Liedje bij de Lunch

Wat houdt het in?!

Je kan een liedje bestellen voor bij de lunch, voor jezelf, óf voor een ander! Afhankelijk van de persoon en situatie zoek ik zelf een toepasselijk lied om live via een videobelverbinding voor de ontvanger te zingen, onder eigen begeleiding op piano of ukelele. 

Om zo’n persoonlijk cadeau helemaal compleet te maken, maak ik gebruik van een zogenaamd ‘green screen’, zodat de ontvanger niet alleen mij ziet en hoort, maar op de achtergrond óók nog eens een korte persoonlijke boodschap kan lezen van de afzender!

Kosten? Vanaf €29,-.

Waarom een 'Liedje bij de Lunch'?

Het is origineel

Hoewel er niks mis is met wéér een geurkaars, bos bloemen, of een doos bonbons, is het ook wel eens leuk om iemand iets te geven wat écht uniek is! Ook ideaal voor 'mensen die alles al hebben'.

Het is makkelijk

Ik zoek een toepasselijk lied uit én zorg dat de achtergrond van het green screen mooi is, jij hoeft alleen maar wat info te sturen en een korte tekst aan te leveren. In 10 minuten heb je het geregeld.

Het is betaalbaar

Omdat het 'Liedje bij de Lunch' online wordt gespeeld en gezongen én het hele bestelproces online plaatsvindt, is het wat minder tijdsintensief. Daarom geef je al een liedje cadeau vanaf €29,-

Het is onbetaalbaar

'Where words fail, music speaks' is een bekende uitdrukking. En zo is het: muziek geeft troost, hoop, motivatie en licht. Het verbindt ons, met de ander en met onszelf. En dat is onbetaalbaar.

Wat anderen zeggen..

Anke & Trudo
Read More
"De zang, de persoonlijke boodschap en deze verrassing belandde recht in ons hart!!! Dankjewel Anne, je was een lichtpuntje in onze dag!!!
Milou
Read More
"Mijn zusje en ik gaven een liedje cadeau aan onze ouders en tante en oom (beiden apart van elkaar) en alle vier waren ze tot tranen toe geroerd! Het is echt zo'n prachtig, lief, klein, warm cadeautje dat je aan iemand kan geven!​"
Jessica
Read More
"Wat een ontroerend minifééstje werd dat online. Hartelijk dank Anne voor je stralende zang en gezelligheid. We hebben genoten!"
Harold
Read More
Mijn groede vriendin in Turkije was zo blij verrast met deze muzikale opsteker! Super bedankt hiervoor en ik kan het iedereen aanraden als je een keer wat anders dan anders wil doen om een dierbare te verrassen!
Jikke
Read More
"Anne heeft het iedereen geroerd met haar oprechtheid, stem en aankleding. Fantastisch gedaan!"
Previous
Next

Vragen & Antwoorden

Ikke!

Nadat je hebt gereserveerd, vraag ik je ‘de situatie’ te omschrijven en een ‘categorie liedjes’ uit te kiezen, zodat ik een liedje kan uitzoeken wat aansluit op je wensen. Ik heb in mijn repertoire liedjes binnen verschillende thema’s, zoals ‘liefde’, ‘troost’, ‘vriendschap’ enzovoorts, dus het zal geen probleem zijn iets passends te vinden.

Omdat ik zelf uitkies welk lied ik precies zal zingen en spelen (ik begeleid mezelf tijdens het zingen op de ukelele of piano) is het mogelijk om de prijs zo toegankelijk te houden.

Wil je een specifiek lied, dan kan dat wel, je kan dan contact opnemen voor een online optreden op maat. (Prijzen vanaf €75,- inclusief btw.)

Ah, dat zou ik graag doen, maar dat is – voor deze prijs – niet haalbaar. Je zal me dus moeten vertrouwen!

Goed om te weten:

 • Na het bestellen, krijg je meteen een formulier voor je neus om me op de hoogte te brengen van wie de ontvanger is en wat voor soort lied je wil geven. Zo kan ik iets kiezen wat daar mooi op aansluit.
 • Ben je bang voor een specifiek lied (omdat het je doet denken aan je ex of iets dergelijks), dan kan je dat in het formulier toevoegen.
 • Ik beloof plechtig dat ik, wanneer ik twijfel of iets een goed idee is, ik natuurlijk wél even met je overleg.

