Zangeres

Zoals je weet werk ik als zangdocent, maar natuurlijk ben ik ook nog steeds zelf als zangeres op het podium te vinden.

Naast de projecten die je op deze pagina ziet, sta ik ook altijd open voor leuke andere projecten. Zo zong ik eerder backing vocals bij Otis Redding III en ontwikkelde ik – samen met een pianist – een concert met musicalmuziek. 

Heb je ideeën voor wat leuks of wil je een optreden op maat? Neem gerust contact met me op

Anne Ermens, Zangeres, Vocal Coach, Zangles Breda, Blogger
Anne Ermens, Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Zangeres in Guilty Treasure

Guilty Treasure

Nooit eerder was ik zo enthousiast over een van mijn eigen projecten. Eerlijk, als ik er niet zelf in zou zingen, zou ik ons boeken. Guilty Treasure geeft namelijk het ultieme ‘kampvuurgevoel’. 

Met twee zangeressen en een gitarist spelen we op sfeervolle en eigen wijze muziek uit de jaren ’90 en ’00 en weten we zelfs het meest ‘foute’ lied om te toveren tot een heerlijk easy listening nummer. Door de kleine bezetting zijn we bovendien nooit overheersend en makkelijk te plaatsen, ideaal dus voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest. 

Bekijk voor meer informatie www.guiltytreasure.nl.

 

Zingende Zeemeerminnen

De Zingende Zeemeerminnen maken muzikale voorstellingen voor kinderen en volwassenen. Deze worden gespeeld op festivals maar ook op locatie: zo speelden ze in 2018 een op maat gemaakt programma op de dag van de Marine. 

Meer informatie vind je op www.zingendezeemeerminnen.nl.

Anne Ermens, Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Zangeres in de Zingende Zeemeerminnen
Anne Ermens, Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Zangeres in Charmony

Charmony

Charmony zingt op uiteenlopende locaties hun ‘Swinging Sisters’ act (met nummers van The Andrews Sisters’) en ‘Santa’s Songs’ act (met swingende kerstliedjes als ‘Holly Jolly’, maar ook het prachtige ‘White Christmas’).

Bezoek voor meer informatie de website www.charmonymusic.nl.

Oei...

Ik dacht ‘ik verander even wat aan mijn website’, maar dat ging een beetje mis, zoals je bijvoorbeeld in de menu’s gaat zien.

Binnenkort wordt dit gemaakt!