Rare Dromen

Vraag me niet waarom, maar ik vind het leuk om een overzicht te hebben van alle rare dromen die ik heb. Hieronder vind je de hoogtepunten.

Beroemdheden

  • In een droom zat ik met Rihanna aan een picknicktafel en begonnen we enorme ruzie te maken.
  • Een andere keer droomde ik dat ik bij het zwembad lag, het lichaam van Doutzen Kroes had en dat Gert (van Samson) me probeerde te versieren.
  • En ik droomde een keer dat ik op mijn arm keek en daar het gezicht van Liam Neeson op getatoeëerd stond. Super random. 

Olympische Spelen

Ik deed mee aan de Olympische Spelen. In mijn droom liep ik het stadion in, wat er uitzag als het ‘Plaza de Torro’ in Sevilla, Terwijl het publiek me toejuichte, keek ik naar een team van coaches en trainers die ik niet kende en mompelde hoofdschudden naar ze: “Ik weet eigenlijk ook niet wat ik hier kom doen…”

Vleugel

Ik droomde dat ik een vleugel had, niet een vlieg-vleugel, maar een piano-vleugel.

Op een gegeven moment kwam er vreemd geluid uit en ontdekte ik dat er een doodskist in lag.

Ik deed ’em gauw weer dicht, maar niet veel later ging ‘ie open, en kwam er een heel vrolijk oud mannetje uit.

Badr Hari

Toen Bard Hari veel in het nieuws was, heb ik gedroomd dat mijn moeder een affaire met hem had. Ik zag ze zoenen op het parkeerterrein en was woest!

Volgende ochtend meteen mijn moeder gebeld, want – ook al wist ik dat het niet waar was – ik voelde me toch nog een beetje boos op haar.

Baby

Dit was heel erg raar. Ik was net bevallen (in mijn droom dus) had mijn pageboren baby in mijn armen en liep daarmee door de kamer, midden in de nacht.

In het licht van de maan duwde ‘het’ zich ineens tegen mijn oor aan en fluisterde: “Er ligt iets in de koelkast wat al 4 dagen over de datum is…”

Date met een Leerling

Deze valt in de categorie ‘Dromen die ik niet zou willen hebben’. Sowieso droom ik niet graag over leerlingen.

In dit geval nam ik een oudleerlinge mee, een meisje, op date, naar de dierentuin. We kochten een ijsje, het was reuze-gezellig en er gebeurde geen ‘illegale’ activiteiten, maar ik voelde me toch een beetje creepy toen ik wakker werd.

Aardappel

In deze droom was ik een aardappel. Ja. En mensen wilden chips van me maken. En toen dacht ik: maar wat doen ze dan met m’n ogen? Je eet toch geen chips waar nog een oog op zit? Maar toen realiseerde ik me dat ik een aardappel was en geen ogen had. 

Op dat moment schrok ik wakker.