Over mijn werk als vocal coach

Vocal Coach, zangdocent, zangjuf… Noem het zoals je wil, maar ik werk met mensen aan hun zangkunsten. Ik leer ze hun stem in te zetten op een manier die aansluit bij hun wensen en ambities.

Hierbij kijk ik goed naar wie ik voor me heb: een meisje van 16 dat binnenkort auditie wil doen voor een musical-opleiding heeft een andere aanpak nodig dan een man die eenmalig wil zingen op de bruiloft van zijn dochter, of een groepje vriendinnen dat een keer een lied op wil nemen, gewoon, voor de lol.

Ik hou van werken met mensen en vind het heerlijk om afwisseling te hebben: workshops, losse lessen, kinderen, beginners, gevondenen, extreme talenten of mensen die denken dat ze ‘het toch nooit zullen leren’, iedereen is welkom.

 

Zangles in Breda, Anne Ermens, Vocal Coach:Zangdocent

Praktijk voor zangles in Breda

Nadat ik dik 10 jaar als zangdocent heb gewerkt in Arnhem en omgeving, geef ik mijn zanglessen sinds 2019 in mijn praktijk in Breda.

In deze lesruimte in hartje centrum werk ik met leerlingen aan techniek, muzikaliteit en interpretatie. Dat gebeurt meestal een op een, maar het komt ook wel eens voor dat ik ik cursussen of workshops organiseer voor kleine groepen. Daarnaast werk ik eens in de maand met een groepje dames die gewoon heel graag samen willen zingen. (Heb je ook zoiets specifieks in gedachten, neem dan even contact met me op!)

Wil je meer weten over zangles in Breda, ga dan even naar de officiële website! Daar vind je, naast bijvoorbeeld informatie over de tarieven, ook antwoorden op de meest gestelde vragen over zangles.

Online zangles

Ik kan een mooi verkooppraatje houden over hoe geweldig online zangles is, maar eerlijk: ik vind de lessen die ik je in mijn praktijk in Breda kan geven nóg geweldiger. Heb je de mogelijkheid om dat te doen, dan raad ik je dat ook zeker aan.

Is dat niet het geval, dan ben je online welkom. Want hoewel er bepaalde zaken (zoals werken aan timing) lastiger zijn om te doen, is online alsnog 90% geweldig. En dat is al heel geweldig, toch?

Op mijn website www.volgzanglesonline.nl kan je meer lezen en de tarieven bekijken. Daarnaast beantwoord ik er ook de meest gestelde vragen.

Overige activiteiten als vocal coach...​

  • Naast lessen geef ik ook workshops, bijvoorbeeld voor vrijgezellenfeesten. Lijkt dat je leuk? Je leest er hier meer over.
  • Af en toe word ik als vocal coach ingehuurd voor lessen op maat, bijvoorbeeld voor de groep 8 musical van een basisschool, of coaching voor een koor.
  • In de toekomst ga ik me nog verder verdiepen in faalangst, zodat ik vocalisten die daarmee worstelen nog beter kan begeleiden.
75%

Mijn website is nog nét niet zoals ik ’em hebben wil en ik wil het je graag laten weten als-ie af is!

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief (maximaal 10x per jaar) blijf je op de hoogte: ik stuur je niet alleen de laatste nieuwtjes over mij, maar ook tips waar jij zelf wat aan hebt.