Close
Anne Ermens, Zangles in Arnhem

Vanaf 1 mei eigen lesruimte voor zangles in Arnhem

Wat vind ik het leuk om dit te kunnen delen; vanaf 1 mei geef ik zangles in Arnhem vanuit mijn eigen lesruimte

De ligging is ideaal (dichtbij station Arnhem Velperpoort), ik heb toffe zangdocent-collega’s in de ruimtes naast me, het pand is vrijstaand en je kan er dus zonder gene zo hard zingen als je wil én opname’s worden niet meer bruut verstoord door een kat die over de piano loopt of dreunende metal-bands. Kortom; ik kijk er enorm naar uit!

Ben je ook enthousiast en wil je meer weten? Kijk dan op deze ‘verse’ pagina met informatie.

Goed om te weten:

Komende maanden werk ik alleen met strippenkaarten maar vanaf september kan je je inschrijven voor een schooljaar lang zangles (en heb je dus de garantie op een vaste lestijd én gereduceerd tarief). Wil je tegen die tijd herinnerd worden? Like dan mijn Facebook-pagina of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Hopelijk tot gauw!

Anne

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *