Over mijn workshops

Online, offline, voor een vrijgezellenfeestje, teambuildingdag of vriendinnenweekend, voor beginners, a-muzikale mensen, gevorderden… Inmiddels heb ik flink wat ervaring met het geven van de meest uiteenlopende workshops zang

Sinds 2020 werk ik niet alleen op aanvraag, maar organiseer ik zelf ook workshops op mijn eigen locatie.  Hieronder lees je meer over alle mogelijkheden.

Ga snel naar:

Wat anderen zeggen...

Bianca, Janny, Els, Yvonne en Grace.Kregen een op maat gemaakte workshop
Read More
"Wat was Bianca verrast, toen we haar in een superleuk weekendje naar de 'studio' van Anne meenamen voor een zangworkshop! Ter ere nog van haar verjaardag.

Wat waren Janny en Els zenuwachtig... Help, wat eng! Maar wat was het leuk en wat hebben we gelachen. EN.. we hebben leren zingen, gewoon lekker zingen, zoals wij als muziekliefhebbers nodig hebben. Net iets meer weten van het gebruik van je stem, voor de FUN! Heerlijk was het!

De verrassing was de mooie herinnering...: een opname van onze samenzang we op een door ons uitgekozen lekker nummer, doorspekt met de foto's. Enne, het klonk niet eens gek! Anne bedankt!"
Cees CoenenBoekte een workshop 'Heartbeat & Voice'
Read More
"Afgelopen zaterdag heb ik Anne en Alex gevraagd om onze studiedag met de harmonie creatief te onderbreken met hun workshop. Het was een schot in de roos! Ze wisten met hun enthousiasme en muzikaliteit de groep gelijk mee te nemen in bodypercussie en zang.

Waar mijn muzikanten altijd een instrument hebben om muziek te maken wordt bij de workshop gewerkt met je eigen lichaam. Anne en Alex nemen je mee in een soort trein die een uur lang door het orkest dondert en waar schaamte aan de kant wordt gezet: iedereen deed mee en stapte achter zijn of haar veilige instrument vandaan om zelf geluid te gaan maken.

Anne en Alex werken ontzettend fijn samen en hun verhaal sloot exact aan op mijn doel met een orkest of band: ‘samen muziek maken’."
DaphneVolgde een online workshop
Read More
"Anne's enthousiasme werkte aanstekelijk en de uitleg was volledig en duidelijk, waardoor ik een groot deel van de workshop met een lach op mijn gezicht heb zitten luisteren. (De rest van de tijd moest ik zingen natuurlijk 😉)"
MadelonMoeder van Evi, die een 'Zangeressen-feestje' gaf voor haar verjaardag
Read More
"Evi vond dit het leukste feestje ooit! Ze wilde graag eens zangles proberen en Anne durfde de uitdaging wel aan te gaan, een workshop geven aan 13 tieners. Het was een heerlijke middag die voor Evi zeker naar meer smaakt!"
Previous
Next

Workshop: ‘De Belangrijkste Dingen over Zingen’

Een workshop waarin ik je de vijf dingen laat ervaren die ik het aller-aller-belangrijkste vind als het gaat om zingen. Ik ga niet alleen in op het bekende ‘kop en borststem’ en ‘ademhalen door je buik’, maar deel bijvoorbeeld ook ‘de biefstuk-theorie’ en ‘heilige drie-eenheid’ waar mijn leerlingen al jarenlang profijt van hebben.

Na afloop ontvang je een gratis mini-ebook om alles nog eens in na te lezen.

Prijs: €15,- online / €29,- offline

Online Workshop Zang 2021
Vanwege corona helaas alleen nog maar een foto van de online workshop.

Workshop: 'Zingen voor Mensen die geen Toon kunnen houden'

Online Zangles, Online Workshop Zang, Online Optreden
Vanwege corona helaas alleen nog maar een foto van de online workshop.

Als mensen niet bij je in de auto willen zitten omdat je te vals zingt, als je jezelf altijd een beetje hoort brommen terwijl iedereen rondom het kampvuur vrolijk ‘Het is een nacht’ zingt, als je vroeger op het kerkkoor alleen maar mocht playbacken… Dan is dit de workshop voor jou.

Op speelse en enthousiaste wijze garandeer ik dat ik je verder ga helpen. Sterker nog, deze workshop heeft een 100%-succes-garantie! Én, je krijgt na afloop ook nog eens een mini-ebook, zodat je alles rustig na kan lezen.

Prijs: €14,- online / €29,- offline

Workshop: 'Zingen voor mensen die wel willen maar niet durven'

‘OMG, zingen! Dat zou heb ik altijd al willen doen, maar ik durf niet, want ik kan het helemaal niet!’

Zo’n 90% van de mensen reageert met deze tekst, wanneer ik vertel wat ik doe in het dagelijks leven. Bizar he?! 

Of je nu muzikaal bent of niet, wel of geen makkelijke en toegankelijke stem hebt, ik vind dat je je door niemand moet laten tegenhouden om te doen wat je wil. En al helemaal niet door jezelf. En al helemáál niet als het gaat om zingen. (Ik bedoel, het is ‘maar’ zingen, geen hersenoperatie!)

En dus ontwikkelde ik deze workshop, speciaal voor mensen die zich eigenlijk niet aan durven melden. Als je de beschikbare data wil zien, meer info wil of je gewoon meteen aan wil melden, klik op de knop hieronder!

Prijs: €29,-

Zangles-in-Breda.jpg
Ik beloof dat ik tijdens de workshop geen foto's maak, voor veel mensen is zingen al spannend genoeg. Daarom gewoon een foto van mij.

Workshop Zang (op maat)

Workshop-Zang-Breda-December-2019

De workshops zang die ik op aanvraag geef, zijn altijd maatwerk: iedereen is anders en waar de ene groep niet kan wachten op mijn uitgebreide toelichting van de ‘bekervormige kraakbeentjes’, gaat de andere club het liefst zo snel mogelijk voor de microfoon staan om wat op te kunnen nemen.

Ook qua locatie ben ik flexibel, de mogelijkheden zijn dus eindeloos! Ik geef je wat voorbeelden:

  • Ik ben sterk genoeg om mijn elektrische piano en opname-apparatuur mee te nemen voor een workshop in je achtertuin, leuk voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld!
  • Geen zin in gedoe met een locatie? Ik kan gewoon een grote ruimte voor je regelen in Breda, bijvoorbeeld voor een uitje met je team!
  • Een workshop zangtechniek of liedinterpretatie op de repetitielocatie van jouw koor is ook geen probleem, ik kom gewoon naar je toe.
 

Prijs: vanaf €200,-.

Heartbeat & Voice

Die stralende man op de foto? Dat is Alex de Meij. In het dagelijks leven lijkt hij een gewone man met een goede baan, maar hij is ook nog eens een geweldige percussionist met reusachtige mensenkennis en een aanstekelijk enthousiasme.

Een geweldige partner in crime dus en daarom hebben we samen de workshop  ‘Heartbeat and Voice’ ontwikkeld. Hierbij werken we op muzikale wijze aan communicatie, samenwerking en leiderschap.

Een verfrissende workshop voor bedrijven, maar minstens zo interessant voor andere groepen mensen. Eerder gaven we de workshop bijvoorbeeld aan een harmonie, aan leden van een golfclub en een team van basisschool-docenten.

Prijs: vanaf €500,-.

Alex, Week 9 Februari 2020

Ik beloof je, onze workshops zijn professioneler dan deze selfie, maar tot nu toe vergeten we foto’s te maken tijdens een workshop, omdat we zo lekker bezig zijn.