Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2261 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin. In haar vrije tijd blogt ze over wat haar bezig houdt.
Blog Anne Ermens, Photo by Kaitlyn Baker on Unsplash

Guilty Pleasures

Author picture

Anne Ermens leerde 2261 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin. In haar vrije tijd blogt ze over wat haar bezig houdt.

De vorige blog was een zeik-blog over stomme dingen. Dus vandaag wilde ik het hebben over iets leuks. Guilty Pleasures.

Guilty Pleasures:

“Dingen waaraan men stiekem genoegen beleeft hoewel men weet dat het eigenlijk niet hoort; stiekeme geneugte; heimelijk pleziertjes”

En  vooruit, aangezien ik de beroerdste niet ben ga ik vandaag met de billen bloot. Hieronder mijn Guilty Pleasures.

  • Afluisteren als mensen zachtjes praten. Als je wil dat informatie echt bij me aankomt kan je deze dus het beste fluisterend tegen iemand anders zeggen.
  • Hollands Next Topmodel, America’s Next Topmodel, GTST, Expeditie Robinson. Verstand op nul en heel onaardig commentaar geven.
  • Ricky Martin, Jennifer Lopez, Belle Perez luisteren terwijl ik de salsa dans. Soms met de kat in mijn armen. Lekker zonnig en feestelijk!
  • Over zonnig gesproken: de serie Jane the Virgin, dat is niet perse iets gênants, behalve dat ik niet alleen Janes lovers maar tevens ook haar vader ‘Rogelio’ erg charmant vind. En hij is toch wel even een flink aantal jaar ouder.
  • Chips eten in bed. En sowieso eten in bed. En sowieso eten van ongezonde dingen. Maar ik drink niet, rook niet en gebruik geen drugs. Dus dit staat ik mezelf toe. (Tenzij ik een Gezonde Fase zit.)
  • Af en toe kijken naar vlogs, zoals die van Anna Nooshin en 2wmn. Ik reageer nooit op YouTube, want ergens wil ik niet dat mensen van me weten dat ik tijd besteed aan het kijken naar het leven van iemand anders. Maar gezien de populariteit van Enzo Knol ben ik niet de enige. Eigenlijk ook gewoon een hele luie vorm van vriendschap waar je helemaal niks voor hoeft te doen.
  • Het liedje ‘Altijd lente in de ogen van de tandartsassistente’. Zo. Ontzettend. Vrolijk.

 • Op dagen dat ik eigenlijk heel gezond doe uiteindelijk toch een pak hagelslag naar binnen gieten. Of nog beter; ‘Schuddebuikjes’!
 • Kattenfilmpjes. Sinds ik een kat heb klik ik op alles waar een kat te zien is. (Behalve naakt katten, die vind ik eng)

Hopelijk heb je weer inspiratie voor het weekend. Laat jouw guilty pleasures gerust achter in de reacties!

Enne, ohja, heb je mijn nieuwe site al gezien?

Liefs,

Anne

Toevoeging 2019: Inmiddels schaam ik me niet meer voor Guilty Pleasures. Met mijn muzikale Guilty Pleasures treed ik zelfs op! Meer informatie vind je op www.guiltytreasure.nl!

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

+ Nieuw en GRATIS voor jou:

 

Reacties

Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dan 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
ilse
ilse
25 mei 2017 09:16

Durf het bijna niet te zeggen, maar het liefst doe ik iedere dag een middagdutje. (Zegt een vrouw van 35)

Zoek op categorie:
Zoek op maand:
2
0
Ga naar de reacties!x

Hooooi!

Ik ben in november aan het knutselen aan m’n site. Mocht iets ineens onleesbaar zijn omdat ik de kleuren nog niet goed heb gezet, mail me dan gerust je vragen via info@anne-ermens.com!

Houdoe en liefs!

Anne Ermens