Over mijn werk als zangeres en actrice

Ik hou van afwisseling en weet inmiddels: ik kom het beste tot mijn recht als ik verschillende soorten optredens heel enthousiast en heel goed kan doen, in plaats van wekelijks – of zelfs dagelijks – dezelfde specifieke show op de automatische piloot te moeten uitvoeren.

Dat maakt het heel tof voor mij, maar wat chaotischer voor jou. Hieronder zie je op overzichtelijke wijze – hoop ik – mijn activiteiten als zangeres en actrice .

Ga snel naar:

Wat anderen zeggen..

HadeBoekte Anne voor optredens tijdens online events
Read More
"Anne reageert snel en adequaat, is betrouwbaar, betrokken, deskundig en ik heb altijd kippenvel als ze zingt. Anne is geweldig en ik hoop nog vaak met haar te kunnen werken!"
FiaVerraste een vriendin met een optreden
Read More
"Kippenvel! tijdens het optreden. Dankjewel Anne, topzangeres in alle opzichten!"
JikkeGaf een 'Liedje bij de Lunch' cadeau
Read More
"Anne heeft het iedereen geroerd met haar oprechtheid, stem en aankleding. Fantastisch gedaan!"
Sander & ShamaBoekten Anne voor een optreden op hun bruiloft
Read More
"Professionele en goede zangeres, een echte aanrader dus."
Previous
Next

Nieuw: 'Liedje bij de Lunch'

Na al bijna een jaar van lockdowns, lijkt misschien zelfs een gewone Hallmark-kaart in de brievenbus niet meer speciaal. Daarom vond ik het tijd voor wat unieks: je kan een liedje bestellen voor bij de lunch! Een origineel cadeau, voor een ander óf gewoon lekker voor jezelf.

Naast dat de ontvanger mij live in beeld hoort zingen (en ukelele/piano ziet spelen) maak ik gebruik maak van een zogenaamd ‘green screen’. Zo is het mogelijk om op de achtergrond ook nog eens een korte persoonlijke boodschap van de verzender te plaatsen.

Prijs: vanaf €19,-

Play Video

Online Optredens op Maat

2020, Week 37, Online Workshop Zang

Naast de ‘Liedjes bij de Lunch’ geef ik ook langere online optredens op maat, waarbij ik mezelf begeleid op piano en/of ukelele. Dit doe ik voor zowel particulieren als bedrijven.

Zo zong ik bijvoorbeeld met kerst voor een man die zijn vrouw wilde verrassen tijdens een romantisch weekendje weg, en was ik te horen tijdens een online event van zorgmedewerkers, waar ik ze met smaakvolle nummers een hart onder de riem mocht steken.

Ook vanuit de ‘mental-health-wereld’ weet men me te vinden: ik was bijvoorbeeld te horen op het online ‘tijd-voor-jezelf-festival’ en een online bijeenkomst voor mensen die hun kindje hebben verloren.

Prijs: vanaf €75,- 

'Zingende Zeemeerminnen'

Toen ik begin 2018 gevraagd werd of ik een van de ‘Zingende Zeemeerminnen’ wilde worden, hoefde ik niet lang na te denken. Ook al is het kostuum verre van comfortabel, elk optreden is het alsof mijn meisjesdroom weer opnieuw uitkomt. ‘Zingende Zeemeermin’ zijn, wie wil dat nou niet?!

Samen met mijn mede-zeemeerminnen maken en spelen we muzikale voorstellingen voor kinderen en volwassenen. We zijn met voorstellingen als ‘Carmen’ en ‘De prinses en de Kikker’ op festivals te vinden en maken in overleg ook programma’s op maat.

Prijs: Afhankelijk van evenement.

'Prison Escape'

‘Zingende Zeemeermin worden’ is altijd een logische stap in mijn leven geweest. ‘Acteren in de gevangenis’ is dat absoluut niet: ik ben van nature niet stoer, niet ruig en al helemaal niet gewelddadig. 

Toch kruip ik moeiteloos (oké, de eerste paar keren was het wel even wennen) in de rol van gestoorde gedetineerde of boze bewaker bij ‘Prison Escape Breda’. En ik vind het geweldig!

Wat het precies is, dat ‘Prison Escape’? Het is een zogeheten ‘real life game’ waarbij je als deelnemer samen met een hoop andere gedetineerden opgesloten wordt in de gevangenis, met als doel: ontsnappen! Niet door puzzels op te lossen (ook al staat er ‘escape’ in de naam, het is geen ‘escape room’) maar door interactie met de acteurs. Waaronder ik dus.

In de filmpjes krijg je een beetje een beeld, maar ik zou vooral zeggen: koop je ticket en beleef het zelf!

Prijs: Afhankelijk van locatie.

'Bredaase Boefjes'

(Voorlopige naam)​

Gitarist Demi Poortman en ik moeten het echt eens gaan hebben over de naam van ons duo. Tot die tijd heten we maar even ‘De Bredaase Boefjes’, omdat we in Breda wonen.

Je kan ons boeken, voor knusse kerstoptredens, romantische liedjes tijdens je bruiloft of chille achtergrond muziek op je bedrijfsborrel.

Prijs: vanaf €500,-

'Guilty Treasure'

Eerlijk?! Als ik er niet zelf in zou zingen, zou ik ons boeken. Voor mijn bedrijfsborrel, mijn eventueel toekomstige bruiloft, mijn tuinfeest, noem maar op. Guilty Treasure geeft namelijk dat gruwelijk fijne ‘kampvuurgevoel’. 

Met dit trio spelen we, op sfeervolle en stijlvolle wijze, muziek uit de jaren ’90 en ’00. Zelfs het meest ‘foute’ lied toveren we om tot een heerlijk easy listening nummer. (Met ‘fout’ bedoel ik echt ‘fout’. Maar als wij het spelen klinkt het ‘foute’ ineens ‘goed’. Echt ‘goed goed’. Als je begrijpt wat ik bedoel.)

We spelen maar met z’n drieën, waardoor we nooit overheersend én makkelijk te plaatsen zijn. Tof, toch?!

Prijs: vanaf €750,-

En verder...

  • Soms zet ik ineens een liedje op YouTube, zoals het ‘Lied van een Kattenvrouwtje‘ in 2019. Ook op social media laat ik regelmatig van me horen.
  • Hoewel het verleden tijd is, wil ik het toch noemen: ik zong jarenlang in a capella kwartet ‘Charmony’! Sowieso is meerstemmig zingen niet alleen een passie, maar ook een talent van me, dus als je backing vocals nodig hebt, ben ik graag van de partij! (Bel me, Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato!)
  • Ik sta altijd open voor leuke andere projecten. Zo zong ik eerder backing vocals bij Otis Redding III, speelde ik in 2019 in een kleine musical en creëerde ik eerder – samen met een pianist – een huiskamerconcert met musicalmuziek. 
  • Ik heb een herkenbare stem en ben daarom ideaal als stemactrice. (Daar wil ik in de toekomst ook wat mee doen, maar zoals je ziet, heb ik nogal veel ambities en helaas ook maar 24 uur in een dag. Ik ben al wél te horen in een telefoonmenu van een ziekenhuis, dus de eerste stap is gezet.) Kan ik iets voor je inspreken – het liefst een Disneyfilm – dan hoor ik het graag!
  • Wil je me boeken voor een optreden op maat, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie van je bruiloft? Dat kan ook natuurlijk! Neem dan contact met me op.