Liedje bij de Lunch

Klik op de video en zie in 30 seconden hoe het werkt!

Wat houdt het in?!

Je kan een liedje bestellen voor bij de lunch! Voor jezelf, óf voor een ander! Op vrijwel elke werkdag heb ik vier beschikbare plekken.

Als je een reservering maakt, krijg je een link waarmee je op de gereserveerde tijd kan inloggen op Zoom, waar ik dan live op het beeldscherm tevoorschijn kom om een liedje te zingen, uiteraard onder eigen begeleiding op piano of ukelele.

Ik maak gebruik maak van een zogenaamd ‘green screen’, zodat de ontvanger niet alleen mij ziet en hoort, maar op de achtergrond óók nog eens een korte persoonlijke boodschap kan lezen van de verzender!

Kosten? Vanaf €19,-.

Wat anderen zeggen..

Anke & Trudo
Lees verder
"De zang, de persoonlijke boodschap en deze verrassing belandde recht in ons hart!!! Dankjewel Anne, je was een lichtpuntje in onze dag!!!
Milou
Lees verder
"Mijn zusje en ik gaven een liedje cadeau aan onze ouders en tante en oom (beiden apart van elkaar) en alle vier waren ze tot tranen toe geroerd! Het is echt zo'n prachtig, lief, klein, warm cadeautje dat je aan iemand kan geven!​"
Jessica
Lees verder
"Wat een ontroerend minifééstje werd dat online. Hartelijk dank Anne voor je stralende zang en gezelligheid. We hebben genoten!"
Harold
Lees verder
Mijn groede vriendin in Turkije was zo blij verrast met deze muzikale opsteker! Super bedankt hiervoor en ik kan het iedereen aanraden als je een keer wat anders dan anders wil doen om een dierbare te verrassen!
Jikke
Lees verder
"Anne heeft het iedereen geroerd met haar oprechtheid, stem en aankleding. Fantastisch gedaan!"
Previous
Next

In drie stappen is je 'Liedje bij de Lunch' geregeld

Stap 1. Plan de afspraak

1a. Check je agenda, of de agenda van de persoon voor wie het liedje is.

1b. Reserveer hier onderaan de pagina een plek door een dag en tijd te selecteren en je gegevens in te voeren.

1c. In je mailbox vind je nu een mail met de voorlopige gegevens van je reservering. (Hou ook je spam-map in de gaten, soms belandt-ie per ongeluk daar!)

Stap 2. Bevestig de boeking

2a. Beantwoord de 3 korte vragen in de mail, zodat ik een geschikt liedje kan uitkiezen bij de situatie en persoon voor wie het liedje is.

2b. Klik op de link in de mail om de betaling te voldoen.

2c. Per mail ontvang je een bevestiging van je betaling. De reservering is nu definitief!

Stap 3. Log in op Zoom

3a. Log op de gereserveerde dag en tijd in op Zoom. Dat kan via mobiel, tablet of computer. Gebruik hierbij de gegevens die je per mail hebt ontvangen. Ik verschijn dan automatisch op het beeldscherm. 

Let op: Geef je ‘Liedje bij de Lunch’ cadeau? Zorg dan dat je de ontvanger de inloggegevens van Zoom toestuurt!

O.a. deze mensen gingen je voor:

 • Hade gaf haar vriendin een liedje als troost, omdat zij vorig jaar haar kindje was verloren.
 • Matthijs gaf zijn dochter en haar drie vriendinnen een liedje omdat hij zo trots was op hun schoolinzet.
 • Anke gaf een goede vriend een liedje cadeau, omdat ze hem al een jaar niet had gezien.
 • Judith gunde zichzelf en haar vriend een liedje tijdens hun welverdiende lunchpauze.
 • Margriet gaf haar jarige moeder een liedje cadeau voor haar verjaardag.
 • Luca gaf haar vriend een liedje cadeau, omdat ze zo blij met hem was.

Wie ik wel niet denk dat ik ben

Als je mij nog niet kent hieronder een korte samenvatting.

 • Ik ben Anne Ermens.
 • Jaren geleden studeerde ik af aan het Conservatorium, in de richting ‘Muziek-Theater’ en inmiddels werk ik al zo’n 12 jaar als zangeres en vocal coach.
 • Sinds corona geef ik niet alleen online zanglessen, maar ook online workshops en online optredens.
 • Door ‘Liedje bij de Lunch’ had ik eindelijk een goed excuus om een green screen te kopen en dat vind ik te gek.
 • Hoewel ik stijlen als Latin en Rockmuziek ook te gek vind, speel ik zelf vooralsnog voornamelijk knusse liedjes, zoals pop en kleinkunstmuziek.
 • Inmiddels hebben al meer dan 85 mensen een enthousiaste review achtergelaten over me en daar ben ik hartstikke trots op.
Evaluatie, Week 41

Vragen & Antwoorden

Nou, je mag de tekst zelf verzinnen, maar je kan die gewoon naar mij mailen. Ik knutsel dan iets in elkaar waardoor je boodschap mooi zichtbaar is op de achtergrond. Je hoeft dus zelf niet te leren photoshoppen ofzo.

