Workshop Zang

xxx

 

Workshop op Maat

Boek nu een op maat gemaakte Workshop Zang. Er kan naar wens in worden gegaan op een specifiek onderwerp zoals bijvoorbeeld ademhaling, houding of inleving. Ook is het mogelijk toe te werken naar een opname, zodat je thuis nog na kan genieten van de behaalde successen tijdens de workshop. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vriendinnen-weekend!

Workshops kunnen worden gegeven op elke gewenste locatie, in overleg is het zelfs mogelijk om een elektrische piano en opname-apparatuur mee te nemen.

Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het maken van muziek, de workshop wordt altijd aangepast naar de wensen van de deelnemers. Op die manier ligt de lat altijd precies hoog genoeg, en gaat het leren niet ten koste van het plezier.

Ook voor koren en zanggroepen is de workshop interessant. Daarnaast is het ook leuk om een workshop te combineren met Koorcoaching.

Workshop Zang
Foto tijdens de Workshop Zang, waarbij de workshop gecombineerd werd met het opnemen van een lied.

Heartbeat & Voice

Alex de Meij, Workshop 'Heartbeat and Voice'

Naast mijn eigen workshops geef ik, in samenwerking met Alex de Meij, de workshop  ‘Heartbeat and Voice’. Hierbij werken we op muzikale wijze aan communicatie en leiderschap. Een verfrissende workshop voor bedrijven, maar minstens zo interessant voor andere groepen mensen. Zo gaven we de workshop eerder ook aan harmonie ‘Fidelio‘.

Boeken

Wil je een workshop zang boeken of overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact met me op via het formulier op de contactpagina van mijn website.

Workshop voor mensen die niet durven, maar wél willen zingen

Vanaf mei 2019 ga ik een nieuw ‘soort’ workshop geven, namelijk een workshop zang, speciaal voor mensen die eigenlijk niet durven zingen, maar het wel heel graag willen. 

Als je er meer over wil lezen, of een mailtje wil ontvangen als de datum en locatie van de workshop duidelijk zijn, kan je terecht op deze pagina.

Under Construction

Deze website is momenteel een beetje onrustig. Binnenkort verandert dat: dan verhuist alle informatie over zangles naar www.zanglesinbreda.nl.

Kan je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met me op!