2 parkeerplekken aanwezig

OV: 5 minuten lopen vanaf Station Arnhem Velperpoort

Zangles Arnhem, Zangdocent Arnhem, Lesruimte Velperweg, Foto 2
Zangles Arnhem, Zangdocent Arnhem, Lesruimte Velperweg, Foto 1
Zangles Arnhem, Zangdocent Arnhem, Lesruimte Velperweg, Foto 4
Zangles Arnhem, Zangdocent Arnhem, Lesruimte Velperweg, Foto 5

Contact