Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Blog Anne Ermens, Photo by Kaitlyn Baker on Unsplash

Allemaal leuke dingen

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Tot nu toe schreef ik over dingen waar ik mee worstel, maar: ik heb ook allemaal leuke dingen waar ik enorm van kan genieten.

Een Lijstje

 1. Ik ben bijna jarig!AH Rocky Road (Allemaal leuke dingen)
 2. Afgelopen dagen heb ik me bezig gehouden met de grote schoonmaak. Het einde is in zicht en het voelt nu al heerlijk overzichtelijk, rustig en gestructureerd.
 3. Ik heb dit laatst meegenomen van de AH, en het is enorm lekker –>
 4. Een leerling stuurde me een superlieve mail om te bedanken, niet alleen voor de lessen, maar ook omdat ze me lief en betrokken vindt. Dat vind ik echt tof om te horen!!!
 5. Binnenkort ga ik naar de Efteling!
 6. Ik heb een hele goede scanner want hij heeft ‘ADF’, wat inhoudt dat waneer ik bijvoorbeeld een script in-scan, hij automatisch een stapel papieren naar binnen ‘slurpt’.Kastje Ikea (Allemaal leuke dingen)
 7. Dit weekend heb ik met bloed zweet en tranen geheel zelfstandig twee Ikea kastjes in elkaar gezet en het is helemaal gelukt!
 8. Afgelopen week  kwam een leerling die ik al jaren niet meer had gezien een les volgen om te werken aan een scene voor een auditie. Ik vond het zo lief dat ze na al die tijd toch weer met mij wil werken!
 9. Er zijn allemaal bekenden die gaan trouwen of zwanger zijn!
 10. Het is zomervakantie, en hoewel ik gewoon zangles geef met de Zomer-Strippenkaart is er tijd genoeg om lekker veel (illegaal-vanuit-de-zaal-gefilmde) musicals kijken.
 11. Ik heb eindelijk een gemist deel van mijn jeugd ingehaald, en voor het eerst ‘Mean Girls’ gekeken. En onder andere heel hard gelachen om dit:

Tot zover de hoogtepunten van afgelopen tijd!

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
ilse
ilse
25 mei 2017 09:39

Heee je hebt het ook over mij bij punt 9… denk meteen weer aan die verjaardag 2 zwangere vrouwen op de bank Hahaha wat gaat de tijd snel he

Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

2
0
Ga naar de reacties!x