Deze actie geldt voor zowel online als offline lessen.

Betaal je zangles met een diner, Banner zonder Tijdelijk

Deze actie geldt voor zowel online als offline lessen.

Wat?! Eten in ruil voor les?!

Ruilhandel. Het klinkt nogal Middeleeuws en dat is het ook. Toch is het misschien wel dé manier om net iets comfortabeler en vooral nét iets leuker te leven*. Tijdelijk dan.

Hoe deze – al zeg ik het zelf – rare actie tot stand is gekomen, zie je hieronder, in de video waarin ik in mijn pyjama uit bed ben gekropen om te vertellen over wat me wakker houd en wat ik daarop heb bedacht.

Verder lees je op deze pagina natuurlijk alle informatie over deze actie en beantwoord ik alvast een hoop vragen waarvan ik denk dat jullie ze hebben.

Lieve groet,

Anne Ermens

*En dat is niet het enige voordeel: we verminderen ook eventueel besmettingsgevaar omdat ik minder in de supermarkt kom. Daarnaast steunen we de Bredaase horeca én vind ik het geweldig om niet te hoeven koken: ik ben daar niet zo goed in. Win-win-winsituatie dus!

Betaal je zangles met een diner, Foto

De Video:

(Ik had echt nooit gedacht dat ik mezelf nog eens in pyama online zou zetten.)​

Toffe actie, hoe doe ik mee?

Stap 1

Stuur me een berichtje via het contactformulier onder aan deze pagina.

Stap 2

Ik mail je 2 linkjes om te plannen wanneer jij je online/offline zangles bij me volgt én de dag waarop je eten bij me laat bezorgen.

Stap 3

Op de afgesproken dag zorg jij dat er een voedzaam diner wordt afgeleverd bij mijn werkplek op de Odilia van Salmstraat 25 in Breda.

Stap 4

Op de andere afgesproken dag volg jij je online of offline zangles bij mij. Je krijgt alle benodigde informatie daarover per mail.

Ik heb nog wel een vraag...

Mooi! Ik heb mezelf namelijk ook een hoop afgevraagd voor ik deze pagina online knalde. Daarom heb ik de antwoorden alvast voor je uitgeschreven.

Jazeker:

  • Je mag 1x per persoon meedoen.
  • Je laat een voedzaam diner bezorgen. (Ik ben een volwassen vrouw met een gezonde eetlust en kan dus niet overleven op een krentenbol met kaas die je door de brievenbus gooit.)
  • Het diner bestel je via thuisbezorgd.nl of iets dergelijks, zodat de horeca in Breda ook plezier hebben van deze actie.
  • Eten bij me laten bezorgen kan maar op 3 dagen per week, namelijk de dagen waarop ik lesgeef. Momenteel is dat op dinsdag, woensdag en vrijdag. Daarnaast hangt de geldigheidsduur van de actie ook af van hoe de maatregelen omtrent corona van het RIVM zich ontwikkelen. De actie is dus echt maar beperkt beschikbaar.
  • De zangles die je van me krijgt, duurt 45 minuten en wordt in overleg online of offline, in mijn praktijk in Breda, gegeven. (Meer over mijn zanglessen lees je op https://zanglesinbreda.nl/ en http://www.volgzanglesonline.nl/.)

Ja, dat vroeg ik me ook af: ben ik een slecht mens omdat ik de situatie zo ideaal mogelijk wil maken voor mezelf? Of ben ik gewoon een originele ondernemer met leuke ideeën?

Ik hoop dat het het laatste is, maar zal het zeker nog even checken bij mensen die er verstand van hebben.

Update 25 april: gecheckt, mensen van de gemeente vonden het een toffe actie en moedigden me aan ermee door te gaan, de regels zijn te onduidelijk om te bepalen of dit wel of niet mag.

Als ik je zou uitsluiten van deze actie zou dat inderdaad niet eerlijk zijn maar gelukkig mag je gewoon meedoen. Deze les gaat dan ook niet van je pakket af.

Zorg wel dat je snel een berichtje stuurt, er is natuurlijk maar beperkt plek.

Zeker wel. Ik ben zelfs een van de weinige ZZP’ers met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. (Daar ben ik trots op. Ik heb er nu alleen niet zo veel aan aangezien ik (gelukkig) geen corona heb.

Een speciale ‘wat als er een pandemie komt’-verzekering had ik niet, daar was ik niet op voorbereid. 

Natuurlijk heb ik ook een spaarrekening. Die heb ik echter behoorlijk geplunderd toen ik vorig jaar naar Breda verhuisde en mijn bedrijf daar opnieuw op moest bouwen. Maak je geen zorgen, er staat nog wel wat op, dus voorlopig sta ik niet op straat. 

Toch blijf ik liever van die spaarrekening af, zodat ik bijvoorbeeld een autootje kan kopen als mijn huidige niet door de APK komt.

Ik heb momenteel het idee van niet! Daar zit een ingewikkelde en saaie uitleg aan vast, heb je daar echt zin in?

Daarnaast, ik hou wel van een leuke actie, ik hou ervan om verrast te worden en ik hou er ook van als ik niet hoef te koken.

Oeps. Die staat er vooral voor de gezeligheid. Ik kan wel wat op de ukelele maar het is erg beperkt, dus ik geef daar niet specifiek les in, nee.

Ik laat me graag verassen door iets voedzaams. Een frietje met een kroket vind ik lekker, maar daar moeten we niet aan beginnen, gezien de overdosis aan vet en het tekort aan vitamines.

Verder goed om te weten:

  • Ik ben allergisch voor zoete aardappel en Snelle Jelle’s (je weet wel, van die peperkoek-repen, ik krijg daar bultjes van en jeuk, supervreemd).
  • Uien en champignons zijn niet persé mijn lievelingsdingen.
  • Ik ben geen vegetariër, maar wanneer je me wil verassen met iets vegetarisch of veganistisch, sta ik daar absoluut voor open.

Oké, tof. Dit wil ik!

Leuk!  Lees hierboven nog even de regels door, zodat je weet waar je rekening mee moet houden en vul dan  hieronder je gegevens in. Dan gaan we het regelen!

75%

Mijn website is nog nét niet zoals ik ’em hebben wil en ik wil het je graag laten weten als-ie af is!

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief (maximaal 10x per jaar) blijf je op de hoogte: ik stuur je niet alleen de laatste nieuwtjes over mij, maar ook tips waar jij zelf wat aan hebt.