Deze pagina is nog niet af, dat komt later.

Wat belangrijk is om nu te weten over zangles:

(Je mag hieronder gerust verder lezen, maar de informatie wordt dus nog aangepast.)

Liefs,

Anne

Vocal Coach

Vocal Coach, Zangdocent, Zangjuf… Noem het zoals je wil, maar ik werk met mensen aan hun zangkunsten. Ik leer ze hun stem in te zetten op een manier die aansluit bij hun wensen en ambities.

Hierbij kijk ik goed naar wie ik voor me heb: een meisje van 16 dat binnenkort auditie wil doen voor een musical-opleiding heeft een andere aanpak nodig dan een man die eenmalig wil zingen op de bruiloft van zijn dochter, of een groepje vriendinnen dat een keer een lied op wil nemen, gewoon, voor de lol.

Ik hou van werken met mensen en vind het heerlijk om afwisseling te hebben: workshops, losse lessen, kinderen, beginners, gevondenen, extreme talenten of mensen die denken dat ze ‘het toch nooit zullen leren’, iedereen is welkom.

 

Zangles in Breda, Anne Ermens, Vocal Coach:Zangdocent

Zangles in Breda

Na dik 10 jaar als zangdocent te hebben gewerkt in Arnhem en omgeving, geef ik nu Zangles in Breda.

In een lesruimte in hartje centrum werk ik met leerlingen aan techniek, muzikaliteit en interpretatie.

Meer informatie en de antwoorden op de meestegestelde vragen (o.a. ‘Waarom is zangles zo duur?’ en ‘Kan iedereen leren zingen?’) is te vinden op www.zanglesinbreda.nl.

 

Workshops

Ik geef workshops op aanvraag en op maat, zodat de inhoud altijd aansluit bij jouw wensen.

Zo gaf ik eerder een workshop zangtechniek aan een koor en gaven een groep vriendinnen een workshop zang cadeau aan een van hen, waarbij het door-hen-ingestudeerde lied werd opgenomen zodat ze er thuis nog lekker van konden nagenieten.

Daarnaast geef ik regelmatig samen met percussionist Alex de Meij de workshop ‘Hartbeat And Voice’. Deze is gericht op communicatie en samenwerking en ideaal voor een originele teamdag op het werk!

Wil je je plannen voor een workshop bespreken, neem dan contact met me op!