Reviews

Hieronder zie je de reviews van mensen die eerder met me hebben gewerkt. Heb je zelf met me gewerkt en wil je zelf een review op de website zetten?Leuk! Neem dan dan contact met me op.  Reviews op Google kan je hier lezen en schrijven, voor reviews op Facebook kan je hier terecht.

KarenHeeft zangles in Breda
Lees verder
Kan ik wel of niet zingen, that was the question. En dus op zangles in Breda, bij Anne. Ze stelde me in de eerste lessen direct op m’n gemak en liet mij m’n verhaal doen. En van heel zachtjes naar luider zingen. Want het is toch echt wat anders om mijzelf alleen te horen dan mee te galmen in m’n auto, met het volume op 10 en niemand die positief kritisch luistert en tips geeft.

Tijdens de lessen is er technische uitleg afgewisseld met liedjes die ik wil zingen. Ik ga erheen met een lach, kom thuis met een lach en sta weer op met een lach. Het is heerlijk en geeft me energie! En het brengt zoveel meer dan m’n vraag, kan ik zingen?!

Het is niet alleen m’n mond open doen en geluid produceren. Het is mijzelf durven uiten, ruimte nemen, voluit gaan, mijn stem laten horen. En dat leer ik nu op zangles in Breda, bij Anne.
Sander & ShamaGenoten van een optreden tijdens hun bruiloft
Lees verder
Anne heeft op onze bruiloft twee liedjes gezongen tijdens de ceremonie. We hebben daar heel erg van genoten, het was prachtig!

Tijdens de voorbereidingen heeft Anne met ons meegezocht naar liedjes, suggesties gedaan, stukjes voorgezongen, kortom alles om onze ceremonie compleet te maken.

De opbouw, de techniek en de zang tijdens de ceremonie gingen dankzij haar inspanningen perfect. Professioneel en goed, een echte aanrader dus.
BryanDeed mee met de workshop 'Zingen voor mensen die wel willen, maar niet durven'
Lees verder
De workshop voor mensen die wel willen, maar niet durven zingen, is een mooie start om te wennen aan het idee dat je zingt met/voor anderen.

Anne weet een fijne veilige sfeer te creëren waarbij je al snel je 'angst' vergeet en lekker met elkaar gaat zingen. Een mooie workshop om eens te proeven aan wat zingen inhoudt.
Vijf Vriendinnen
Vijf VriendinnenDeden een op maat gemaakte workshop
Lees verder
Wat was Bianca verrast, toen we haar in een superleuk weekendje naar de 'studio' van Anne meenamen voor een zangworkshop! Ter ere nog van haar verjaardag. Wat waren Janny en Els zenuwachtig... Help, wat eng! Maar wat was het leuk en wat hebben we gelachen. EN.. we hebben leren zingen, gewoon lekker zingen, zoals wij als muziekliefhebbers nodig hebben. Net iets meer weten van het gebruik van je stem, voor de FUN! Heerlijk was het! De verrassing was de mooie herinnering...: een opname van onze samenzang we op een door ons uitgekozen lekker nummer, doorspekt met de foto's. Enne, het klonk niet eens gek! Anne bedankt! Bianca, Janny, Els, Yvonne en Grace.
RoosHeeft zangles in Breda
Lees verder
Anne geeft heel professioneel les. Ze luistert goed naar je wensen en heeft mij in korte tijd al heel veel geleerd. Ze weet altijd het beste in je naar boven te halen en door haar positieve en intelligente coaching voel ik mij al veel zelfverzekerder met zingen. In korte tijd heb ik grote sprongen gemaakt.
DriesGeeft al tientallen jaren zelf muziekles en heeft nu zangles in Breda
Lees verder
Ik twijfelde: 'we zijn vakcollega's', 'Anne is jonger', 'ik ben geen performer', 'kan ik eigenlijk wel vooruit komen met mijn leeftijd van bijna 67'?

