Close

Over mij

Ken je die kinderen die op elk feestje een toneelstukje willen laten zien of een liedje wil laten horen? Ik was er een van. “Anne, je mag één stukje doen, en dan willen de grote mensen ook weer gewoon verder praten.” zeiden mijn ouders om te voorkomen dat elk evenement de ‘Spectaculaire Anne-Show’ zou worden. (Niet wetende dat ze deze jaren later alsnog moesten bekijken…)

De liefde voor muziek en theater bleef groeien, en resulteerde in een diploma ‘Bachelor of Music, Music Theatre’ van het ArtEZ Conservatorium en daarnaast het afronden van de MusicAllFactory in Tilburg.

Momenteel werk ik als zangeres en vocal coach en -omdat een mens nooit is uitgeleerd- ben ik me naast mijn werkzaamheden ook nog steeds aan het ontwikkelen. Zo volgde ik eerder EVT levels 1 tot en met 4, verdiepte ik me in onderwijskunde en methodiek op het Fontys Conservatorium in Tilburg en volg ik gitaarles.

Meer weten over mijn opleiding en ervaring? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel!

Zangeres

Charmony

Anne Ermens, Zangeres Charmony, Sail Amsterdam

A capella act in een retro jasje

Met Charmony zingen we op uiteenlopende locaties onze ‘Swinging Sisters’ act (met nummers van bijvoorbeeld The Andrews Sisters’) en onze ‘Santa’s Songs’ act (met swingende kerstliedjes als ‘Holly Jolly’, maar ook het prachtige ‘White Christmas’).

Eerder waren we te vinden in onder andere de Bijenkorf en Holland Casino.

Meer informatie is te vinden op www.charmonymusic.nl.

Musical Moments

Anne, Mrs. Danvers, Eindproductie MusicAllFactory 1

Musicalconcert in de woonkamer

In de intieme setting van je eigen woonkamer breng ik, samen met een pianist, onversterkt een selectie van de mooiste Musical en Theater nummers.

Binnenkort kun je een voorproefje vinden onder het kopje ‘Media’.

Daarnaast…

Anne Ermens, Zangeres Backing Vocals Otis Redding III in Nederland, Luxor 1

Kun je me ook (gaan) horen:

  • Bij optredens die op maat worden gemaakt, zoals op een bruiloft (met eigen pianobegeleiding of in samenwerking met andere muzikanten).

  • Bij andere projecten die op m’n pad komen, zoals recent het zingen van Backing Vocals bij Otis Redding III.

Vocal Coach

Zangles in Arnhem

Op mijn eigen locatie aan de Velperweg in Arnhem geef ik privé-zangles. Ik heb een flexibel rooster, en naast dat je je in kan schrijven voor een heel schooljaar is het ook mogelijke om gewoon één losse les in te plannen, of een strippenkaart te kopen.

Tijdens de lessen wordt op een speelse en persoonlijke manier gewerkt aan techniek, muzikaliteit en interpretatie.

Lees hier meer over zangles in Arnhem

Groepsles

  • Sinds september 2017 geef ik les bij ‘Jabber’; een nieuwe musicalgroep in Arnhem. Jabber richt zich op volwassenen en werkt toe naar de productie ‘Naar de top zonder knappe kop’, welke in voorjaar 2018 te zien zal zijn.
  • Sinds 2016 geef ik les op de MBO Dans-opleiding van Aventus Zutphen. Hier geef ik naast zang ook andere vakken, zoals drama (acteren) en muziektheorie.

Daarnaast…

  • Ben ik door mijn flexibele rooster vaak beschikbaar voor invalwerk.

  • Geef ik workshops op aanvraag!

Meer weten?! Neem dan contact met me op

Projecten

Contact