Oh oh, Corona...

Jaren geleden begon ik in de boeken van ‘Omdenken‘. Om te leren hoe je ‘van een probleem een kans maakt’.

Met het Corona-virus op de loer, een nog-steeds-geplunderde-bankrekening vanwege een verhuizing, een arbeidsongeschiktheidsverzekering die pas gaat uitkeren als ik daadwerkelijk Corona héb (wat hopelijk niet gaat gebeuren) en de ontnomen mogelijkheid om buiten de deur les te geven en op te treden, lijkt de huidige periode ‘mijn examen in Omdenken’.*

En dus presenteer ik je op deze pagina mijn aanbod tijdens dit ‘Corona-Tijdperk’. Met diensten die ik aanbied (sommigen tegen betaling en andere op een andere manier…), manieren waarop ik jou kan helpen én manieren waarop jij mij kan helpen.’

 

*En ik hoop dat ik het haal. Want op een dag wil ik ook nog eens gaan (samen)werken met/voor Omdenken. Dus dit is meteen een soort open sollicitatie voor de toekomst.

1. Laat me je helpen

(Maximaal 15x per week 30 minuten beschikbaar)

Naast de inhoudelijke ervaring die ik heb als zangeres, actrice en zangdocent, heb ik natuurlijk nog meer zakelijke ervaring. En, misschien wat vreemd om te noemen, maar ook privé heb ik veel ervaring ‘in gevoelens’ waar je gebruik van mag maken.

Mocht je komende tijd hulp (op afstand) kunnen gebruiken, dan kijk ik graag wat ik voor je kan doen:

  • Misschien kan ik met je meedenken hoe je jouw bedrijf ‘Corona-Proof’ kan maken. 
  • Ik ben best technisch en kan op afstand helpen met het instellen van bijvoorbeeld je Hue-lampen of je leren hoe je moet Facetimen!
  • Wanneer je je gewoon eenzaam en rot voelt door Corona, kunnen we ‘gewoon even bellen’.
  • Ik maak al jaren mijn eigen websites. Als je wat advies kan gebruiken, bemoei ik me er met liefde mee.
  • Als je ineens alleen moet werken en je niet productief bent, heb ik als ADHD’er héél véél tips voor je.

 

De kosten hiervoor? Die bepaal jij.

Na afloop stuur ik je een WhatsAppje met de mogelijkheid voor een Tikkie. Kan je wat missen en vind je mijn hulp erg waardevol, dan vind ik het tof als je naar eigen inzicht wat overmaakt. Maar dat hoeft niet. En, wil je toch wat terug doen, maar wil je niks uitgeven, dan kan je ook wat bijdragen op een andere manier: bijvoorbeeld door het geven van een Shout-Out op Social Media.

2. Koop een Second Opinion​

(Maximaal 15x per week beschikbaar)

Stuur me een audiobestand, of nog liever, een filmpje waarin je een lied zingt (bijvoorbeeld met een karaoketrack) en je krijgt binnen 5 werkdagen een mailtje terug met feedback. 

Ik vertel je 3 dingen waarvan ze al goed gaan én 3 dingen waarop ik denk dat je nog kan winnen, met concrete aanwijzingen hoe je dat aan kan pakken.

Ideaal als je overweegt om eens iets op Social Media te plaatsen, maar ook perfect als je twijfelt over zangles en de eerste stap niet durft te zetten.

(Uiteraard deel ik je bestanden met niemand anders.)

3. Koop mijn boek 'Online Muziekles geven binnen 24 Uur'

Sinds de start van de heftige Corona-maatregelen ben ik als een malle bezig geweest met het schrijven van het boek ‘Online Muziekles geven binnen 24 Uur‘. Een complete handleiding voor iedere muziekdocent die nu met zijn handen in het haar zit, met als doel: ervoor zorgen dat je binnen 24 na het lezen van het boek, succesvol je eerste muziekles online geeft.

Je kan het ebook kopen voor de voorlopige prijs van €8,-. Inderdaad, €8,-, dat is minder dan de gemiddelde bestelling bij Starbucks.

Én, als je dat doet, ontvang je niet alleen een download, maar óók alle updates van het boek die nog komen. 

Op die manier kan jij zo snel mogelijk beginnen met online lesgeven, maar blijf je wel op de hoogte van de laatste ontdekkingen, tips & tricks. Wel zo handig, in deze Corona-Crisis.

Het aankoop-proces verloopt via het betalingssysteem van Zangles in Breda, omdat dat al perfect ingesteld staat.

4. Help mij, zonder dat het je iets kost

  • Laat me weten wie of wat in jouw omgeving je in de toekomst aan me zou kunnen koppelen! Bijvoorbeeld het bedrijf van je buurman, die elk jaar een kerstborrel doen en waar ik mooi zou kunnen optreden. Of het vrijgezellenfeest van je nichtje, waarbij het leuk zou zijn om een Zang-Workshop te doen! Vertel het mij, en vooral, vertel het hén!

 

  • Maak gebruik van de kortingen en acties op deze pagina, waarbij jij kan bestellen wat je nodig hebt en ik wat commissie ontvang (of 1 maand gratis sporten), zonder dat het jou iets extras kost.

 

  • Voor mij als ondernemer is het enorm fijn als ik naamsbekendheid heb. ‘Anne uit de toekomst’ is er dus enorm mee geholpen als je iets over me deelt op Social Media (of in een Skype-gesprek), bijvoorbeeld een filmpje van mijn trio Guilty Treasure, de site van Zangles in Breda of een van mijn blogs. (Bijvoorbeeld deze, met 50 tips voor Corona.)

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

5. Bestel een Cadeaubon bij Zangles in Breda

Ja. Cadeaubonnen. Ik vergeet ze elke keer te promoten, of om ze in de webshop van ‘Zangles in Breda’ te zetten.

En dat terwijl ik een doos met nog 983 cadeaubonnen hier heb liggen.

Misschien heeft het wel zo moeten zijn, want vanaf NU kan je de cadeaubonnen ook gebruiken voor de gloednieuwe Online Zanglessen en de ‘Second Opinions’.

6. Volg je Zangles Online

(Maximaal 25x per week beschikbaar)

Heb je zangles of ben je van plan het te nemen? Dan lijkt dit niet het juiste moment om zanglessen aan te schaffen, aangezien je ‘niet naar buiten mag’. 

Maar, vanaf 23 Maart zijn de zanglessen ook online volgen*! Niet alleen een mooie oplossing voor mijn bestaande leerlingen, maar ook ideaal voor mensen die voorheen altijd dachten ‘Goh, leuke meid die Anne, jammer dat ze zo ver weg woont’.

Ook wanneer je absoluut geen Online Zangles wil, is het interessant om al wel vast je nieuwe zanglessen-pakket aan te schaffen, want omdat ik het fijn vind wat meer zekerheid te hebben qua werk (en geld, kuch) kan ik iedereen het volgende aanbieden:

Wanneer je het pakket ‘Lekker Zingen’ of ‘Aan de Slag’ nu koopt, krijg je er 3 gratis ‘Second Opinions’ bij t.w.v. €60,-! (Klik hier om te lezen wat dat inhoudt.)

Op die manier kan jij sowieso binnenkort al aan de slag – zelfs als je in quarantaine zit – en kan ik lekker mijn werk blijven doen.

En om af te sluiten...

Toekomstplannen…

Wanneer ik niet meer nies, geen subtiele keelpijn meer ervaar en mezelf geen risico meer vind, ga ik kijken of ik in samenwerking met mijn muzikanten ook wat kan doen, in de vorm van ‘Online Optredens’ bijvoorbeeld. Mocht je op de hoogte willen blijven van dat soort nieuwe plannen, volg dan mijn Facebookpagina, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief of hou me in de gaten via Instagram.

Bedankt

En dan wil ik toch ook nog even zeggen… Heel erg bedankt al voor alle hulp tot nu toe. Al het meedenken, het delen van ‘mij’ en mijn blogs, de Whatsappjes met belangstelling.

Het is ongelooflijk dat een tijd die eigenlijk ook zo vervelend is, zoveel inspiratie, energie, liefde en hoop op kan leveren.

Dank jullie wel en ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe.

Liefs,

Anne

P.S….

Zie je dit en denk je, ‘Goh, ik ga ook zo’n pagina maken en Second Opinions aanbieden’, dan snap ik dat. Ik vind het ook leuk als ik je ermee kan inspireren en op die manier kan helpen.

Wél wil ik je vragen zelf je teksten te schrijven en niet alles klakkeloos over te nemen. Daarnaast zou ik het heel fijn vinden als je mijn naam en website ook even vermeldt, zodat je mij ook een beetje helpt. Thanks!