Maar Anne verbaasde me al vanaf de eerste les. Ze kijkt, luistert en analyseert, geeft leuke opdrachten en verdiept zich in hoe ik me bij een song voel en wat ik er mee wil. Ik verveel me geen moment, ze gebruikt veel humor en grappen om de stof relevant te houden en weet me elke keer weer uit te dagen.

Na een lastige persoonlijke tijd leerde ik het vertrouwen in mijn zangstem weer terug te krijgen. Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat de kwaliteit van mijn zingen in een paar maanden enorm is toegenomen.
Hugo Kornelis
Hugo KornelisHad een paar losse zanglessen in Arnhem
Lees verder
Ik heb Anne leren kennen bij een musicalgroep waar ze als zangcoach werkte. Ik was ervan overtuigd dat ik niet kon zingen, maar hoopte goed genoeg te acteren om toch een rolletje te kunnen krijgen. Mede dank zij Anne's altijd positieve, vrolijke, en super constructieve manier van lesgeven heeft ze mij doen inzien dat ik wel degelijk kan (leren te) zingen. En in een klein aantal privé lessen heeft ze me geholpen enorme stappen te maken. Anne, ik snap en respecteer je keuze om naar Breda te verhuizen. Maar je hebt geen idee hoe graag ik had gehad dat je ergens was gaan wonen en werken waar ik lessen bij jou had kunnen blijven volgen. Het ga je goed!
Ton Kroon
Ton KroonIs de enthousiaste vader van Abby en zingt in 'Doctors of Music'
Lees verder
Geweldig! Mijn dochter Abby volgt al enige jaren zangles bij Anne. Ik vind het geweldig zoals ze mijn dochter coacht en vertrouwen geeft om uit haar comfort-zone te komen. Ik zie mijn dochter van 16 elke keer vrolijk en vol energie thuiskomen. Anne sluit aan bij wie je bent en wat je wilt. Zelf speel ik al jaren in bands. Ook in mijn huidige band heeft ze tijdens een repetitie de samenzang gecoacht. Ik vond het geweldig. Je wordt meegenomen in enthousiasme en de passie die ze voor de muziek heeft.
MarijnVolgde de beginnerscursus zang
Lees verder
Anne is een geweldige lerares en ze geeft veel info en tips op maat. Bij haar voelde ik me meteen op mn gemak en veilig om mn stem te laten horen. De tijd vliegt om !
JessicaHad zangles in Arnhem
Lees verder
Eindelijk een docent die ervoor zorgt dat ik een beetje uit mijn schulp kruip 🙂 Bedankt Anne, met een dikke knuffel erbij! Als je me vraagt om jouw lessen te omschrijven, dan zeg ik meteen: fijn, vrolijk, leerzaam én gevarieerd. Je hebt iedere keer wel een speelse oefening of bijzonder verhaal dat mij meer leert over zingen. Techniek en gevoel komen samen in de muziek en dat is reuze moeilijk af en toe. Jij maakt muziek laagdrempelig en stap voor stap leer ik allerlei nummers trotseren. Ook liedjes die ik zelf niet zomaar zou uitkiezen. Jij geeft kinderen maar ook volwassenen les. Dat maakt dat je snel schakelt in muziekkeuzes en genres. Leuk, ik verheug me alweer op de volgende les. Ga zo door! Groetjes, Jessica
Agnes
AgnesZangdocent 'Het Klooster' in Woerder, las het ebook 'Online muziekles geven binnen 24 uur'
Lees verder
Het ebook formuleert met heldere, amicale toon hoe je je muzieklessen kunt omvormen naar een digitale variant. Waar heb je rekening mee te houden, wat is lastig en wat valt mee?

Vooral handig wanneer je nog in de onderzoekende, opstartende fase zit en door alle bomen het bos niet meer ziet. Dit boek biedt je een goede structuur in aanpak.
Kyra
Kyra
Lees verder
Anne Ermens is een spontane en gezellige zangelerares (de beste die ik heb gehad) en je kan zoooveel van haar leren. Ik raad het zeker aan zangles bij haar te nemen.
Joost de Klein
Lees verder
Ik heb van 2014 t/m 2016 lessen van Anne gehad via school en heb ontzettend veel geleerd! Echt een aanrader!!
Renate Smoorenburg
Lees verder
Anne is een superleuke, spontane, grappige en lieve meid. Daarnaast is ze professioneel en heel prettig om mee samen te werken. We hebben samengewerkt bij het Gelders Musical Ensemble waar zij de cast van Peter Pan en Nanny Mc Phee vocaal gecoacht heeft Ze heeft naast haar vocale kwaliteiten veel oog voor beleving en presentatie. Toppertje!
Jasper Arts
Jasper ArtsHoornist en Muziekdocent, las het ebook 'Online muziekles geven binnen 24 uur'
Lees verder
Ik vind het een helder overzicht bieden om een start te maken met online lesgeven. De veelvoorkomende valkuilen staan er in benoemd, zo worden zowel docent als leerling behoed voor het beginners-ongemak.
Femmy
Lees verder
Hele leuke en leerzame lessen gehad over de basis van zang. Verschillende liedjes ingestudeerd en met een leuke groep gezongen! Bij Anne kun je ook privé lessen krijgen waarbij je zelf je liedjes uitkiest en ze je helpt bij al je vragen!
MarleenHad zangles in Arnhem
Lees verder
Echt een gezellige, vrolijke zanglerares, waar je ook nog eens veel van kunt leren. Ik zou zeggen neem eens een (proef)lesje!
Carlijn
Lees verder
Bij Anne leer je niet alleen beter zingen, maar leer je ook een betrouwbaar, behulpzaam en lief persoon kennen.
MadelonMoeder van Evi, die een 'Zangeressen-feestje' gaf voor haar verjaardag.
Lees verder
Evi vond dit het leukste feestje ooit! Ze wilde graag eens zangles proberen en Anne durfde de uitdaging wel aan te gaan, een workshop geven aan 13 tieners. Ze was goed voorbereid en de meiden gingen aan de slag met een favoriet liedje van Evi. Anne hield de meiden ondanks veel geklets en gegiegel goed bij de les en gaf ze vertrouwen om lekker te zingen en vooral positief te zijn naar elkaar toe. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat, de opname van het nummer. Het was een heerlijke middag die zeker voor Evi smaakt naar meer!!
JokeDeed mee aan de online workshop
Lees verder
Blij dat ik mij hiervoor opgegeven heb. Het was een leerzame avond en ik heb er veel van opgestoken. Een super leuke ervaring. Een echte aanrader voor iedereen die iets meer wil weten over zangtechniek. Was Anne nog in de buurt dan ging ik bij haar op les.
StefHeeft zangles in Breda
Lees verder
“Het moest zo zijn!”

Zo’n zin die je wel eens zegt als iets wel héél toevallig is. Waar ik op een avond op zoek was naar een vergaderruimte in het centrum van Breda liep ik per ongeluk tegen Anne op, nog geen 500 meter van mijn huis vandaan. “Nee helaas geen vergaderruimte, ik geef enkel zangles!” lachte ze me blij toe.

Ik zat verkeerd die avond... of toch niet? Mijn muzikale hoofdje werd in ieder geval getriggered en ik dacht een paar weken later: “Let’s do this!” Dat was oktober 2019.

Inmiddels een eerste serie lessen achter de rug en een nieuw pakket afgesloten. Lessen bij Anne is fantastische belevenis. Ze is goedlachs, voor alles in en kan perfect bijsturen, waar nodig. Van basis oefeningen tot specifieke truukjes om van spanning af te komen tot heerlijk samenspel.

