Pakket 'Doelgericht'

Een intensief traject waarbij je in 90 dagen toewerkt naar je doel!

Ik zou willen dat ik over 90 dagen een concertje kon geven van een half uur, waarbij ik mezelf begeleid!

Wat lijkt het me fijn om extreem goed voorbereid op een auditie te komen!

Ik wil eindelijk eens af van die faalangst en het zingen écht eens aan gaan pakken!

Het zou zo gaaf zijn als ik over 3 maanden een album met mijn zelfgeschreven liedjes kan maken!

Over het 'Doelgericht' Pakket

2020, Week 37, Online Workshop Zang

Zoveel mensen, zoveel wensen. De een vindt het fijn vindt 'af en toe gewoon lekker een lesje te volgen', de ander heeft behoefte aan meer aandacht en begeleiding . Met dit pakket wil ik al die mensen die écht ergens naartoe willen werken, de aandacht en ondersteuning geven waar ze naar verlangen.
Met meerdere bedrijven en acts onder mijn hoede, weet ik als geen ander hoe uitdagend het is om doelgericht te werken. Ik kan niet wachten om er - samen met jou - voor te zorgen dat jouw 'weg naar Rome' niet alleen in Rome eindigt, maar ook een ontzettend leuke reis wordt.

8x Wat je allemaal krijgt

1x Intakegesprek

In ons eerste gesprek gaan we rustig onderzoeken hoe we je doel het best kunnen vormgeven én welke stappen je kan je nemen om dat doel te bereiken. Na de intake krijg je meteen al wat opdrachten om mee aan de slag te gaan.

11x Vocal Coaching

We werken wekelijks 45 minuten in mijn lespraktijk in Breda, waarbij ik je van alles leer over zangtechniek, muzikaliteit en overdracht, op een manier die aansluit bij jouw doelen. (Dit doen we in totaal elf keer.)

Voorrang op de planning

Omdat we intensief aan de slag gaan, plannen we zoveel mogelijk van te voren in. Je hoeft dus niet krampachtig in te loggen op de website om te voorkomen dat iemand anders 'jouw ideale lesmoment' wegkaapt. Tijdens de lockdown ben je tevens 'de uitverkorene' die de les in het echt mag volgen. (Ik ontvang maximaal een leerling per dag in het echt momenteel.)

Extra betrokkenheid

Tijdens het traject denk ik non-stop mee hoe we kunnen zorgen dat jouw 'work in progress' zich optimaal ontwikkelt. Is het, om jouw doel te bereiken, bijvoorbeeld handig om een microfoon te lenen? Geen probleem, krijg je die een weekje mee. Fijn als ik even met je logopedist overleg? Maak ik tijd voor!

Gepersonaliseerde Oefeningen

Elke week kan je, na je les, online een overzicht vinden met een samenvatting van de les én een omschrijving van je opdrachten en oefeningen. Bij de oefeningen krijg je ook bladmuziek én een opname van de pianobegeleiding, zodat je hier zelfstandig mee verder kan.

12x Wekelijkste Contactmomenten

We hebben twaalf keer een online contactmoment van 30 minuten. Daarbij neem jij de leiding. Je kan dan laten horen hoe de oefeningen gaan, vragen stellen, maar bijvoorbeeld ook opnames met me delen die je hebt gemaakt en feedback vragen. Zo zorgen we dat je 'op het juiste pad blijft'.

10x Bonusopdrachten

Naast de oefeningen die we doen, krijg je ook wekelijks nog een extra opdracht per mail. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld een filmpje met yoga-oefeningen die gericht zijn op je stem of een oefening die gericht is op het ontwikkelen van de juiste mindset.

De bonusopdrachten zijn uniek, en speciaal voor dit traject gemaakt.

1x Afsluitende Sessie

Aan het einde van de 90 dagen sluiten we ons traject af. Hoe we dat doen, hangt af van jouw doel! Je kan bijvoorbeeld denken aan het maken van een opname, maar ook het organiseren van een klein concertje!

Wie ik wel niet denk dat ik ben

Als je mij nog niet kent hieronder een korte samenvatting.

  • Ik ben Anne Ermens.
  • Jaren geleden studeerde ik af aan het Conservatorium, in de richting ‘Muziek-Theater’ en inmiddels werk ik al zo’n 12 jaar als zangeres en vocal coach.
  • Vroeger vond ik leren vaak heel stom en moeilijk en daarom ben ik extra gemotiveerd om mensen plezier te laten hebben terwijl ze zich ontwikkelen.
  • Ik heb ADHD en durf te zeggen dat ik juist daardoor inmiddels een expert ben in het omgaan met én het maken en halen van doelen.
  • Op deze pagina staan meer dan 75 enthousiaste reviews over me en daar ben ik hartstikke trots op.
Evaluatie, Week 41

Handig om te weten

  • Dit pakket is echt een combinatie van live lessen en online contactmomenten: ik geloof erin dat dat de meest effectieve manier van werken is. Als je wil, is het wel mogelijk 2 live lessen achter elkaar te doen, bijvoorbeeld als je van ver moet komen.
  • Omdat het de bedoeling is dat je vanuit huis ook aan de slag gaat, is het belangrijk dat je ook daadwerkelijk een mogelijkheid hebt of creëert om thuis voluit te kunnen zingen.
  • Hebben we nog nooit eerder samen gewerkt, dan gaan we sowieso niet meteen met dit traject beginnen, het is namelijk wel fijn als we elkaar eerst een beetje kennen. Neem dan eerst een ‘Voorafje’ om te kijken of het klikt!

Je investering (oftewel, hoeveel kost dat?)

Dit pakket is gloedjenieuw! Momenteel ‘draai ik de pilot’: de eerste leerling is eind 2020 gestart met zijn ’90-dagen-traject’.

Het onhandige daarvan is: ik heb nog geen tientallen reviews als ‘keihard bewijs’ dat dit traject een geweldig succes is. (Gewone reviews heb ik wel, die vind je hier!) En dat, dat is een voordeel voor jou!

Als jij namelijk een de tweede persoon bent die dit traject met me wil gaan doen, geef ik je dikke vette korting: je betaalt namelijk niet de voorlopige prijs van €1150,- maar een prijs van €950,- inclusief btw.

In ruil voor de korting, zal ik je wel vragen een review te schrijven over ons avontuur. 

Enthousiast?

Hebben we al eerder samen gewerkt en heb interesse in het 90-dagen-traject? Klik dan hier om een berichtje te sturen, dan plannen we een vrijblijvend videogesprek om het erover te hebben.

Heb je interesse, maar nog nooit met me gewerkt? Bestel dan eerst een losse les via de webshop zodat we eerst kennismaken voor we verdere toekomstplannen maken.