Share on email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Speciale workshop op 12 Mei

Op 12 Mei geef ik een speciale workshop, namelijk: mijn workshop zang voor mensen die wel willen, maar niet durven zingen!

Een workshop waar ik al tijden over nadenk en ik kijk er dan ook enorm naar uit om ’em eindelijk te gaan geven. 12 Mei is het niet alleen de eerste keer dat ik deze specifieke workshop geef, het is ook de eerste keer dat ik op eigen gelegenheid een locatie huur en zelf een workshop organiseer, in plaats van dat iemand anders de boel regelt en mij inhuurt. En dat ook nog eens in (de buurt van) mijn ‘nieuwe’ stad, Breda!

Praktische info over deze Speciale Workshop

Enne, is het niks voor jou, zo’n workshop, maar ken je mensen die het wellicht wél interessant vinden? Stuur de pagina dan naar ze door of deel het aangemaakte evenement op Facebook!

Liefs,

Anne

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Oei...

Ik dacht ‘ik verander even wat aan mijn website’, maar dat ging een beetje mis, zoals je bijvoorbeeld in de menu’s gaat zien.

Voor 31 Januari heb ik het weer gemaakt!