Voor iedereen die ook maar een héél klein beetje zingen kan, neem die proefles en: zing! 🎶

Inmiddels kruip ik zelf heerlijk uit m’n muzikale schulp, gooi experimentjes op instagram en ben steeds relaxter. Dus inderdaad:

“Het moest zo zijn!”
R.Regisseur
Lees verder
Als actrice geeft Anne veel kleuren. Ze kan snelle schakels maken en biedt toegankelijk en natuurlijk spel. Professioneel en op hoog niveau!
AmelDeed mee met de workshop 'Zingen voor mensen die wel willen, maar niet durven'
Lees verder
Het was een leuke en fijne ervaring!

De uitleg was duidelijk, toegankelijk en helder en Anne heeft een fijne uitstraling. Ze stelde iedereen op zijn gemak, waardoor de zenuwen wat minder werden.
M. & R.Kregen een optreden cadeau
Lees verder
Het privé-optreden was geweldig, het heeft ons allebei heel emotioneel gemaakt (op een goede manier). We hebben er echt heel sterk van genoten!
MarloesDeed mee aan de online workshop
Lees verder
Jaaaaa het was leuk! Ik ben een enorme leek maar kan bij de volgende verjaardag net doen of ik nu van alles weet over zingen.Voor iedereen die twijfelt, meedoen! Hartstikke leuk!​
Miriam Venema
Miriam VenemaZangdocent, las het ebook 'Online muziekles geven binnen 24 uur'
Lees verder
Wat een heerlijk en fijn overzichtelijk ebook. De overgang naar online lessen geven en krijgen wordt echt een stuk makkelijker en leuker!
YosieraHad zangles in Breda en Arnhem
Lees verder
Ik kwam bij Anne terecht door advies van mijn zangdocente van de MusicAllFactory jongeren in Tilburg. Maar naast dat ze les geeft in musicalzang weet ze ook les te geven in de popgenre of andere stijlen. Dat is wat ik persoonlijk heeft fijn vind omdat ik beide erg leuk vind, en je bij Anne dus eigenlijk alle kanten op kan. Ik vind zangles bij Anne altijd super leuk en leerzaam. Ik voel mij heel erg op mijn gemak bij haar en ze geeft je het gevoel dat fouten maken echt niet erg is, en dat zingen ook vooral heel leuk moet zijn! Ik wilde zangles om mijn techniek goed te ontwikkelen, dingen zoals je ademsteun (wat ik eerst nog helemaal niet had) en hoe je bijvoorbeeld je stem op verschillende manieren kunt inzetten. Maar ze gaat ook in op dingen als hoe je stembanden werken zodat je ook echt snapt wat je eigenlijk aan het doen bent. Daarnaast heeft ze ook elke les wel weer iets nieuws te leren, ze houdt bij wat ze met je gedaan heeft zodat ze niet in herhaling valt wat ik persoonlijk heel erg fijn vind. Ze heeft me naast dit alles ook veel meer zelfvertrouwen gegeven met het zingen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik kom uit Nijmegen en daarom is het voor mij nogal een lange reisafstand, maar ik heb tot nu toe geen betere vervanging kunnen vinden voor Anne. Na een les bij Anne voel ik bij mezelf elke keer weer verbetering, dus ik vind het ‘t zeker waard om voor een goede zangles naar Breda te rijden.
YrsaIs aangenomen op de vooropleiding van het conservatorium en heeft zangles in Breda
Lees verder
Ik weet niet of ik zonder de zanglessen zo rustig de audities in had kunnen gaan! Ik merk dat ik met nog maar weinig zanglessen al een enorme vooruitgang heb geboekt, niet alleen technisch maar ook qua zelfvertrouwen tijdens het zingen!
DanielleWon een online zangles
Lees verder
Ik had een zangles bij Anne gewonnen en dat vond ik best wel spannend!

Ik volgde de les online en ik voelde me eigenlijk meteen op mijn gemak bij Anne. De oefeningen zijn leuk en hebben toepassing op meer dan zingen. Zo werkte ik ook aan mijn engelse uitspraak en kreeg ik zelfs leuke tips die ik kon toepassen op de danslessen die ik geef.

