Blogs

Op deze pagina zie je een overzicht van de meest recente blogs die ik heb geschreven.

Als je meer wil lezen, kan je terecht in de menubalk: daar kan je blogs in verschillende categorieën ontdekken. Ben je op zoek naar iets specifieks? Gebruik dan onderstaande zoekbalk.

Bos, Week 13, Maart 2020
Weekoverzicht

2020, Week 13: Samenwonen, Spinnen en Cake

Maandag 23 Maart Op maandagochtend gaat het mis. Op Instagram komt er een advertentie voorbij en voor ik het weet heb ik met mijn slaperige hoofd een online cursus piano gekocht. (Ter verdediging, ik had niet echt een keuze, want

Lees verder »
WCpapier Corona, Week 12
Weekoverzicht

2020, Week 12: Innoveren, een Vogel en een Hoed

De eerste, echte, officiële, Corona-Quarantaine-week. Je zou denken dat ik dus niks te vertellen heb, maar ‘gelukkig’ was er een hele hoop te beleven. (Ik heb heel veel gevoelens dus eigenlijk beleef ik altijd een hoop. Dat is dan weer

Lees verder »
Tweeling, Week 11, Maart 2020
Weekoverzicht

2020, Week 11: Baby’s, Boek en Corona

Daar is-tie weer, een weekoverzicht. Onvoorstelbaar dat het nog maar een week geleden is dat ik ‘gewoon’ mijn werk deed… Goed. Daar gaan we. Maandag 9 Maart In het winkelcentrum bij mij in de buurt word ik opgeschrikt door een

Lees verder »
50 Dingen die je kan doen dankzij Corona, Photo by Kelly Sikkema on Unsplash
Alles wat niet in een categorie past

50 Dingen die je kan doen dankzij Corona

Ik zei toch al dat Corona iets in me losmaakt? Want ondanks, of eigenlijk, dankzij Corona, stikt het van de mogelijkheden. Ok. Tenzij je besmet bent en in het ziekenhuis ligt. En tenzij je toch moet werken van je baas.

Lees verder »
Corona, Wat doen we ermee, Photo by Jake Bradley on Unsplash
Alles wat niet in een categorie past

Corona: Wat doen we ermee?

Het is 13 Maart 2020. Vrijdag de 13e. En de hele wereld is in rep en roer. Als ik social media open, word ik overspoeld door berichten van bezorgde mensen. Muzikanten, die in paniek zijn omdat ze inkomen mislopen vanwege

Lees verder »