Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Optreden op Maat tijdens Huwelijksaanzoek

12 februari 2019

Huwelijksaanzoek, Zingen tijdens Aanzoek, Gezongen Aanzoek, Bruiloft, Trouwen, Zangles, Photo by Gift Habeshaw on Unsplash

/// Dit Huwelijksaanzoek is uiteraard een besloten evenement ///

Een heel speciaal ‘optreden’. Een paar maanden geleden nam persoon X. (hij wil natuurlijk geheim blijven) contact met me op omdat hij wilde zingen tijdens zijn huwelijksaanzoek. Niet alleen hielp ik hem met het coachen van zijn zang, tijdens het ‘moment suprême’ zelf zorg ik ook voor de pianobegeleiding!

(Inmiddels is het aanzoek voorbij en… Hij zei ja!)

Wil je ook Zingen op je Huwelijksaanzoek?

Ik help je er heel graag bij. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Ook wanneer je op je eigen bruiloft wil zingen vind ik het enorm leuk om je daarbij te helpen. Een paar lessen kunnen al het verschil maken. Bovendien kan ik je ook helpen bij het uitzoeken van de juiste begeleiding en toonsoort van de muziek. Natuurlijk staat YouTube vol met karaokeversies, maar het is nog best een kunst de versie te vinden die mooi is bij jouw eigen stem.

Niet zelf zingen, maar op zoek naar Entertainment voor je Bruiloft?

De acts waar ik in zing, Guilty Treasure en Charmony, hebben genoeg mogelijkheden voor je bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek tijdens het diner, of sfeervolle muziek bij de ingang van de feestlocatie.

Gegevens

Datum:
12 februari 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
75%

Mijn website is nog nét niet zoals ik ’em hebben wil en ik wil het je graag laten weten als-ie af is!

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief (maximaal 10x per jaar) blijf je op de hoogte: ik stuur je niet alleen de laatste nieuwtjes over mij, maar ook tips waar jij zelf wat aan hebt.