Echt bijzonder eigenlijk hoeveel een zangles van 45 minuten al voor je zelfvertrouwen kan doen. Door de fijne oefeningen, energie en feedback van Anne durfde ik mijn stem meer te gebruiken en perfectionisme los te laten. Op een gegeven moment voelde ik me zelfs super ontspannen door het zingen. Echt een aanrader voor iedereen die nieuwe dingen wil leren!
Jeroen StafleuHeeft zangles in Breda
Lees verder
Erg leuke zanglessen bij Anne! Geeft op een spontane manier zangles en elke les wordt er wel gelachen. Weet waar ze over praat en laat je op je gemak voelen. Dikke aanrader!
SylviaDeed mee aan de online workshop
Lees verder
Erg leuk deze workshop!! Een aanrader!
Eva Hafkamp
Eva Hafkamp
Lees verder
In mijn tienerjaren heb ik veel met zingen/muziektheater gedaan, maar na mijn eindexamens verwaterde die bezigheid helaas. Twee jaar later kreeg ik toch weer zin om de draad op te pakken en besloot ik een proefles bij Anne te volgen. Ik was direct enthousiast! Naast dat Anne je de professionele tips en tricks kan leren, legt ze de nadruk op het plezier hebben in het zingen. Dit zorgt voor leuke, afwisselende en energieke lessen. Na bijna een jaar zangles te hebben gevolgd ben ik weer helemaal gemotiveerd om zingen een onderdeel van mijn leven te laten blijven. Leuke extra: ik heb twee liedjes op mogen nemen met Anne's apparatuur. Anne, super bedankt!
Chantal
Lees verder
Jouw zanglessen in Arnhem zijn van onschatbare waarde geweest voor mij! Bedankt voor jouw openheid en ik gun iedereen jouw bevlogenheid
Hans
Lees verder
Door Anne's lessen durfde ik letterlijk en figuurlijk weer van me te laten horen!
Thirza
Lees verder
Goede lessen, geduldige lerares, goede uitleg!
AyelletHad zangles in Arnhem
Lees verder
Ik heb altijd veel plezier gehad bij Anne en ook veel geleerd. Plezier in het zingen is bij haar belangrijker dan het helemaal perfect doen. Juist daardoor ga je beter zingen!
FiaGenoot van een online optreden
Lees verder
Feest! Als je wens voor een vriendin niet door de selectie komt en er iemand anders reageert is dat goud. Zeker als er zo prachtig, enthousiast en swingend ABBA wordt gezongen voor een echte fan.

Anne maakte er een feestje van, inclusief slingers, en had geen raker nummer kunnen kiezen voor het heden van mijn vriendin (en mijn verleden) dan 'Een wens' uit De kleine Zeemeermin. Kippenvel! De tissues waren gelukkig dichtbij.

Met een reprise van Mama mia sloten we weer stralend af. Wij op mute meezingend om het gezellig te houden 😄 (les bij Anne!). We dansen even verder. Dankjewel Anne, topzangeres in alle opzichten 💖🙏
H.Vader van meisje dat zangles volgde en inmiddels enthousisat lezer van mijn blogs
Lees verder
Ik wilde je even laten weten dat het erg leuk is om je verhalen te lezen! Uiteenlopende onderwerpen maar wel met enige humor en vanuit openheid geschreven-:). Misschien zou je een e-book van je blogverhalen moeten maken? Ik zou het zeker kopen/lezen.
GijsVolgde een aantal lessen omdat hij wilde zingen tijdens zijn huwelijksaanzoek
Lees verder
Ja ik wil was het antwoord van Anne toen ik haar vroeg om me te helpen bij mijn huwelijksaanzoek. Dat was het begin van een superleuke ervaring en samenwerking met Anne. Ik kan niet zingen dus gespannen ging ik naar mijn eerste zangles, Anne wist me, door haar prettige persoonlijkheid, op mijn gemak te stellen en we gingen direct aan de slag. Met knikkende knieën en onzekerheid begon ik te zingen, Anne gaf al snel aan dat het prima klonk en ze me kon helpen om het een succes te maken.

