Close

Ervaringen Zangles in Arnhem & Workshops

Een aantal leerlingen, oud-leerlingen, en soms zelfs hun ouders wilden graag hun ervaringen over de zangles delen. Daarnaast waren zelfs ook wat deelnemers van een Workshop Zang en Workshop Heartbeat & Rythm zo vriendelijk om te vertellen hoe zij deze workshops hadden ervaren.  Hieronder lees je wat ze ervan vonden.

Nog meer ervaringen lezen?

Dat kan! Zowel op mijn Facebookpagina als op Google vind je nog meer mensen die een recensie schreven.

Ben je enthousiast en wil je het nu zelf?

Bekijk dan de pagina over zangles in Arnhem of neem contact met me op om een workshop in te plannen!


The Big Five
Vijf Vrolijke Vriendinnen, volgden een Zangworkshop

Wat was Bianca verrast, toen we haar in een superleuk weekendje Arnhem naar de 'studio' van Anne meenamen voor een zangworkshop! Ter ere nog van haar verjaardag.
Wat waren Janny en Els zenuwachtig... Help, wat eng! Maar wat was het leuk en wat hebben we gelachen. EN.. we hebben leren zingen, gewoon lekker zingen, zoals wij als muziekliefhebbers nodig hebben. Net iets meer weten van het gebruik van je stem, voor de FUN! Heerlijk was het! De verrassing was de mooie herinnering...: een opname van onze samenzang we op een door ons uitgekozen lekker nummer, doorspekt met de foto's. Enne, het klonk niet eens gek! Anne bedankt! Bianca, Janny, Els, Yvonne en Grace.

Default Avatar75
Jessica
Volgde zangles bij Anne via de Jacobiberg

Eindelijk een docent die ervoor zorgt dat ik een beetje uit mijn schulp kruip 🙂 Bedankt Anne, met een dikke knuffel erbij! Als je me vraagt om jouw lessen te omschrijven, dan zeg ik meteen: fijn, vrolijk, leerzaam én gevarieerd. Je hebt iedere keer wel een speelse oefening of bijzonder verhaal dat mij meer leert over zingen. Techniek en gevoel komen samen in de muziek en dat is reuze moeilijk af en toe. Jij maakt muziek laagdrempelig en stap voor stap leer ik allerlei nummers trotseren. Ook liedjes die ik zelf niet zomaar zou uitkiezen. Jij geeft kinderen maar ook volwassenen les. Dat maakt dat je snel schakelt in muziekkeuzes en genres. Leuk, ik verheug me alweer op de volgende les. Ga zo door!
Groetjes, Jessica

Default Avatar75
Jacques
62 jaar, volgde privéles bij Anne

De lessen bij Anne zijn heel plezierig, bovendien is zij zeer terzake kundig en kun je met alles aankomen wat je maar wilt. Absolute aanrader!

Ton Kroon
Vader van leerling Abby die privéles had bij Anne

Mijn dochter Abby volgt al enige jaren zangles bij Anne. Ik vind het geweldig zoals ze mijn dochter coacht en vertrouwen geeft om uit haar comfortzone te komen. Ik zie mijn dochter van 16 elke keer vrolijk en vol energie thuiskomen. Anne sluit aan bij wie je bent en wat je wilt.
Zelf speel ik al jaren in bands. Ook in mijn huidige band heeft ze tijdens een repetitie de samenzang gecoacht. Ik vond het geweldig. Je wordt meegenomen in enthousiasme en de passie die ze voor de muziek heeft.

Default Avatar75
Hilde
18 jaar, volgde zangles bij Anne via de Jacobiberg

Het was altijd gezellig bij Anne. Ze had altijd een lach op haar gezicht en was altijd wel positief. Ze heeft me veel technieken aangeleerd om mij beter te helpen zingen. Ze gebruikt hiervoor heel veel verschillende manieren om bij het juiste resultaat te komen. Ik ging altijd met plezier naar haar lessen toe en mijn zangtechniek is enorm verbeterd.

Default Avatar75
Nynke
Had les van Anne tijdens de 'Musicalstroom' op haar middelbare school.

Ik heb niet heel veel
lessen gehad, maar ik vond de lessen heel leuk en zeker ook leerzaam!

Default Avatar75
Marja Kox
Volgde privéles bij Anne

Was een fijne tijd en gezellig, een hoop geleerd!

Kyra
Kyra Raphet Meeng
15 jaar, had les van Anne tijdens de 'Musicalstroom' op haar middelbare school.

Heel veel plezier gehad tijdens de lessen maar ook erg veel geleerd. Zeker aan te raden!!