Share on email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Blogs met een Wachtwoord

Daarnet heb ik voor het eerst een blog met een wachtwoord gepubliceerd. Dat heeft een simpele reden: bij sommige blogs wil ik controle houden over wie het kan lezen. Niet omdat het hele spannende informatie is (stel je voor, een blog over hoe ik bij de Maffia ben gegaan ofzo!) maar omdat ‘zelfs’ ik dingen heb die te kwetsbaar of persoonlijk voelen om zomaar online te gooien.

Wil je het wachtwoord hebben, stuur me dan gewoon een berichtje. Ken ik je niet persoonlijk, laat me dan even kort weten wie je bent, dat vind ik fijn.

Uiteraard hoop ik erop te kunnen vertrouwen dat je zowel het wachtwoord, als de content die ik deel, voor jezelf houdt, en deze niet verspreid via Whatsappgroepen, Facebookgroepen of op welke manier dan ook. Wil je moeder, vriend of buurman het ook graag lezen dan kan hij of zij me zelf benaderen.

Ik vind dit spannend, want weet dat dit een risico is. Dankjulliewel dat ik zulke fijne lezers heb dat ik het risico durf te nemen.

Liefs,

Anne

P.S.

Dit bericht lijkt heel zwaar en heftig, en hoewel ik het jammer vind dat ik toch niet écht ‘alles’ online durf te knallen denk ik ook: ‘Hoe vet! Blogs met een wachtwoord! Alsof mijn blog een soort exclusieve, chique, ondergrondse nachtclub is waar je niet zomaar naar binnen mag!’

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

6
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anne ErmensKarlijnDesiréeMarian Aertse Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
Marian Aertse
Marian Aertse

Hoi Anne ik vind het erg leuk om via je blog mee te beleven wat jou zoal bezig houdt. Als jij vindt dat dit ook de bedoeling is vind ik het leuk om je te blijven volgen. Gr Marian en veel succes bij alle nieuwe uitdagingen die op je pad komen.

Desirée
Desirée

Hoi Anne, ben fan van jouw blogs en wil graag de blogs met wachtwoord lezen. Wat jou bezig houdt , waar je mee worstelt en wat je fantastisch vindt . In de hoop dat ik je af en toe ergens mee kan helpen.

Desirée ( oppas in jullie kindertijd )

Karlijn
Karlijn

Hoi Anne,
Ik lees je blogs met plezier en zou graag nog meer van je lezen! Zou ik het ww mogen?
Liefs FF 😉

Oei...

Ik dacht ‘ik verander even wat aan mijn website’, maar dat ging een beetje mis, zoals je bijvoorbeeld in de menu’s gaat zien.

Voor 31 Januari heb ik het weer gemaakt!