Op de tweede les heb ik Anne gevraagd of ze me tijdens het aanzoek op de piano wilde begeleiden, ze was direct enthousiast! Elke zangles was een feestje en door Anne begon ik in mezelf te geloven. Het aanzoek was fantastisch, voor aanvang hebben we het nummer nog een keer geoefend. Tijdens het aanzoek kon ik volledig vertrouwen op Anne, als ik te langzaam of te snel ging corrigeerde zij dit voor me met haar pianospel. Het aanzoek is geëindigd met een volmondige JA!

Anne, heel erg bedankt voor je support en enthousiasme. Mede dankzij jou is het aanzoek onvergetelijk geworden. Ik kan het iedereen aanraden!
ShirleyVolgt online zangles
Lees verder
Ik ben echt helemaal blij door de online zangles!

Niet alleen super inspirerend, maar ook echt goede tips waar ik meteen iets aan heb. Wat ik super tof vind en wat mij opvalt (vergeleken met andere zanglessen die ik heb gevolgd), is dat Anne de werking van je brein meeneemt in de les. Ze vertelt hoe je brein reageert op muziek en/of je stem en hoe het daar op anticipeert. Dit zorgt voor meer begrip en een groter bewustzijn wanneer ik zing en iets wel of niet lukt. Heel waardevol!

Bovendien echt top hoe ze precies de vinger op de juiste plek weet te leggen waarom een nummer niet lekker weg zingt. Deze aandachtspunten en tips hiervoor maken het nu al meteen veel leuker om te zingen. Wat ik super tof vind en wat mij opvalt (vergeleken met andere zanglessen die ik heb gevolgd), is dat je de werking van je brein meeneemt in de les. Je vertelt hoe je brein reageert op muziek en/of je stem en hoe het daar op anticipeert. Dit zorgt voor meer begrip en een groter bewustzijn wanneer ik zing en iets wel of niet lukt. Heel waardevol! Bovendien echt top hoe je precies de vinger op de juiste plek weet te leggen waarom een nummer niet lekker weg zingt. Deze aandachtspunten en tips hiervoor maken het nu al meteen veel leuker om te zingen (ipv ''moeten'').
NoortjeVolgt zangles in Breda
Lees verder
Wat ik vooral heel fijn vind aan Anne's zanglessen, is de sfeer. Het is altijd zo gezellig, en ik voel me er meteen op mijn gemak! Die 45 minuten vliegen altijd voorbij.

Dankzij haar lessen heb ik veel belangrijke dingen geleerd, zoals oefeningen die ik bijvoorbeeld kan doen tijdens het Netflix kijken, en goede tips etc., maar wat voor mij nog het belangrijkste is, is dat ik er veel meer zelfvertrouwen van gekregen heb.

