FAQ

De ‘Frequently Asked Questions’, oftewel; veelgestelde vragen.

Hieronder vind je aaaaaaalle antwoorden op vragen die je zou kunnen hebben over mijn zanglessen, workshops, voice-over-werk, blogs en nog veel meer.

Ben je benieuwd naar mijn favorieten, bijvoorbeeld welke ukelele ik gebruik of met welke software mijn cursussen worden gemaakt? Dat lees je hier.

Elke vraag die ik vaker dan 2x krijg, voeg ik toe, dus deze pagina wordt regelmatig ge-update.

Snel naar veelgestelde vragen over...

Werk als Voice-Over

Er is ook een complete pagina met info over mij als voice-over & stemactrice.

Zangworkshops voor bedrijven

Er is ook een complete pagina met info over mijn zangworkshops voor bedrijven.

Workshops Ukulele & Zang

Er is ook een complete pagina met info over mijn workshops Ukelele & Zang.

Zangles in Breda

Er is ook een complete pagina met info over zangles in Breda.

Online Zangles

Er is ook een complete pagina met info over online zangles.

Online Training 'Bubbelen voor Beter Stemgebruik'

Er is ook een complete pagina met info over het Lax Vox Buisje en Bubbelen voor Beter Stemgebruik.

Nee, ik verkoop ze echt alleen in combinatie met de online training. Als het je echt alleen om het buisje gaat, ben je hier goedkoper uit.

Als jij de cursus bestelt, is-ie natuurlijk alleen voor eigen gebruik. Maar als je ’em bijvoorbeeld voor je hele klantenservice-team wil hebben, is het ook wel weer een hoop gedoe om iedereen de cursus los te laten bestellen, dat snap ik.  Neem daarom even contact met me op als je de cursus voor meerdere mensen wil hebben. (Enne, ja, je krijgt dan natuurlijk ook korting.)

Neem anders ook een kijkje op de pagina voor workshops voor bedrijven; het is namelijk ook mogelijk om live een workshop Lax Vox en stemgebruik te geven, handig voor bijvoorbeeld klantenservice-medewerkers!

Je mág natuurlijk ook gewoon zangles bij me bestellen, dan werken we samen met zo’n Lax-Vox-buisje en heb ik alle aandacht voor jou, in een online sessie of bij mij op locatie in Breda.

Misschien wel goed om te weten: deze online training is wel de goedkoopste en meest toegankelijke manier om met me te werken. 

Andere vragen die mensen hebben