Workshop Zang

De Workshop Zang is altijd op maat gemaakt. Er kan naar wens in worden gegaan op een specifiek onderwerp zoals bijvoorbeeld ademhaling, houding of inleving. Ook is het mogelijk toe te werken naar een opname, zodat je thuis nog na kan genieten van de behaalde successen tijdens de workshop. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vriendinnen-weekend!

Workshops kunnen worden gegeven op elke gewenste locatie, in overleg is het zelfs mogelijk om een elektrische piano en opname-apparatuur mee te nemen.

Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het maken van muziek, de workshop wordt altijd aangepast naar de wensen van de deelnemers. Op die manier ligt de lat altijd precies hoog genoeg, en gaat het leren niet ten koste van het plezier.

Ook voor koren en zanggroepen is de workshop interessant. Daarnaast is het ook leuk om een workshop te combineren met Koorcoaching.

Workshop Zang
Foto tijdens de Workshop Zang, waarbij de workshop gecombineerd werd met het opnemen van een lied.

Heartbeat and Voice

Naast mijn eigen workshops geef ik, in samenwerking met Alex de Meij, de workshop  ‘Heartbeat and Voice’. Hierbij werken we op muzikale wijze aan communicatie en leiderschap. Een verfrissende workshop voor bedrijven, maar minstens zo interessant voor andere groepen mensen. Zo gaven we de workshop eerder ook aan harmonie ‘Fidelio‘.

Boeken of Overleggen

Wil je een workshop zang boeken of overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact met me op via info@anneermens.nl of het formulier op de contactpagina van mijn website.

Even vooraf

Mijn website is nog niet helemaal compleet, er missen nog afbeeldingen bij blogs en ook qua kleuren en lettertypes loopt het nog niet helemaal soepel. 

Als je meer dingen ziet die niet kloppen mag je het me laten weten, graag zelfs!