Blogs met een Wachtwoord

Daarnet heb ik voor het eerst een blog met een wachtwoord gepubliceerd. Dat heeft een simpele reden: bij sommige blogs wil ik controle houden over wie het kan lezen. Niet omdat het hele spannende informatie is (stel je voor, een blog over hoe ik bij de Maffia ben gegaan ofzo!) maar omdat ‘zelfs’ ik dingen heb die te kwetsbaar of persoonlijk voelen om zomaar online te gooien.

Wil je het wachtwoord hebben, stuur me dan gewoon een berichtje. Ken ik je niet persoonlijk, laat me dan even kort weten wie je bent, dat vind ik fijn.

Uiteraard hoop ik erop te kunnen vertrouwen dat je zowel het wachtwoord, als de content die ik deel, voor jezelf houdt, en deze niet verspreid via Whatsappgroepen, Facebookgroepen of op welke manier dan ook. Wil je moeder, vriend of buurman het ook graag lezen dan kan hij of zij me zelf benaderen.

Ik vind dit spannend, want weet dat dit een risico is. Dankjulliewel dat ik zulke fijne lezers heb dat ik het risico durf te nemen.

Liefs,

Anne

P.S.

Dit bericht lijkt heel zwaar en heftig, en hoewel ik het jammer vind dat ik toch niet écht ‘alles’ online durf te knallen denk ik ook: ‘Hoe vet! Blogs met een wachtwoord! Alsof mijn blog een soort exclusieve, chique, ondergrondse nachtclub is waar je niet zomaar naar binnen mag!’

Over de schrijfster…

Je las een blogpost van mij, Anne Ermens. Naast schrijven ben ik in het dagelijks leven vooral bezig met zingen, acteren en lesgeven. Wil je me boeken voor een optreden, een (online óf offline) zangles volgen, of gewoon meer over me weten, kijk dan zeker even verder op deze website.

Op de hoogte blijven kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld via de social media iconen in de menubalk.

Wil je een mailtje als er een nieuwe blog is, of een paar keer per jaar het belangrijkste nieuws in je mailbox ontvangen? Klik dan hier, om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Marian Aertse
Marian Aertse
11 maanden geleden

Hoi Anne ik vind het erg leuk om via je blog mee te beleven wat jou zoal bezig houdt. Als jij vindt dat dit ook de bedoeling is vind ik het leuk om je te blijven volgen. Gr Marian en veel succes bij alle nieuwe uitdagingen die op je pad komen.

Desirée
Desirée
11 maanden geleden

Hoi Anne, ben fan van jouw blogs en wil graag de blogs met wachtwoord lezen. Wat jou bezig houdt , waar je mee worstelt en wat je fantastisch vindt . In de hoop dat ik je af en toe ergens mee kan helpen.

Desirée ( oppas in jullie kindertijd )

Karlijn
Karlijn
10 maanden geleden

Hoi Anne,
Ik lees je blogs met plezier en zou graag nog meer van je lezen! Zou ik het ww mogen?
Liefs FF 😉

Anne in paasjurk, Week 15, April 2020
Een foto, omdat je vast wil weten hoe de schrijfster van deze blog eruit ziet.
Zoek op mijn blog:
Ik lees nu:

Ik maak op deze website af en toe gebruik van affiliate links zoals hierboven. Je leest er hier meer over.

Op deze blogs ben ik best een beetje trots:
Leuke Lijstjes:
Recente Blogs:
Zoek op maand
Random advertentie:
6
0
Laat gerust een reactie achter, leuk!x
()
x
75%

Mijn website is nog nét niet zoals ik ’em hebben wil en ik wil het je graag laten weten als-ie af is!

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief (maximaal 10x per jaar) blijf je op de hoogte: ik stuur je niet alleen de laatste nieuwtjes over mij, maar ook tips waar jij zelf wat aan hebt.