Over de workshops die ik geef​

Die vrouwen op de foto? Een van hen belde me een dag van tevoren, of ik last-minute een workshop zang kon geven. Geen probleem natuurlijk. Nog geen 24 uur later, zette ik mijn elektrische piano weg, deelde wat teksten uit en stonden ze uit volle borst te zingen.

Ja, naast mijn ‘gewone zanglessen’, geef ik dus ook workshops! Het hele aanbod kan je hieronder bekijken.

Ga snel naar:
Workshop-Zang-Breda-December-2019

Wat anderen zeggen...

Bianca, Janny, Els, Yvonne en Grace.Kregen een op maat gemaakte workshop
Lees verder
Wat was Bianca verrast, toen we haar in een superleuk weekendje naar de 'studio' van Anne meenamen voor een zangworkshop! Ter ere nog van haar verjaardag.

Wat waren Janny en Els zenuwachtig... Help, wat eng! Maar wat was het leuk en wat hebben we gelachen. EN.. we hebben leren zingen, gewoon lekker zingen, zoals wij als muziekliefhebbers nodig hebben. Net iets meer weten van het gebruik van je stem, voor de FUN! Heerlijk was het!

De verrassing was de mooie herinnering...: een opname van onze samenzang we op een door ons uitgekozen lekker nummer, doorspekt met de foto's. Enne, het klonk niet eens gek! Anne bedankt!
Cees CoenenBoekte een workshop 'Heartbeat & Voice'
Lees verder
Afgelopen zaterdag heb ik Anne en Alex gevraagd om onze studiedag met de harmonie creatief te onderbreken met hun workshop. Het was een schot in de roos! Ze wisten met hun enthousiasme en muzikaliteit de groep gelijk mee te nemen in bodypercussie en zang.

Waar mijn muzikanten altijd een instrument hebben om muziek te maken wordt bij de workshop gewerkt met je eigen lichaam. Anne en Alex nemen je mee in een soort trein die een uur lang door het orkest dondert en waar schaamte aan de kant wordt gezet: iedereen deed mee en stapte achter zijn of haar veilige instrument vandaan om zelf geluid te gaan maken.

Anne en Alex werken ontzettend fijn samen en hun verhaal sloot exact aan op mijn doel met een orkest of band: ‘samen muziek maken’."
DaphneVolgde een online workshop
Lees verder
Anne's enthousiasme werkte aanstekelijk en de uitleg was volledig en duidelijk, waardoor ik een groot deel van de workshop met een lach op mijn gezicht heb zitten luisteren. (De rest van de tijd moest ik zingen natuurlijk 😉)
MadelonMoeder van Evi, die een 'Zangeressen-feestje' gaf voor haar verjaardag
Lees verder
Evi vond dit het leukste feestje ooit! Ze wilde graag eens zangles proberen en Anne durfde de uitdaging wel aan te gaan, een workshop geven aan 13 tieners. Het was een heerlijke middag die voor Evi zeker naar meer smaakt!
Previous
Next

Online Workshops Zang

2020, Week 37, Online Workshop Zang

Onder het motto ‘try and fail, but never fail to try’, probeerde ik in 2020 voor het eerst een online workshop zang te geven. Geen saaie seminar, maar een interactieve en speelse workshop, waarin ik de allerbelangrijkste dingen over zingen deelde.

Het was een succes. De 10 deelnemers zaten te grijnzend en geboeid achter hun scherm en ook ikzelf vond het een feestje.

Dat ga ik vaker doen, besloot ik. 

Zo gezegd, zo gedaan! Voor meer informatie en de eerstvolgende data, kan je op de knop hieronder klikken.

Prijs: €14,-

Workshops 'Zingen voor mensen die wel willen maar niet durven'

‘OMG, zingen! Dat zou heb ik altijd al willen doen, maar ik durf niet, want ik kan het helemaal niet!’

Zo’n 90% van de mensen reageert met deze tekst, wanneer ik vertel wat ik doe in het dagelijks leven. Bizar he?! 

Of je nu muzikaal bent of niet, wel of geen makkelijke en toegankelijke stem hebt, ik vind dat je je door niemand moet laten tegenhouden om te doen wat je wil. En al helemaal niet door jezelf. En al helemáál niet als het gaat om zingen. (Ik bedoel, het is ‘maar’ zingen, geen hersenoperatie!)

En dus ontwikkelde ik deze workshop. Als je de beschikbare data wil zien, meer info wil of je gewoon meteen aan wil melden, klik op de knop hieronder!

Prijs: €29,-

Zangles-in-Breda.jpg

Workshop Zang (op maat)

Workshop Zingen, Kinderfeestje, Week 41

De workshops zang die ik geef, zijn altijd maatwerk: iedereen is anders en waar de ene groep niet kan wachten op mijn uitgebreide toelichting van de ‘bekervormige kraakbeentjes’, gaat de andere club het liefst zo snel mogelijk voor de microfoon staan om wat op te kunnen nemen.

Ook qua locatie ben ik flexibel, de mogelijkheden zijn dus eindeloos! Ik geef je wat voorbeelden:

  • Ik ben sterk genoeg om mijn elektrische piano en opname-apparatuur mee te nemen voor een workshop in je achtertuin, leuk voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld!
  • Geen zin in gedoe met een locatie? Ik kan gewoon een grote ruimte voor je regelen in Breda, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje!
  • Een workshop zangtechniek of liedinterpretatie op de repetitielocatie van jouw koor is ook geen probleem, ik kom gewoon naar je toe.
 

Prijs: vanaf €200,-.

Heartbeat & Voice

Die stralende man op de foto? Dat is Alex de Meij. In het dagelijks leven lijkt hij een gewone man met een goede baan, maar hij is ook nog eens een geweldige percussionist met reusachtige mensenkennis en een aanstekelijk enthousiasme.

Een geweldige partner in crime dus en daarom hebben we samen de workshop  ‘Heartbeat and Voice’ ontwikkeld. Hierbij werken we op muzikale wijze aan communicatie, samenwerking en leiderschap.

Een verfrissende workshop voor bedrijven, maar minstens zo interessant voor andere groepen mensen. Eerder gaven we de workshop bijvoorbeeld aan een harmonie, aan leden van een golfclub en een team van basisschool-docenten.

Prijs: vanaf €500,-.

Alex, Week 9 Februari 2020

Ik beloof je, onze workshops zijn professioneler dan onze foto, maar tot nu toe vergeten we foto’s te maken tijdens een workshop, of ze zijn onscherp.

Last Minute

Vanwege ‘verdachte klachten’ hebben een aantal mensen de workshop van zaterdag 10 oktober afgezegd, daardoor zijn er wat extra plekken vrij!