‘Liedje bij de Lunch’ is sowieso in te plannen op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00 en 14.00 Nederlandse tijd. Soms is het ook mogelijk op een andere dag of tijd in te plannen, zoals op een zaterdagmiddag of op wat extra tijden rond de feestdagen. (Die dagen staan nog niet vast.)

Meestal zijn we in totaal zo’n 10 minuten bezig. Het is niet zo dat ik meteen na het inloggen op Zoom start met zingen en aan het einde van het lied meteen verdwijn, ik maak ook altijd een praatje natuurlijk.

Kies je voor optie #1, waarbij jij zelf het liedje inplant, dan kan het vlot gaan: je kan 48 uur vooruit bestellen, wat betekent dat als je op maandag bestelt, het liedje woensdag gezongen kan worden.

Kies je voor optie #2 en laat je dus de ontvanger het liedje in plannen, dan gaat er waarschijnlijk iets langer tijd overheen: na je bestelling stuur ik de ontvanger binnen uiterlijk 3 werkdagen een bericht met de uitnodiging om het liedje in te plannen. Daarna hangt het natuurlijk af van hoeveel tijd de ontvanger daarvoor neemt en hoe zijn/haar/hen planning eruit ziet.

In het online formulier wat je na je bestelling invult, kan je de tekst typen. (Maximaal 30 woorden, in verband met de leesbaarheid.)

Ik knutsel dan zelf wat in elkaar waardoor je boodschap mooi zichtbaar is op de achtergrond tijdens het videobellen. Je hoeft dus zelf niet te leren photoshoppen ofzo.

Dat kost €29,-. Er mogen dan maximaal 4 personen meeluisteren.

Wil je met een grote groep een ‘Liedje bij de Lunch’ geven en met meer dan 4 personen meeluisteren? Voor het groepstarief van €44,-, kunnen er – naast de ontvanger zelf – maximaal 14 personen meeluisteren.

Prijzen zijn inclusief btw.

Helaas, de lunch moet je zelf regelen. Jammer he?!

Nee, het is juist extra bijzonder omdat het om de live belevenis gaat.

Kan je er geen genoeg van krijgen, dan is het natuurlijk altijd mogelijk me nóg eens te boeken voor een online of -als dat weer mag na de lockdown – een offline optreden.

Ja hoor, dat mag!

Als je bent gegaan voor optie #1, waarbij jij als afzender plant, ontvang je automatisch de gegevens.

Als je bent gegaan voor optie #2, waarbij de ontvanger plant, stuur ik je handmatig een mailtje met de gegevens zodra de ontvanger een afspraak heeft gemaakt. 

 

Bij een ‘Liedje bij de Lunch’ kunnen er – naast de ontvanger zelf – maximaal 4 personen mee luisteren. 

Voor het groepstarief van €44,-, kunnen er – naast de ontvanger zelf – maximaal 14 personen meeluisteren. Ik maak de contactpersoon dan co-host, zodat-ie iedereen binnen kan laten in de ‘online kamer’ waar we zitten. De contactpersoon ontvangt dan ook een groepsfoto van het ‘Liedje bij de Lunch’ zodat iedereen een leuke herinnering heeft.

Is de groep nóg groter? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Nee, dat kan niet: ik verwacht namelijk dat mensen vrij wantrouwig zijn als het gaat om ‘klikken op links van onbekende afzenders’.

Jammer, maar aan de andere kant: het is ook wel lekker om gewoon met de eer te strijken als je een tof cadeau geeft, toch?!

 

Dat kan. Je kan dan me dan boeken voor een online optreden! (Prijzen zijn vanaf €75,- inclusief btw.)

Daarbij is er veel meer mogelijk en ik denk dan ook graag met  je mee. Neem even contact met me op via het contactformulier, dan bellen we erover.

Absoluut, ik vind het ook enorm leuk als je dat doet! Het meest ideaal is een review op Google en/of Facebook, maar blijf je liever anoniem, dan je ’em ook gewoon mailen!

Wil je er iets over delen op Instagram, tag mij er dan gerust in, met gebruikersnaam @anne_ermens!

O.a. deze mensen gingen je voor:

 • Anke gaf een goede vriend een liedje cadeau, omdat ze hem al een jaar niet had gezien.
 • Matthijs gaf zijn dochter en haar drie vriendinnen een liedje omdat hij zo trots was op hun schoolinzet.
 • Hade gaf haar vriendin een liedje als troost, omdat zij vorig jaar haar kindje was verloren.
 • Judith gunde zichzelf en haar vriend een liedje tijdens hun welverdiende lunchpauze.
 • Margriet gaf haar jarige moeder een liedje cadeau voor haar verjaardag.
 • Luca gaf haar vriend een liedje cadeau, omdat ze zo blij met hem was.

