Laatste blog van 2019

Het is tweede kerstdag 2019 en ik heb zin om te bloggen. Zin om de laatste blog van 2019 te tikken en het jaar af te sluiten.

Zo’n laatste blog, daar had ik natuurlijk al over nagedacht. Het zou een mooi overzicht worden met lijstjes. Of ik zou het typen als een soort ‘Award-Show’, en denkbeeldige prijzen uitdelen aan bijvoorbeeld de ‘Mooiste Dag van het Jaar’ of het ‘Tofste Supermarktproduct van het Jaar’.

Dat doe ik misschien volgend jaar. Of niet.

Ik heb altijd duizend ideeën en een van mijn goede voornemens voor 2020 is dat ik lekker van die ideeën mag genieten, maar me er niet zo krampachtig aan vast hoef te houden.

Dat het niet erg is dat het nieuwe bedrijf wat ik wilde starten en waar ik de domeinnaam al voor gekocht had, nog niet begonnen is.

Dat ik me er niet voor hoef te schamen dat ik razend enthousiast was over Spaanse les, maar na 10 keer toch besloot dat ik andere dingen nog leuker en belangrijker vond, en de kans dus iets kleiner wordt dat ik volgende zomer met een busje door Spanje rijd om daar Spaanse liedjes te zingen.

Soms is de voorpret genoeg. En dat is ook goed.

Trots

2019 was een bizar jaar. De Verhuizing, het opstarten van een praktijk voor Zangles in Breda, de Crisis, de Aanrijding… Ik kan niet zeggen dat het van een leien dakje ging.

Maar als ik terug kijk denk ik: ‘Wow’. Want ik heb het wel mooi geflikt allemaal. Ik woon in Breda, mijn lespraktijk begint zich flink te vullen en ook qua optredens ontstaan er mooie nieuwe samenwerkingen. Ik maakte nieuwe fijne vrienden en niet alleen dat… Deze kerst vier ik niet alleen… Dus we kunnen stellen dat ik ook de liefde niet compleet heb opgegeven. (Misschien wel de grootste uitdaging van dit jaar.)

Een tijdje terug zag ik de speech van Snoop Dogg, die zichzelf bedankte voor zijn succes. Iets wat ‘ons’ als ‘nuchtere Hollanders’ misschien afschrikt. Toch hoop ik dat ook jij, ‘mijn lezer’, terug durft te kijken op een jaar waarin je jezelf dankbaar kan zijn en trots durft te zijn op alles wat je bereikt hebt. Ik doe dat in ieder geval wel. Ik ben apetrots.

5 Best Gelezen Blogs

Goed. Net als vorig jaar heb ik nog eens gekeken welke blogs dit jaar het best zijn gelezen. Misschien verveel je je dood deze tweede kerstdag, dan kan je ze nog eens nalezen als je dat leuk vindt:

En That’s All Folks!

Hier hou ik het bij voor de laatste Blog van 2019. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en een fijne jaarwisseling. Bedankt voor het lezen van al die blogs. Bedankt voor die paar mensen die op mijn affiliate links hebben geklikt, want dankzij jullie heb ik ook nog eens iets van €29,- verdiend. Maar vooral, bedankt voor alle reacties, anonieme lezers, duimpjes, hartjes, views, kortom, dank voor jullie betrokkenheid afgelopen jaar.

Tot in 2020!

Liefs,

Anne

P.S.

Hier nog een kerstliedje, mocht je daar nog niet genoeg van hebben gehad!

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
53 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anne ErmensAudrey Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Audrey

Ik blijf het altijd wonderlijk vinden hoe sommige van mijn blogposts opeens enorm scoren in Google, haha! Ik hoop dat je een leuke Kerst hebt gehad. Tot straks!

Anne-Ermens-Januari-2020
Dit ben ik. Anne, de schrijfster van deze blog!
Zoek op mijn blog:
Ik lees nu:

Ik maak op deze website af en toe gebruik van affiliate links zoals hierboven. Je leest er hier meer over.

Recente Blogs:
Leuke Lijstjes
Archief