Close

Still alive and kicking!

Na mijn laatste bericht over zangles na de zomervakantie was het ineens alsof ik van de aardbodem verdwenen was, maar niks is minder waar. Met ineens zes locaties om les te geven, en daarnaast het zingen in Charmony én de band Denim – waar ik sinds een paar maanden inzit-, had het updaten van mijn website de laatste tijd niet de hoogste prioriteit.

Inmiddels is vrijwel alle informatie weer up-to-date, werken alle eerder geplaatste filmpjes en audiobestanden weer, en is er een pagina met foto’s toegevoegd. (Deze komen het beste tot zijn recht wanneer je ze op de computer bekijkt.)

Ik hoop hier natuurlijk binnenkort nog nieuw audio en video materiaal aan toevoegen,  kan je daar niet wachten, klik dan even om een fragment van Charmony in ‘EditieNL’ te bekijken op hun website!

Liefs,

Anne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *