Share on email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Als je hier eigenlijk kwam voor mij als Zangeres of Zangdocent…

Het kan zijn dat je, terwijl je zocht naar informatie over mij als zangeres, of informatie over mijn zanglessen, ineens op mijn blog belandde.

Dat is misschien een beetje vreemd. Dat vond ik in het begin ook, en ik heb ook best getwijfeld of ik mijn blog niet anoniem of apart moest houden. Toch heb ik besloten dat niet te doen. Want, iedereen heeft een leven naast zijn werk, inclusief hoogte en dieptepunten. En ook al is het bij mij allemaal zichtbaar, mijn privéleven heeft niet meer of minder invloed op de kwaliteit van mijn werk dan bij ieder ander.

Als je het leuk vindt om te lezen, lees dan lekker door! Ik heb ook een aantal blogs geschreven die te maken hebben met mijn werk, zoals deze waarin ik je meeneem achter de schermen, of deze waarin ik vertel waarom ik zo trots ben op mijn leerlingen.

Wat je ook doet, het zou zonde zijn om te vergeten waarom je op mijn website kwam! Was dat inderdaad voor zangles of informatie over mijn acts, neem dan eerst even contact met me op, of open vast de website van Zangles in Breda, voordat je je verliest in de meer dan honderd blogs die ik inmiddels online heb staan.

Groetjes,

Anne

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Oei...

Ik dacht ‘ik verander even wat aan mijn website’, maar dat ging een beetje mis, zoals je bijvoorbeeld in de menu’s gaat zien.

Voor 31 Januari heb ik het weer gemaakt!