Dus als je dit leest en nog op zoek bent naar een gezellige, grappige, en lieve zangdocente, met een leuke en moderne manier van lesgeven, raad ik Anne zeker aan!
DaphneDeed mee aan de online workshop en volgt nu zangles in Breda
Lees verder
Anne's enthousiasme werkte aanstekelijk en de uitleg was volledig en duidelijk, waardoor ik een groot deel van de workshop met een lach op mijn gezicht heb zitten luisteren. (De rest van de tijd moest ik zingen natuurlijk 😉)​
Tessa Verhoeckx
Lees verder
Geweldige lessen en steun, je voelt je echt vertrouwd, de beste zangcoach die ik tot nu toe heb gehad!! ze heeft vertrouwen in je, en dat voelt goed.
JacquesZingt en speelt gitaar bij 'Doctors of Music' en volgde een aantal zanglessen
Lees verder
De lessen bij Anne zijn heel plezierig, bovendien is zij zeer terzake kundig en kun je met alles aankomen wat je maar wilt. Absolute aanrader!
Pierre
Lees verder
Anne is wat ik noem een echte professional. Haar passie is haar werk. Groei is daarom ontzettend van belang voor haar. Kleine, grote maakt niet uit. Als jij haar laat weten dat je voor jou gevoel iets hebt bereikt dan is zij al tevreden, want Anne is er voor jou volledig en ze helpt, begeleidt, luistert in elk opzicht en probeert elke oplossing mogelijk uit haar mouw te toveren, wat haar vaak nog lukt ook.
Bruno
Lees verder
Zangles bij Anne is ontzettend leuk! Op een ongedwongen manier lekker zingen, en ondertussen daagt ze je uit om nieuwe dingen te proberen en leer je elke keer weer wat nieuws. Ze is spontaan, creatief, en heeft erg veel kennis. Helaas is ze verhuisd, anders was ik zeker doorgegaan met lessen. Succes daar in Breda!
Marieke van der Have
Marieke van der HaveMuziektheaterartiest en docent, las het ebook 'Online muziekles geven binnen 24 uur'
Lees verder
Met dit luchtige ebook schept Anne orde in de digitale chaos. Voor muziekdocenten die willen beginnen met digitale lessen geeft het veel houvast.

Zelf was ik hier al mee gestart, maar ondanks dat heeft het boek me op een aantal nieuwe ideeën gebracht. Ik ben bijvoorbeeld gelijk opnieuw gaan stoeien met de instellingen van ZOOM. Tussen de specifieke informatie over digitaal lesgeven door, geeft Anne ook tips die voor elke vorm van privé-muziekles handig zijn. Met name over hoe een leerling zich het beste kan voorbereiden op een les. Dit ga ik zeker toepassen!
Hilde
Lees verder
Het was altijd gezellig bij Anne. Ze had altijd een lach op haar gezicht en was altijd wel positief. Ze heeft me veel technieken aangeleerd om mij beter te helpen zingen. Ze gebruikt hiervoor heel veel verschillende manieren om bij het juiste resultaat te komen. Ik ging altijd met plezier naar haar lessen toe en mijn zangtechniek is enorm verbeterd.
Jemijn
Lees verder
Vanuit de musicalstroom op school heb ik een paar lessen van mevrouw Ermens gehad. Wat ik vooral aan haar lessen kon waarderen was dat ze zo heerlijk laagdrempelig waren, ook de leerlingen die verder geen ervaring hadden met zang werden gemotiveerd om er toch het optimale uit te halen en er vooral heel veel plezier in te hebben. Ik heb ook met een paar tips van haar heel wat vooruitgang kunnen boeken.
Sjoukje
Sjoukje
Lees verder
Niet twijfelen, neem die lessen bij Anne! Ik heb 19 lessen gehad bij Anne. En die lessen waren super leuk! Ik heb veel geleerd, voelde mij altijd op me gemak en heb ook vaak gelachen. Je kan je eigen lessen inplannen, wat echt handig is. Ook kan je alle nummers kiezen die je wilt. Anne benaderd de lessen positief, dus je gaat sowieso met een goed gevoel naar huis. Ik heb twee nummers opgenomen in de les. Dat is leuk! Zo kun je het thuis nog eens luisteren. En daar dan weer van leren 😉 Ik raad iedereen aan om les te nemen bij Anne!
Hannah
Lees verder
Met heel veel plezier en vertrouwen kwam ik steeds beter uit de verf. Fijn hoe Anne meekijkt met muziekgenres die bij je passen. Jammer voor mij dat ze naar Breda is verhuisd! Echt een aanrader!

Last Minute

Vanwege ‘verdachte klachten’ hebben een aantal mensen de workshop van zaterdag 10 oktober afgezegd, daardoor zijn er wat extra plekken vrij!