Als je hier eigenlijk kwam voor mij als Zangeres of Zangdocent…

Anne Ermens, Zangeres, Vocal Coach, Zangles Breda, Blogger

Het kan zijn dat je, terwijl je zocht naar informatie over mij als zangeres, of informatie over mijn zanglessen, ineens op mijn blog belandde.

Dat is misschien een beetje vreemd. Dat vond ik in het begin ook, en ik heb ook best getwijfeld of ik mijn blog niet anoniem of apart moest houden. Toch heb ik besloten dat niet te doen. Want, iedereen heeft een leven naast zijn werk, inclusief hoogte en dieptepunten. En ookal is het bij mij allemaal zichtbaar, mijn privéleven heeft niet meer of minder invloed op de kwaliteit van mijn werk dan bij ieder ander.

Als je het leuk vindt om te lezen, lees dan lekker door! Ik heb ook een aantal blogs geschreven die te maken hebben met mijn werk, zoals deze waarin ik je meeneem achter de schermen, of deze waarin ik vertel waarom ik zo trots ben op mijn leerlingen.

Wat je ook doet, het zou zonde zijn om te vergeten waarom je op mijn website kwam! Was dat inderdaad voor zangles of informatie over mijn acts, neem dan eerst even contact met me op, voordat je je verliest in de meer dan honderd blogs die ik inmiddels online heb staan.

Groetjes,

Anne

Leuk om te lezen?

Share on whatsapp
Deel via whatsapp
Share on facebook
Deel op facebook
Share on email
Deel via email
Share on twitter
Deel op twitter

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Anne Ermens
Anne Ermens

Andere bloggers plaatsen hier een kort stukje over zichzelf. Dat vind ik moeilijk, dus je kan beter terecht op de 'over mij' pagina.

Veel plezier met lezen en ik zou het tof vinden als je een reactie achterlaat!

Uitprobeersel

Hier probeer ik even iets uit met affiliate links.

Communie/Lentefeest 2019
Categorieën
Op de hoogte blijven?
Ik schreef eerder:

Overig

Wil je op de hoogte blijven van mijn plannen, mijn werk en de blogs die ik schrijf? Schrijf je dan gratis in voor mijn nieuwsbrief!

Natuurlijk heeft deze site ook een disclaimer en privacyverklaring.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met me op via deze pagina.

© 2019 Copyright Anne Ermens