Wie ik wel niet denk dat ik ben

Als je mij nog niet kent hieronder een korte samenvatting.

 • Ik ben Anne Ermens.
 • Jaren geleden studeerde ik af aan het Conservatorium, in de richting ‘Muziek-Theater’ en inmiddels werk ik al zo’n 12 jaar als zangeres en vocal coach.
 • Sinds corona geef ik niet alleen online zanglessen, maar ook online workshops en online optredens.
 • Door ‘Liedje bij de Lunch’ had ik eindelijk een goed excuus om een green screen te kopen en dat vind ik te gek.
 • Hoewel ik stijlen als Latin en Rockmuziek ook te gek vind, speel ik zelf vooralsnog voornamelijk knusse liedjes, zoals pop en kleinkunstmuziek.
 • Inmiddels hebben al meer dan 95 mensen een enthousiaste review achtergelaten over me en daar ben ik hartstikke trots op.

Kies hier je optie

Daarna is je ‘Liedje bij de Lunch’ in 3 stappen geregeld!

Optie #1: Als jij als afzender de afspraak wil plannen

Stap 1. Plannen

1a. Reserveer op deze pagina een plek door een dag en tijd te selecteren en je gegevens in te voeren. Zorg dat je je e-mailadres goed invoert.

1b. Je ontvangt nu een automatische mail met de gegevens van je reservering in je mailbox. Hierin vind je ook de link om door te gaan met stap 2.

Hou ook je spambox in de gaten, soms belandt-ie per ongeluk daar!

Stap 2. Bestellen & Vragen beantwoorden

2a. Klik op de link in de mail om de betaling te voldoen.

2b.  Na betaling komt er een scherm met vragen om te beantwoorden in beeld. Zo zorg ik ervoor dat ik een geschikt lied kan uitkiezen voor de ontvanger. Je kan daar ook je tekst voor het greenscreen invullen.

Per mail ontvang je een bevestiging van je betaling én een kopie van de ingevulde gegevens. De reservering is nu definitief en ik ga voor je aan de slag: ik bereid een lied voor en stuur de ontvanger een uitnodiging namens jou.

Vraag de ontvanger te controleren of-ie de uitnodiging heeft gehad, zonde als-ie in de spambox is verdwenen.

Stap 3. Inloggen op Zoom

3a. De ontvanger kan op de gereserveerde dag en tijd inloggen op Zoom. Dat kan via mobiel, tablet of computer. Jij, de afzender kan hier gewoon bij zijn: de inloggegevens heb je ontvangen na het plannen.

3b. Ik verschijn dan automatisch op het beeldscherm, zing een toepasselijk lied en op de achtergrond is een korte boodschap van jou in beeld!

Optie #2: Als je de ontvanger de afspraak wil laten plannen

Stap 1. Bestellen & Vragen beantwoorden

1a. Ga naar de webshop en bestel en betaal een ‘Liedje bij de Lunch’. Betalen kan makkelijk via iDeal.

1b.  Na betaling komt er een scherm met vragen om te beantwoorden in beeld. Zo zorg ik ervoor dat ik een geschikt lied kan uitkiezen voor de ontvanger. Je kan daar ook je tekst voor het greenscreen invullen.

Per mail ontvang je een bevestiging van je betaling én een kopie van de ingevulde gegevens.

Hou ook je spambox in de gaten, soms belandt-ie per ongeluk daar!

Stap 2. De ontvanger kiest een datum en tijd uit

2a. Ik stuur de ontvanger binnen 3 werkdagen een mailtje met de uitnodiging en een link om het ‘Liedje bij de Lunch’ zelf in te plannen.

2b Op het moment dát-ie ’em heeft ingepland, laat ik je dat weten. Je ontvangt dan ook de link van Zoom, zodat je – als je wil – ook zelf bij het liedje kan zijn.

Vraag de ontvanger alsjeblieft om te controleren of-ie het mailtje met de uitnodiging heeft gehad, zonde als-ie in de spambox verdwijnt!

Stap 3. Inloggen op Zoom

3a. De ontvanger kan op de gereserveerde dag en tijd inloggen op Zoom. Dat kan via mobiel, tablet of computer. Jij, de afzender kan hier dus gewoon bij zijn als je wil.

3b. Ik verschijn dan automatisch op het beeldscherm, zing een toepasselijk lied en op de achtergrond is een korte boodschap van jou in beeld!