Wil je zelf iets maken als achtergrond, bijvoorbeeld met een foto? Dan mag dat uiteraard wel, stuur het me dan zo snel mogelijk per mail zodat ik het kan gebruiken.

Dat kost €29,-. Maar… Als je in de positie zit waarbij je flink op je budget moet letten, dan mag je het lagere tarief aanklikken, waardoor je maar €19,- betaalt.

Dat is een risico, maar dat neem ik graag. Ik vertrouw er op dat mensen eerlijk zijn en het tarief aanklikken wat past bij hun huidige situatie.

Wil je met een grote groep een ‘Liedje bij de Lunch’ geven en met meer dan 4 personen meeluisteren? Voor het groepstarief van €44,-, kunnen er – naast de ontvanger zelf – maximaal 14 personen meeluisteren.

Prijzen zijn inclusief btw.

Nadat je hebt gereserveerd, vraag ik je ‘de situatie’ te omschrijven en een ‘categorie liedjes’ uit te kiezen, zodat ik een liedje kan uitzoeken wat aansluit op je wensen. Ik heb in mijn repertoire liedjes binnen verschillende thema’s, zoals ‘liefde’, ‘troost’, ‘vriendschap’ enzovoorts, dus het zal geen probleem zijn iets passends te vinden.

Omdat ik zelf uitkies welk lied ik precies zal zingen en spelen (ik begeleid mezelf tijdens het zingen op de ukelele of piano) is het mogelijk om de prijs zo toegankelijk te houden.

Wil je een specifiek lied, dan kan dat wel, je kan dan contact opnemen voor een online optreden op maat. (Prijzen vanaf €75,- inclusief btw.)

Helaas, de lunch moet je zelf regelen. 

Nee, het is juist extra bijzonder omdat het om de live belevenis gaat.

Kan je er geen genoeg van krijgen, dan is het natuurlijk altijd mogelijk me nóg eens te boeken voor een online of -als dat weer mag na de lockdown – een offline optreden.

Ja hoor, dat mag, ongeacht of je het hoge of lage tarief hebt ongeklikt.

Bij een ‘Liedje bij de Lunch’ kunnen er – naast de ontvanger zelf – maximaal 4 personen mee luisteren. 

Voor het groepstarief van €44,-, kunnen er – naast de ontvanger zelf – maximaal 14 personen meeluisteren. Ik maak de contactpersoon dan co-host, zodat-ie iedereen binnen kan laten in de ‘online kamer’ waar we zitten. De contactpersoon ontvangt dan ook een groepsfoto van het ‘Liedje bij de Lunch’ zodat iedereen een leuke herinnering heeft.

Is de groep nóg groter? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Ah, dat zou ik graag doen, maar dat is – voor deze prijs – niet haalbaar. Je zal me dus moeten vertrouwen!

Goed om te weten:

 • Als je gepland hebt, vraag ik je per mail om me op de hoogte te stellen van de naam en situatie van de ontvanger. Daarnaast vraag ik in welke categorie je een liedje wil. Zo kan ik iets kiezen wat mooi aansluit.
 • Ben je bang voor een specifiek lied (omdat het je doet denken aan je ex bijvoorbeeld), mail me dat dan.
 • Ik beloof plechtig dat ik, wanneer ik twijfel of iets een goed idee is, ik natuurlijk wél even met je overleg.

 

 

Dat kan. Je kan dan me dan boeken voor een online optreden! (Prijzen zijn vanaf €75,- inclusief btw.)

Daarbij is er veel meer mogelijk en ik denk dan ook graag met  je mee. Neem even contact met me op via het contactformulier, dan bellen we erover.

Zeker, ik vind het ook enorm leuk als je dat doet! Het meest ideaal is een review op Google en/of Facebook, maar blijf je liever anoniem, dan je ’em ook gewoon mailen!

Wil je er iets over delen op Instagram, tag mij er dan gerust in, met gebruikersnaam @anne_ermens!

Reserveer hier!

Het reserveergedeelte hieronder is niet echt supersnel omdat mijn site enorm is. Geen zorgen, gewoon blijven ademen, het komt goed.

Open ondertussen anders vast je mailbox, daar ontvang je namelijk een bevestiging van je reservering en wat belangijke informatie. (Hou ook je spam-map in de gaten, soms belandt-ie daar wel eens in.)

Verder goed om te weten: je kan 28 dagen vooruit reserveren.

Laden...