Workshop voor mensen die wel willen, maar niet durven zingen

Sinds 2008 geef ik zangles en in al die jaren valt het me steeds meer op hoeveel mensen er zijn die niet durven zingen, terwijl ze dat wél willen. Sommige mensen schrijven het al in hun mailtjes, wanneer ze informatie over zangles willen. Anderen benoemen het tijdens een proefles. 

“Ik heb altijd al willen zingen, maar mijn broer/moeder/vriend zei altijd dat het nergens naar klonk” hoor ik bijvoorbeeld regelmatig.

 

Het goede nieuws

Bij zangles gaat het om léren zingen, niet om het al kunnen. Het is voor mij als docent leuk om verschillende mensen te helpen, bijvoorbeeld mensen die met technische uitdagingen worstelen (“Ik kan alleen maar laag zingen”), juist worstelen met hun muzikaliteit (“Ik kan echt geen maat houden”) of het gewoon überhaupt heel erg eng vinden. 

 

Duwtje in de goede richting

Al die mensen die wel willen, maar niet durven zingen, wil ik graag een duwtje in de goede richting geven met mijn workshop. Mei 2019 zal ik de eerste gaan geven, in omgeving Breda.

Alvast wat informatie:

  • Tijdens de workshop wordt er tijd besteed aan een warming-up en het zingen van een lied. Ook is ruimte voor vragen.
  • Er wordt tijdens de workshop uiteraard geen materiaal gemaakt voor social media, je hoeft dus niet bang te zijn dat ik je zingend op het wereldwijde web zet.
  • Er wordt niet van je verwacht dat je solo zingt.
  • Natuurlijk is er aandacht voor het ‘niet durven’ dit gebeurt echter gewoon op een luchtige en speelse manier.
  • De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.
Workshop voor mensen die wel willen, maar niet durven zingen, Photo by Maria Krisanova on Unsplash

Hoe jammer zou het zijn nog langer te wachten met iets wat je eigenlijk al jaren wil?

Dat zou enorm jammer zijn. Vul daarom hieronder je gegevens in, zodat ik je een mailtje kan sturen wanneer er meer duidelijkheid is over de datum en locatie van de eerste workshop.

Vertel een ander over deze workshop!

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp