Close
Zangstudio Arnhem, Zangpraktijk Arnhem, Zangschool Arnhem, Start Zanglessen Velperweg

Vanaf 1 mei eigen lesruimte voor zangles in Arnhem

Wat vind ik het leuk om dit te kunnen delen; vanaf 1 mei geef ik zangles in Arnhem vanuit mijn eigen lesruimte

 

Voorlopige praktische info:

Komende maanden werk ik alleen met strippenkaarten maar vanaf september kan je je inschrijven voor een schooljaar lang zangles (en heb je dus de garantie op een vaste lestijd én gereduceerd tarief). Wil je tegen die tijd herinnerd worden? Like dan mijn Facebook-pagina of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

En dan, over de locatie in Arnhem:

Ik ga lesgeven in een ruimte op de Velperweg. De ligging is dus ideaal, want dichtbij het centrum én station Arnhem Velperpoort. Daarnaast heb ik toffe zangdocent-collega’s in de ruimtes naast me, het pand is vrijstaand en je kan er dus zonder gene zo hard zingen als je wil én opname’s worden niet meer bruut verstoord door een kat die over de piano loopt of dreunende metal-bands.

Kortom; ik kijk er enorm naar uit!

Ben je ook enthousiast en wil je meer weten? Kijk dan op deze ‘verse’ pagina met informatie.

Hopelijk tot gauw!

Anne

 

 

Een reactie op Vanaf 1 mei eigen lesruimte voor zangles in Arnhem

  1. Pingback: Het complimentenboekje © - Anneover...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *