Share on email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Speciale workshop op 12 Mei

Op 12 Mei geef ik een speciale workshop, namelijk: mijn workshop zang voor mensen die wel willen, maar niet durven zingen!

Een workshop waar ik al tijden over nadenk en ik kijk er dan ook enorm naar uit om ’em eindelijk te gaan geven. 12 Mei is het niet alleen de eerste keer dat ik deze specifieke workshop geef, het is ook de eerste keer dat ik op eigen gelegenheid een locatie huur en zelf een workshop organiseer, in plaats van dat iemand anders de boel regelt en mij inhuurt. En dat ook nog eens in (de buurt van) mijn ‘nieuwe’ stad, Breda!

Praktische info over deze Speciale Workshop

Enne, is het niks voor jou, zo’n workshop, maar ken je mensen die het wellicht wél interessant vinden? Stuur de pagina dan naar ze door of deel het aangemaakte evenement op Facebook!

Liefs,

Anne

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Vraagje

Omdat ik de laatste tijd nogal veel blog en me ongemakkelijk voel als ik de hele dag loop te spammen wil ik graag weten wat jouw voorkeur is om op de hoogte te blijven!

Dus… welke manier van communicatie m.b.t. nieuwe blogs heeft jouw voorkeur?

Gelukt? Klik dan hieronder om door te gaan naar mijn website.

Under Construction

Deze website is momenteel een beetje onrustig. Binnenkort verandert dat: dan verhuist alle informatie over zangles naar www.zanglesinbreda.nl.

Kan je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met me op!