Over mijn werk als zangeres

Zoals waarschijnlijk al hebt gelezen geef ik veel les, maar natuurlijk ben ik ook nog steeds zelf als zangeres op het podium te vinden.

Naast de projecten die je op deze pagina ziet, sta ik ook altijd open voor leuke andere projecten. Zo zong ik eerder backing vocals bij Otis Redding III en ontwikkelde ik – samen met een pianist – een concert met musicalmuziek. 

Heb je ideeën voor wat leuks of wil je een optreden op maat? Neem gerust contact met me op.

Anne Ermens, Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Zangeres in Guilty Treasure

'Guilty Treasure'

Nooit eerder was ik zo enthousiast over een van mijn eigen projecten. Eerlijk, als ik er niet zelf in zou zingen, zou ik ons boeken. Guilty Treasure geeft namelijk het ultieme ‘kampvuurgevoel’. 

Met twee zangeressen en een gitarist spelen we op sfeervolle en eigen wijze muziek uit de jaren ’90 en ’00 en weten we zelfs het meest ‘foute’ lied om te toveren tot een heerlijk easy listening nummer. Door de kleine bezetting zijn we bovendien nooit overheersend en makkelijk te plaatsen, ideaal dus voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest. 

Bekijk voor meer informatie www.guiltytreasure.nl.

 

'Zingende Zeemeerminnen'

De ‘Zingende Zeemeerminnen’ maken muzikale voorstellingen voor kinderen en volwassenen. Met voorstellingen als ‘Carmen’ en ‘De prinses en de Kikker’ staan we op festivals zoals het Sprookjesfestival in Arnhem. Ook maken we programma’s op maat, zoals eerder een muzikale act voor de dag van de marine. 

Zit het lekker, zo’n staart en schelpen-bh? Absoluut niet. Maar dat mag de pret niet drukken, optreden als zingende zeemeermin is echt een soort meisjesdroom die uitkomt.

Meer informatie vind je op www.zingendezeemeerminnen.nl.

Anne Ermens, Zangeres, Zangdocent, Vocal Coach, Zangeres in de Zingende Zeemeerminnen

Overige activiteiten als zangeres...

  • Jarenlang was ik onderdeel van Charmony, een ‘A Capella Quartet in een Retro Jasje’.
  • In 2019 schreef ik ineens een lied, namelijk: ‘Lied van een Kattenvrouwtje’.
  • Je kan me boeken voor optredens op maat, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie op je bruiloft.
  • Als corona voorbij is, kan je me boeken voor optredens met gitarist Demi Poortman. Zodra we ‘mogen’ nemen we wat video’s op. Hieronder alvast een nummer uit het kerstrepertoire.