Als je hier eigenlijk kwam voor mij als zangeres of zangdocent…

Het kan zijn dat je, terwijl je zocht naar informatie over mij als zangeres of informatie over mijn zanglessen, ineens op mijn blog belandde.

Dat is misschien een beetje vreemd. Dat vond ik in het begin ook. Ik heb zelfs best getwijfeld of ik mijn blogs niet ergens anoniem op een andere website zou moeten plaatsen. Toch heb ik besloten dat niet te doen. Want: iedereen heeft een leven naast zijn werk, inclusief hoogte en dieptepunten. Ook al is het bij mij allemaal zichtbaar, mijn privéleven heeft niet meer of minder invloed op de kwaliteit van mijn werk dan bij ieder ander persoon.

Als je het leuk vindt om te lezen, lees dan lekker door! Ik heb ook een aantal blogs geschreven die te maken hebben met mijn werk, zoals deze waarin ik je meeneem achter de schermen, of deze waarin ik vertel waarom ik zo trots ben op mijn leerlingen.

Wat je ook doet, het zou zonde zijn om te vergeten waarom je op mijn website kwam! Was dat inderdaad voor zangles of informatie over mijn acts, neem dan eerst even contact met me op, of open vast de website van ‘Zangles in Breda of ‘Volg Zangles Online’, voordat je je verliest in de meer dan 200 blogs die ik inmiddels online heb staan.

Groetjes,

Anne

Deel deze post op:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Foto Anne Ermens 2021

Over de schrijfster…

Dit stuk schreef ik: Anne Ermens. Bloggen doe ik naast mijn ‘normale werk’. Of nou ja, normaal… ik vind mijn werk als zangeres, actrice en docent nog elke dag bijzonder.

Wil je wat muziek van me horen, een (online óf offline) zangles of workshop volgen, of gewoon meer over me weten, klik dan zeker even verder op mijn website. Lees je liever wat andere mensen over me zeggen? Kan gewoon: hier vind je een hoop reviews.

Op de hoogte blijven kan ook, bijvoorbeeld via de gratis ‘1-minuut-mails’ met exclusieve tips en acties, of via de social media iconen onderaan de website!

Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Blog by Linda
5 maanden geleden

Helemaal mee eens, natuurlijk heeft bij iedereen het prive leven invloed op het werk, of je dat nou wel of niet online kunt zien. Toch een beetje spannend natuurlijk 🙂

Foto Anne Ermens 2021
Een foto, zodat je een beetje een beeld hebt van de schrijfster van dit stuk.
MuziekMuziek
Op deze blogs ben ik best een beetje trots:
Zoek op maand
Recente Blogs: