Zangeres

Als zangeres ben ik momenteel te beluister in in Guilty Treasure, Charmony en de Zingende Zeemeerminnen. Hieronder lees je meer over de acts en via de links kan je meer informatie vinden op de bijbehorende websites.

Naast de optredens die ik als zangeres met hen doe, sta ik ook altijd open voor leuke andere projecten. Zo zong ik eerder backing vocals bij Otis Redding III en ontwikkelde ik – samen met een pianist – een concert met musicalmuziek.

Heb je ideeën voor wat leuks? Neem gerust contact met me op

Anne Ermens, Zangeres, Vocal Coach, Zangles Breda, Blogger

Guilty Treasure

Anne Ermens, Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Zangeres in Guilty Treasure

SFEERVOLLE 90’S & 00’S MUZIEK

Guilty Treasure geeft het ultieme knusse ‘kampvuurgevoel’. Met twee zangeressen en een gitarist spelen we op sfeervolle en eigen wijze muziek uit de jaren ’90 en ’00 en weten we zelfs het meest ‘foute’ nummer om te toveren tot een heerlijk easy listening nummer.

Door de kleine bezetting zijn we nooit overheersend en dus ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest. 

Voor meer informatie (en een greep uit ons repertoire) kan je terecht op www.guiltytreasure.nl.

 

Zingende Zeemeerminnen

Anne Ermens, Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Zangeres in de Zingende Zeemeerminnen

SPROOKJESACHTIGE VOORSTELLINGEN

Sinds begin 2018 mag ik mezelf ‘Zingende Zeemeermin’ noemen. Een droom die uitkomt!

De Zingende Zeemeerminnen maken muzikale voorstellingen voor kinderen en volwassenen. 

De voorstellingen worden gespeeld op festivals maar ook op locatie: zo speelden we in 2018 een op maat gemaakt programma op de dag van de Marine. 

Meer informatie vind je op www.zingendezeemeerminnen.nl.

 

Charmony

Anne Ermens, Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Zangeres in Charmony

A CAPELLA ACT IN EEN RETRO JASJE

Met Charmony zingen we op uiteenlopende locaties onze ‘Swinging Sisters’ act (met nummers van bijvoorbeeld The Andrews Sisters’) en onze ‘Santa’s Songs’ act (met swingende kerstliedjes als ‘Holly Jolly’, maar ook het prachtige ‘White Christmas’).

Omdat Charmony makkelijk te verplaatsen is, en ook nog eens uit kan bereiden met een gitarist zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Bezoek voor meer informatie de website www.charmonymusic.nl.

Als zangeres ben ik momenteel te beluisterin in Guilty Treasure, Charmony en de Zingende Zeemeerminnen. Hieronder lees je meer over de acts en via de links kan je meer informatie vinden op de bijbehorende websites.

Naast de optredens die ik met hen als zangeres doe, sta ik bovendien ook altijd open voor leuke projecten. Zo zong ik eerder backing vocals bij Otis Redding III en ontwikkelde ik – samen met een pianist – een concert met musicalmuziek.