Waarom ik zo blij ben met mijn auto-reply deze vakantie

Deze blog was eigenlijk een uit de hand gelopen post op LinkedIn, maar misschien heb jij er ook wat aan!

Komende twee weken geef ik mezelf een welverdiende vakantie. Natuurlijk ken ik de tip om dan mijn auto-reply aan te zetten, zodat mensen die me willen mailen, automatisch bericht krijgen van het feit dat ik niet (goed) bereikbaar ben.

Maar dit keer heb ik toch wel echt een ‘next-level-auto-reply’ gemaakt, als ik dat even zo onbescheiden mag zeggen. Hij is beter dan ooit en ik wil je graag vertellen waarom ik dat vind.

Waarom ik er zo blij mee ben?

  • Hij is duidelijk, mensen weten wat ze kunnen verwachten.
  • Door de niet te glamoureuze foto en de persoonlijke teksten is-ie ook ‘helemaal Anne’.
  • Ook al antwoord ik niet, ik geef wel ‘een beetje Anne’, door mensen door te verwijzen naar mijn bestaande content.
  • Het is gelukt geen lange lappen tekst te maken: ik kom snel to the point.

En bovendien…

Ik gebruik ‘m niet alleen voor mijn email, maar ook voor de auto-reply functie van WhatsApp, Facebook en Instagram! Ideaal!

Zien?

Ik heb ‘m hieronder geplakt! Kopieer en recycle ‘m gerust voor als je zelf op vakantie gaat!

Ik wens je een hele fijne vakantie,

Liefs,

Anne

Dit is ‘m

*Dit is een automatisch bericht*

Hey!

De kans is groot dat je email pas na 18 augustus wordt beantwoord, want tot die tijd geef ik mezelf vakantie en zit ik waarschijnlijk – net als op onderstaande foto – lekker ergens aan het water mijn buikje rond te eten.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Kan je me niet missen?

Heb je een spoedgeval?

Omdat je me bijvoorbeeld over wil laten vliegen naar Dubai voor een optreden, me een workshop wil laten geven op het hoofdkantoor van Google of iemand nodig hebt die zo snel mogelijk een nieuwe Disney-film komt inspreken, bel me dan: +31643001438. 

Lieve groet en tot na de 18e!

Anne

www.anneermens.nl 

Deel deze post op:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Foto Anne Ermens 2021

Over de schrijfster…

Dit stuk schreef ik: Anne Ermens. Bloggen doe ik naast mijn ‘normale werk’. Of nou ja, normaal… ik vind mijn werk als zangeres, actrice en docent nog elke dag bijzonder.

Wil je wat muziek van me horen, een (online óf offline) zangles of workshop volgen, of gewoon meer over me weten, klik dan zeker even verder op mijn website. Lees je liever wat andere mensen over me zeggen? Kan gewoon: hier vind je een hoop reviews.

Op de hoogte blijven kan ook, bijvoorbeeld via de gratis ‘1-minuut-mails’ met exclusieve tips en acties, of via de social media iconen onderaan de website!

Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Saskia
8 maanden geleden

Haha ik vind hem tof! 🙂

Foto Anne Ermens 2021
Een foto, zodat je een beetje een beeld hebt van de schrijfster van dit stuk.
MuziekMuziek
Op deze blogs ben ik best een beetje trots:
Zoek op maand
Recente Blogs: