Over de workshops die ik geef​

Workshop-Zang-Breda-December-2019
Tijdens een workshop voor de VVAO.

Die vrouwen op de foto? Een van hen belde me een dag van tevoren, of ik last-minute een workshop zang kon geven. Geen probleem natuurlijk. Nog geen 24 uur later, zette ik mijn elektrische piano weg, deelde wat teksten uit en stonden ze uit volle borst te zingen.

Ja, naast mijn ‘gewone zanglessen’, geef ik dus ook workshops! Het hele aanbod kan je hieronder bekijken.

Ga snel naar:

Wat anderen zeggen...

Vijf Vriendinnen
Lees verder
Wat was Bianca verrast, toen we haar in een superleuk weekendje naar de 'studio' van Anne meenamen voor een zangworkshop! Ter ere nog van haar verjaardag.

Wat waren Janny en Els zenuwachtig... Help, wat eng! Maar wat was het leuk en wat hebben we gelachen. EN.. we hebben leren zingen, gewoon lekker zingen, zoals wij als muziekliefhebbers nodig hebben. Net iets meer weten van het gebruik van je stem, voor de FUN! Heerlijk was het!

De verrassing was de mooie herinnering...: een opname van onze samenzang we op een door ons uitgekozen lekker nummer, doorspekt met de foto's. Enne, het klonk niet eens gek! Anne bedankt!

Bianca, Janny, Els, Yvonne en Grace.
Cees Coenen
Lees verder
Afgelopen zaterdag heb ik Anne en Alex gevraagd om onze studiedag met de harmonie creatief te onderbreken met hun workshop. Het was een schot in de roos! Ze wisten met hun enthousiasme en muzikaliteit de groep gelijk mee te nemen in bodypercussie en zang.

Waar mijn muzikanten altijd een instrument hebben om muziek te maken wordt bij de workshop gewerkt met je eigen lichaam. Anne en Alex nemen je mee in een soort trein die een uur lang door het orkest dondert en waar schaamte aan de kant wordt gezet: iedereen deed mee en stapte achter zijn of haar veilige instrument vandaan om zelf geluid te gaan maken.

Anne en Alex werken ontzettend fijn samen en hun verhaal sloot exact aan op mijn doel met een orkest of band: ‘samen muziek maken’."
Previous
Next

Workshops 'Zingen voor mensen die wel willen maar niet durven'

“OMG, zingen! Dat zou heb ik altijd al willen doen, maar ik durf niet, want ik kan het helemaal niet!”

Zo’n 90% van de mensen reageert met deze tekst, wanneer ik vertel wat ik doe in het dagelijks leven. Bizar he?! 

Of je nu muzikaal bent of niet, wel of geen makkelijke en toegankelijke stem hebt, ik vind dat je je door niemand moet laten tegenhouden om te doen wat je wil. En al helemaal niet door jezelf. En al helemáál niet als het gaat om zingen. (Ik bedoel, het is ‘maar’ zingen, geen hersenoperatie!)

En dus ontwikkelde ik deze workshop. Als je de beschikbare data wil zien, meer info wil of je gewoon meteen aan wil melden, klik op de knop hieronder!

Social Workshop Zang

Workshop Zang (op maat)

De workshops zang die ik geef, zijn altijd maatwerk: iedereen is anders en waar de ene groep niet kan wachten op mijn uitgebreide toelichting van de ‘bekervormige kraakbeentjes’, gaat de andere club het liefst zo snel mogelijk voor de microfoon staan om wat op te kunnen nemen.

Ook qua locatie ben ik flexibel, de mogelijkheden zijn dus eindeloos! Ik geef je wat voorbeelden:

  • Ik ben sterk genoeg om mijn elektrische piano mee te nemen voor een workshop zang in je achtertuin, leuk voor je vrijgezellenfeest!
  • Je kan ook terecht op mijn werkplek in Breda, waar je bijvoorbeeld ook een liedje op kan nemen met je vriendinnen.
  • Een workshop zangtechniek of liedinterpretatie op de repetitielocatie van jouw koor is ook geen probleem, ik kom gewoon naar je toe.

Overleggen over de mogelijkheden? Neem contact met me op!

Heartbeat & Voice

Die stralende man op de foto? Dat is Alex de Meij. In het dagelijks leven lijkt hij een gewone man met een goede baan, maar hij is ook nog eens een geweldige percussionist met reusachtige mensenkennis en een aanstekelijk enthousiasme.

Een geweldige partner in crime dus en daarom hebben we samen de workshop  ‘Heartbeat and Voice’ ontwikkeld. Hierbij werken we op muzikale wijze aan communicatie, samenwerking en leiderschap.

Een verfrissende workshop voor bedrijven, maar minstens zo interessant voor andere groepen mensen. Eerder gaven we de workshop bijvoorbeeld aan een harmonie, aan leden van een golfclub en een team van basisschool-docenten.

Meer weten of ons boeken? Neem even contact op!

Alex, Week 9 Februari 2020
Dit zijn Alex en ik. Ik beloof je, onze workshops zijn professioneler dan onze foto, maar tot nu toe vergeten we foto's te maken tijdens een workshop, of ze zijn onscherp.
75%

Mijn website is nog nét niet zoals ik ’em hebben wil en ik wil het je graag laten weten als-ie af is!

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief (maximaal 10x per jaar) blijf je op de hoogte: ik stuur je niet alleen de laatste nieuwtjes over mij, maar ook tips waar jij zelf wat aan hebt.