Als je hier eigenlijk kwam voor mij als zangeres of zangdocent…

Het kan zijn dat je, terwijl je zocht naar informatie over mij als zangeres of informatie over mijn zanglessen, ineens op mijn blog belandde.

Dat is misschien een beetje vreemd. Dat vond ik in het begin ook. Ik heb zelfs best getwijfeld of ik mijn blogs niet ergens anoniem op een andere website zou moeten plaatsen. Toch heb ik besloten dat niet te doen. Want: iedereen heeft een leven naast zijn werk, inclusief hoogte en dieptepunten. Ook al is het bij mij allemaal zichtbaar, mijn privéleven heeft niet meer of minder invloed op de kwaliteit van mijn werk dan bij ieder ander persoon.

Als je het leuk vindt om te lezen, lees dan lekker door! Ik heb ook een aantal blogs geschreven die te maken hebben met mijn werk, zoals deze waarin ik je meeneem achter de schermen, of deze waarin ik vertel waarom ik zo trots ben op mijn leerlingen.

Wat je ook doet, het zou zonde zijn om te vergeten waarom je op mijn website kwam! Was dat inderdaad voor zangles of informatie over mijn acts, neem dan eerst even contact met me op, of open vast de website van ‘Zangles in Breda of ‘Volg Zangles Online’, voordat je je verliest in de meer dan 200 blogs die ik inmiddels online heb staan.

Groetjes,

Anne

Over de schrijfster…

Je las een blogpost van mij, Anne Ermens. Naast schrijven ben ik in het dagelijks leven vooral bezig met zingen, acteren en lesgeven. Wil je me boeken voor een optreden, een (online óf offline) zangles volgen, of gewoon meer over me weten, kijk dan zeker even verder op deze website.

Op de hoogte blijven kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld via de social media iconen in de menubalk.

Wil je een mailtje als er een nieuwe blog is, of een paar keer per jaar het belangrijkste nieuws in je mailbox ontvangen? Klik dan hier, om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Anne in paasjurk, Week 15, April 2020
Een foto, omdat je vast wil weten hoe de schrijfster van deze blog eruit ziet.
Zoek op mijn blog:
Ik lees nu:

Ik maak op deze website af en toe gebruik van affiliate links zoals hierboven. Je leest er hier meer over.

Op deze blogs ben ik best een beetje trots:
Leuke Lijstjes:
Recente Blogs:
Zoek op maand
Random advertentie:
0
Laat gerust een reactie achter, leuk!x
()
x
75%

Mijn website is nog nét niet zoals ik ’em hebben wil en ik wil het je graag laten weten als-ie af is!

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief (maximaal 10x per jaar) blijf je op de hoogte: ik stuur je niet alleen de laatste nieuwtjes over mij, maar ook tips waar jij zelf wat aan hebt.